Реклама
Реклама
Реклама

Поїздки в Генічеськ Арабатська стрілка

У панорамному вікні туристичного автобуса зникає в серпанку місто разом з суєтою і повсякденними проблемами. Попереду - море. А поки - зручне крісло, затишний салон, приємний мікроклімат, тиха музика ... Так починаються поїздки в Генічеськ автобусами нашої кампанії.
У панорамному вікні туристичного автобуса зникає в серпанку місто разом з суєтою і повсякденними проблемами З травня по вересень щодня ми перевозимо тисячі відпочиваючих. Одних до узбережжя Азовського моря, інших - додому. Багатьох наші водії знають уже в обличчя і зустрічають як старих знайомих. Це - постійні клієнти, для яких поїздки на море нашими рейсами за кілька років стали традиційними. Вони вже й забули, як їздили спочатку за квитками на автовокзал, потім ще раз - сісти в автобус. На наших рейсах все горазда простіше і зручніше. Генічеськ в вікіпедії .

Місця для поїздки на море бронюються по телефону. Платити нічого не треба. Визначтеся з датою поїздки і повідомте звідки Ви будете виїжджати. Ми забираємо пасажиром з мікрорайонів міста. Немає необхідності добиратися на автовокзал, тіснитися в речами в маршрутках або витрачатися на таксі. Економія очевидна. З огляду на, що довозимо ми пасажирів до пансіонату (готелю, бази відпочинку тощо), то тим більше. І вартість такої поїздки в Генічеськ цілком демократична - стільки ж, як і з автовокзалу. Правда, наші автобуси на море везуть пасажирів, фактично, від порога до порога. Все одно, як на таксі. Тільки таксі крупніше - міжміські автобуси MAN (54 місця), SETRA (30) і Місця для поїздки на море бронюються по телефону Mercedes Sprinter (18 місць).
Це сучасний туристичний транспорт розрахований на далекі поїздки. Зручні крісла, мікроклімат салону, наявність TV, DVD створюють комфортні умови для подорожі.
Автобуси на море слідують без зупинок. Стоянок на автовокзалах по шляху проходження немає. Так, що час поїздки на море скорочено до мінімуму.
До того ж, наші маршрути на 40 км довшим традиційних і проходять через всю курортну зону. Вони не закінчуються в Генічеську. Ми розвозимо пасажирів (і потім так само забираємо) по селищам Арабатської Стрілки. Це Генгорка, Щасливцеве, Стрілкове. Кожного до воріт турбази, готелі, пансіонати, дитячому табору відпочинку і навіть наметового містечка.
Хочете їхати за ті ж гроші, але комфортно? Відправляйтеся до моря з нами. Це зручно, швидко і економно.

Хочете їхати за ті ж гроші, але комфортно?