Реклама
Реклама
Реклама

Уроки йоги для початківців - відео

  1. Радимо вам вивчити п'ять найважливіших поз йоги Йога. Фото: pixabay.com Йога - це індійське вчення,...
  2. Друга поза йоги для початківців - Врікшасана (Поза дерева)
  3. Третя поза йоги для початківців - Adho Mukho Svanasana (Поза собаки мордою вниз)
  4. Четверта поза йоги для початківців - Trikonasana (Поза витягнутого трикутника)
  5. П'ята поза йоги для початківців - Курсіасана (крісло)

Радимо вам вивчити п'ять найважливіших поз йоги

Йога.

Фото: pixabay.com

Йога - це індійське вчення, яке фокусується на розвитку балансу, сили і гнучкості. І хоч багато хто вважає, що подібні вправи занадто повільні і нудні, це не зовсім так.

Звичайно, ви не опануєте усіма позами в перший же день, але якщо все ж вирішили займатися йогою, радимо вам наступні п'ять поз йоги для початківців .

Перша поза йоги для початківців - Тадасаї (Гірська поза)

Ця поза вчить людину стояти з величною стійкістю, як гора. Це початкова позиція, яка покращує фокус і концентрацію, і є початковою для всіх інших поз.

Ефект: сприяє загальному оздоровленню, тонізує м'язи, розвиває відчуття рівноваги, прибирає затискачі, енергетичні блоки.

Друга поза йоги для початківців - Врікшасана (Поза дерева)

Ця поза зміцнює ваші ноги і спину. Помістіть праву ногу на ліве стегно. Підошва стопи повинна бути плоскою і надійно закріплена. Тримайте ліву ногу прямо, щоб знайти свій баланс. Вдихаючи, підніміть руки над головою і з'єднайте долоні. Переконайтеся, що ваш хребет рівний, і зробіть кілька глибоких вдихів. Повільно видихніть, опустіть руки і опустіть праву ногу. Поверніться у вихідне положення, а потім повторіть те ж саме з іншою ногою.

Третя поза йоги для початківців - Adho Mukho Svanasana (Поза собаки мордою вниз)

Ця поза розтягує підколінні сухожилля і подовжує хребет, забезпечуючи додатковий приплив крові до голови. Станьте на п'яти, витягніть руки вперед на килимок, опустіть голову і повільно піднімаєте стегна.

Четверта поза йоги для початківців - Trikonasana (Поза витягнутого трикутника)

Така позиція розтягує ноги і тулуб, мобілізує стегна і сприяє глибокому диханню. Встаньте, широко розставивши ноги. Простягніть праву ногу (90 градусів), утримуючи ногу ближче до тулуба. Збалансуйте свою вагу однаково на обох ногах. Зігніть праву руку і торкайтеся до землі, поки ваша ліва рука піднімається. Тримайте свою талію прямо. Переконайтеся, що ваше тіло згинається боком, а не вперед або назад.

П'ята поза йоги для початківців - Курсіасана (крісло)

Ця поза підсилює м'язи ніг і рук. Покращує вашу силу волі і надає енергійне вплив на тіло і розум. Стійте прямо, злегка розставивши ноги. Простягніть руки, але не згинаючи лікоть. Вдихніть і зігніть коліна, натиснувши на таз. Зробіть глибокий вдих. Рухайтеся поступово, але переконайтеся, що ваші коліна перебувати на рівні рук.

Нагадаємо, раніше ми писали про основи йоги: три вправи, які допоможуть позбутися від безсоння .

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

джерело: сьогодні