Реклама
Реклама
Реклама

В "Зарядье" з'явиться найдовша іграшкова гоночна траса

Поділитися в соціальних мережах: Поділитися в соціальних мережах:   Фото: портал мера і уряду Москви   У столичному парку Зарядье 25 серпня побудують найдовшу в світі іграшкову гоночну трасу

Фото: портал мера і уряду Москви

У столичному парку "Зарядье" 25 серпня побудують найдовшу в світі іграшкову гоночну трасу. Вона пройде від павільйону "Купол" прямо по даху Медіацентру до вулиці Варварка. Про це передає портал мера і уряду Москви.

За умовами суддівської комісії машинка повинна буде проїхати по трасі рекордні 560 метрів. Так буде побитий попередній рекорд Книги рекордів Гіннесса, який був встановлений в США на трасі довжиною 554 метра.

Взяти участь в будівництві зможуть всі бажаючі. Для юних відвідувачів парку в якості подарунків підготовлені іграшкові машинки з лімітованої колекції, які можна буде отримати в спеціальній фотозоні на території парка.

Після зведення траси стартує тріумфальний заїзд. За інформацією прес-служби "Заряд", пряму трансляцію гонки можна буде подивитися на спеціальних екранах біля входу в парк з боку Василівського спуску.

Раніше повідомлялося, що легендарний американського журнал Time включив парк "Зарядье" в список кращих місць в світі в 2018 році (World's Greatest Places 2018). У свою чергу, одна з головних визначних пам'яток парку "ширяє" міст названа "мостом-бумерангом" (boomerang-shaped bridge).

Парк "Зарядье" відкрився 9 вересня 2017 року під час святкування 870-річчя столиці. Територія "Заряд" розділена на чотири природні зони - ліс, степ, луг і північний ландшафт. Крім цього, в парку також побудований ширяє міст, великий амфітеатр, науково-пізнавальний центр "Заповідне посольство", виставковий зал, медіацентр і інсталяція крижана печера.

Поділитися в соціальних мережах: