Реклама
Реклама
Реклама

ОГЕ 2017 по історії: де знайти готові відповіді

  1. Структура і зміст ОГЕ 2017 по історії
  2. Відповіді на ОГЕ 2017 по історії
  3. скачайте ключ до вирішення всіх тестів прямо зараз!
  4. ДПА (ОГЕ) в 2017 році крім історії

ДПА або державну підсумкову атестацію здають всі дев'ятикласники. Більшості належить скласти ОГЕ (основний державний іспит). Дітям з обмеженими можливостями та учням закритих шкіл належить зіткнутися з ГВЕ (державним випускним іспитом). ГВЕ проходить в форматі вибору квитка з питаннями, підготовки відповідей та презентації їх перед екзаменатором. ОГЕ в свою чергу це саме тест. Тест не в вузькому сенсі набору питань з вибором правильної відповіді, а тест як продумана стандартизована система пред'явлення різноманітних завдань і анонімна уніфікована обробка відповідей.

1 червня 2017 року російські школярі здадуть ОГЕ і ГВЕ з історії . А тепер більш докладно про ОГЕ.

Структура і зміст ОГЕ 2017 по історії

Істотних змін з ОГЕ 2017 по історії не відбулося. Тест триває 180 хвилин (або 3 години). За цей час випускник повинен виконати 35 завдань різного рівня складності. На 30 питань треба дати коротку відповідь (вписати цифру або цифри, відповідні правильної відповіді / відповідей, вписати число, слово або словосполучення). На п'ять питань необхідно дати розгорнуті відповіді.

Перші 30 питань тематично охоплюють такі історичні періоди Російської та світової історії: VIII - XVII ст., XVIII - початок XX ст., 1914 - 1945 рр., 1946 - 1945 рр.

Завдання перевіряють:

знання:

  • ключових дат, етапів і найважливіших подій Російської та світової історії з давніх-давен до 2012 року;
  • видатних діячів вітчизняної та загальної історії;
  • культурних (тобто технологічних, економічних, соціальних, політичних і моральних) досягнень різних епох і поколінь;
  • історичних понять і термінів.

уміння:

  • працювати з історичною картою, статистичними даними, схемами, ілюстраціями, оригінальними і адаптованими текстами;
  • встановлювати причинно-наслідкові зв'язки між історичними подіями.

працювати з історичною картою, статистичними даними, схемами, ілюстраціями, оригінальними і адаптованими текстами;   встановлювати причинно-наслідкові зв'язки між історичними подіями

Відповіді на ОГЕ 2017 по історії

Інтернет просто заріс пропозиціями завантажити реальні Кіми ДПА (ОГЕ) 2017 по історії. Деякі навіть пропонують готові відповіді. Одна умова - гроші. Ви платите і ... нічого не отримуєте. Або отримуєте те, що і так доступно кожному: демонстраційні матеріали, Кіми минулих років.

Все правильно, Кіми 2017 року можуть пропонувати тільки аферисти, у яких насправді нічого немає. Контрольно-вимірювальні матеріали для ДПА робляться не на кухні або в гаражі - цим займається серйозна державна організація ФІПІ (Федеральний інститут педагогічних вимірювань). Імовірність від кого-небудь отримати оригінальні Кіми 2017 року незначна.

Імовірність від кого-небудь отримати оригінальні Кіми 2017 року незначна

скачайте ключ до вирішення всіх тестів прямо зараз!

Тому озбройтеся тим же інтеренет, підручниками і просто довчитися історію. Як би ви не займалися до цього, багато ви вже знаєте. Вам залишається лише підтягнути знання, а не вивчити історію з нуля. А для цього ще достатньо часу. Ви встигнете.

ДПА (ОГЕ) в 2017 році крім історії

У 2017 році дев'яті класи здають чотири обов'язкові предмети. Два з них - ДПА (ОГЕ) з математики та російської мови - строго фіксовані. Решта два ви можете вибрати з переліку, в який крім історії увійшли: фізика , хімія , біологія , література , географія , суспільствознавство , інформатика , англійська , німецький , іспанська , французький мови).

Статті про відповіді з інших предметів: