Реклама
Реклама
Реклама

Відомого українського лікаря-гінеколога задушив молодий коханець

  1. Орфографічна помилка в тексті:

24 січня 2012, 12:07 Переглядів: 24 січня 2012, 12:07 Переглядів:   Геніколога задушили подушкою

Геніколога задушили подушкою. Фото: mirsna.com.ua.

У своїй сімферопольської квартирі знайдено мертвим доцент кафедри акушерства, гінекології та перинатології Кримського Державного Медичного Університету ім. С. І. Георгієвського Геннадій Дубковський, який практикував у 2-му пологовому будинку Сімферополя.

"Про те, що він помер якийсь насильницькою смертю, я дізнався вчора. А як, за яких обставин - невідомо. Я тільки прибув на роботу, зараз буду з'ясовувати", - сказав ректор КДМУ Анатолій Бабанін.

Як повідомило джерело в правоохоронних органах, лікар був задушений з ревнощів молодою людиною. "Дубковського 46 років, у нього був зв'язок з 26-річним хлопцем. Він його і задушив з ревнощів", ​​- повідомило джерело.

У міліції повідомили, що підозрюваний в скоєнні вбивства затримано, але озвучити мотив вбивства відмовилися.

"Лікар був 1966 року народження, він був задушений подушкою на ґрунті неприязних відносин. Підозрюваний у скоєнні вбивства на 20 років молодше, він затриманий. Все інше - таємниця слідства", - сказала прес-офіцер Сімферопольського міськуправління міліції Оксана Сорокопудова.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Відомого українського лікаря-гінеколога задушив молодий коханець". інші Новини Криму дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ