Реклама
Реклама
Реклама

ЛОК Сонячна

  1. Краснодарський край, Геленджик
  2. Номерний фонд ЛОК Сонячна
  3. Інфраструктура ЛОК Сонячна
  4. Харчування в ЛОК Сонячна
  5. Розрахунковий час в ЛОК Сонячна
  6. Ціни на путівки в ЛОК Сонячна на 2019 рік
  7. Адреса ЛОК Сонячна
  8. Проїзд в ЛОК Сонячна
  9. Примітка
Всі пансіонати Краснодарського Краю

Ми є офіційною уповноваженою компанією
(При бронюванні знижка від офіційних цін)

Краснодарський край, Геленджик

Опис ЛОК Сонячна

ЛОК Сонячна знаходиться на березі, всього в п'ятдесяти метрах від власного пляжу, в сосновому парку, що розкинувся на 10 га ЛОК Сонячна знаходиться на березі, всього в п'ятдесяти метрах від власного пляжу, в сосновому парку, що розкинувся на 10 га. ЛОК Сонячна побудований в 1954 році, має давню історію і хорошу репутацію. Санаторій являє собою чотири 7-поверхові корпуси. Номерний фонд ЛОК Сонячна складають тримісні та двомісні номери. Санаторій розрахований на прийом до 800 осіб.

Відмінне медичне обслуговування, 3-разове харчування по системі «шведський стіл», хороший номерний фонд, власний пляж, розвинена інфраструктура - незаперечні переваги комплексу Сонячна.

На пляжі дрібна галька на березі, на дні - пісок. Для зручності гостей на пляжі є все необхідне для незабутнього відпочинку: двох-рівневий аерарій, туалетні кабіни, душові кабіни, медичний пункт, кафе, майданчик для пляжного волейболу і пункт прокату (парасольки, шезлонги, лежаки).

Лікувально-оздоровчий корпус має гарну медичною базою. В ЛОК Сонячний лікують ЛОР-захворювання та захворювання органів дихання, захворювання серцево-судинної, нервової систем, опорно-рухового апарату, в санаторії пропонуються оздоровчі та відновлювальні програми.

На території Лікувально-оздоровчого комплексу до уваги гостей представлені: затишна їдальня, два басейни, автостоянка, камери схову, депозитні сейфи, дитячі майданчики, аптека, дитяча кімната, кафе, бібліотека, більярдна, косметичний кабінет, ресторан, конференц-зал, кіноконцертний зал , перукарня, спортивні майданчики, тренажерний зал.

Номерний фонд ЛОК Сонячна

Номери розраховані на 2 і тримісне розміщення. Є можливість установки додаткових місць у всіх номерах. З вікон кімнат відкривається дуже приємний вигляд - на гори або морську гладь. Так що номери не тільки комфортні, але і приємні для проживання.

У всіх номерах: ТБ, санвузол (душ), кондиціонер, холодильник.

Інфраструктура ЛОК Сонячна

Лікувально-оздоровчий комплекс має власний пляж, який знаходиться в 50 м від корпусів. На пляжі дрібна галька на березі, на дні - пісок. Для зручності гостей на пляжі є все необхідне для незабутнього відпочинку: дворівневий аерарій, туалетні кабіни, душові кабіни, медичний пункт, кафе, майданчик для пляжного волейболу і пункт прокату: парасольки, шезлонги, лежаки.

У комплексі Сонячний »працюють два басейни. Закритий басейн знаходиться в головному корпусі ЛОК «Сонячна». Басейн з морською водою, що підігрівається, гідромасажем. Працює тільки в зимовий час.
Відкритий басейн знаходиться на території. Гості зможуть провести час у басейну в літній період. Для зручності відпочиваючих у басейну - лежаки і парасольки.

Також для гостей працює медична база оздоровчого комплексу, кіноконцертний зал, спортивні майданчики і тренажерний зал, більярдна і звичайно дитячі майданчики і дитяча ігрова кімната.

Харчування в ЛОК Сонячна

У Лікувально-оздоровчому комплексі Сонячна в вартість входить триразове харчування «Шведський стіл» - в літній період. Харчування надається в затишній їдальні. На території ЛОК «Сонячна» знаходяться ресторан на березі і кафе.

Розрахунковий час в ЛОК Сонячна

Час прибуття 14.00, час виїзду 12.00.

Ціни на путівки в ЛОК Сонячна на 2019 рік

Ціни на путівки в ЛОК Сонячна на 2019 рік

У нас завжди найкраща ціна. Ми не робимо націнок, а продаємо путівки зі знижкою! У нас знижка 3% на проживання в ЛОК Сонячна від офіційних цін готелю!

Ціни на путівки уточнюйте у менеджерів по телефону +7 (495) 960-87-57

.

Ми гарантуємо кращі ціни!

Вартість на одну людину на добу в рублях.

Адреса ЛОК Сонячна

353465, Росія, Краснодарський край, м Геленджик, вул. Туристична, д. 19

Проїзд в ЛОК Сонячна

Громадським транспортом: від аеропорту м Геленджика автобусом №5 до зупинки «Вулиця Туристична», далі пішки.

А також автобуси і маршрутні таксі № 1,10, 21 до зупинки «Сонячна».

Від ж / д вокзалу м Новоросійськ: на таксі. Або замовити трансфер з будь-якого аеропорту або ж / д вокзалу.

Примітка

Звертаємо увагу на те, що сайт, носить виключно інформаційний характер про відпочинок в Підмосков'ї і Центральної Росії і ні за яких умов не є публічною офертою, яка визначається положеннями Статті 437 (2) Цивільного кодексу Російської Федерації.

Ми працюємо за офіційними цінами ЛОК Сонячна. І надаємо знижки +7 (495) 960-87-57
Будь ласка, уточнюйте актуальні ціни у менеджерів при бронюванні.

Наберать наш номер телефону +7 (495) 960-87-57 , Щоб замовити путівку на відпочинок вашої мрії?

Замовляючи у нас путівку Ви отримуєте кращу ціну