Реклама
Реклама
Реклама

Що потрібно робити по феншуй щоб гроші водилися

  1. Як залучити гроші по фен шуй?
  2. Фен-шуй для залучення грошей на робочому місці
  3. Як залучити гроші в будинок по фен шуй
  4. Як зберігати гроші вдома по фен шуй?
  5. Яким повинен бути гаманець по фен шуй для залучення грошей?
  6. Як відкладати гроші по фен шуй?

Доброго часу доби))   Стаття про те «   Як залучити гроші в будинок - народні прикмети   »Користується на блозі незмінним попитом)) Тому в продовження цієї злободенної теми давайте більш детально розглянути це питання, в сьогоднішній статті інформація про те чим нам може допомогти фен-шуй для залучення грошей Доброго часу доби))

Стаття про те « Як залучити гроші в будинок - народні прикмети »Користується на блозі незмінним попитом)) Тому в продовження цієї злободенної теми давайте більш детально розглянути це питання, в сьогоднішній статті інформація про те чим нам може допомогти фен-шуй для залучення грошей.

Всі ми прагнемо збільшити свій добробут і це цілком нормальне бажання: оточити себе комфортом, красивими, приємними речами, є смачну їжу і спокійно відправлятися в подорож туди, де хотілося б побувати.

Звичайно, гроші в житті не найголовніше, але не можна не погодитися з тим, що повний банкнот гаманець здатний це саме життя зробити ще набагато приємніше))

У китайській культурі, якої ми зобов'язані знайомству з фен-шуй, достаток є одним з основних стовпів на яких грунтується благополуччя людини. Фен-шуй це не релігія, це скоріше вчення про можливості використання сили оточуючих нас тонких матерій, однією з яких також є багатство.

Зміст статті

Як залучити гроші по фен шуй?

Ми щільно взаємопов'язані з навколишнім нас простором. Велику частину часу ми проводимо на роботі і вдома, як же зробити так, щоб перебуваючи в просторі, ми могли впливати на свій добробут? Незалежно від того, будинок це або робота, перш ніж хапатися за компас і сітку Багуа, уважно огляньте - що вас оточує.

Якщо куди не глянь завали непотрібних речей, старі папери, неймовірне переплетення проводів під ногами і протікають крани, то це означає, що насамперед потрібно засукати рукава і розібрати все це неподобство.

Сприятлива енергія Ци повинна текти вільно в приміщенні. Якщо в кімнатах затхло, буквально нічим дихати і пил по кутах, то це справжній розсадник негативних енергій, здатних згубити в зародку ваші найкращі наміри. Після прибирання приміщення можна Окур пахощами або продзвонити дзвіночком.

Ось тепер можна взяти компас, накласти сітку Багуа на план приміщення і визначити зони Багатства і Кар'єри.

Багатство - зона в південно-східному секторі.

Кар'єра - зона на півночі.

Тепер ці зони слід облаштувати відповідно до їх призначення.

Фен-шуй для залучення грошей на робочому місці

Так як на робочому місці ми щодня проводимо третину свого часу, то буде нерозумно не використовувати фен шуй на роботі для залучення грошей.

Наша зарплата залежить від займаної посади, а наявність і розмір преміальних, найчастіше, від настрою начальства. Головне завдання залучити на свою сторону сприятливу енергію і захиститися від небажаних впливів.

Обчисліть своє число Гуа, яке розраховується з вашої дати народження. Воно допоможе визначити, який напрямок є для вас найкращим джерелом Ци, а яке варто уникати. Так як багато хто з нас не настільки знайомі з східним вченням щоб вміти самостійно визначати число Гуа, тому можете зробити це.

Звертайтеся особою до джерела Ци, коли працюєте, будуєте плани, приймаєте рішення, в цьому випадку ви максимально задієте свої космічні ресурси. Звичайно, немає гарантій, що вам дозволять переставити робоче місце, відповідно до вашої персональної карті сприятливих напрямків, але знання розташування свого джерела здатне серйозно полегшити життя.

Вкрай необхідно, щоб ви відчували підтримку, тому по можливості помістіть у себе за спиною зображення гір або іншого пейзажу, але без води.

Також вважається, що портрет президента, або іншого впливового особи, яке ви поважаєте, цілком здатний забезпечити енергетичну захист тилу (а я-то наївно вважала, що традиція розміщувати на стіні в кабінеті подібні портрети данину поваги))

На столі буде розумно помістити кришталеву пірамідку і зв'язані червоною тасьмою китайські монетки, що приверне кар'єрне зростання і збільшення доходу.

Як залучити гроші в будинок по фен шуй

Своє житло ми вільні облаштовувати як наша душа бажає, а, значить, в цьому випадку можна розвернутися по максимуму.

Залучення грошей в будинок по фен шуй заняття вкрай захоплююча. З'ясувавши, де саме розташовується зона багатства, потрібно облаштувати її, помістивши відповідні символи, які залучають достаток, іншими словами, активувати її.

Використовуйте в оформленні зелений і фіолетовий кольори, елементи декору, що символізують золото, крім того, що зростає багатство символізує дерево. Ідеально в цьому плані, помістити в зону «грошове дерево» або толстянку, додатково про неї я вже писала в статті «Які квіти обов'язково повинні бути в домі» .

Найпотужнішим талісманом багатства є акваріум з 8 золотими рибками і 1 чорної. Якщо раптом рибка гине це означає, що від вашого будинку було відведено нещастя. Будьте вдячні і купіть іншу рибку замість загиблої.

Будьте вдячні і купіть іншу рибку замість загиблої

Ні в якому разі не допускайте в будинку протікання води - так буквально витікають ваші грошики, стежте за цим уважно.

Крім матеріальних складових, фахівці фен-шуй радять дбати про чистоту своєї карми, адже за законами всесвіту подібне притягується до подібного. Ви можете витратити багато часу і сил на приведення свого житла відповідно до гармонійним фен-шуй, але ваші негативні думки просто перекреслений всі праці.

Дуже важливо, щоб гармонія була не тільки зовні, але і всередині, для цього не нехтуйте користю медитацій і позитивного мислення. При першій-ліпшій можливості працюйте з афірмації, спрямованими на легке отримання грошей і отримання задоволення від них, ви повинні бути налаштовані на спокійне прийняття потоку добробуту, який залучаєте в свій будинок.

Як зберігати гроші вдома по фен шуй?

Якщо є необхідність тримати в будинку готівку, то краще, якщо помістіть її в спеціальній скриньці або коробці червоного кольору, на якій буде написаний золотий ієрогліф «багатство». Також можна придбати (замовити) спеціальну банкнотніцу, прикрашену таким же ієрогліфом.

Крім того, в залежності від призначення грошей, їх краще розкласти по конвертах, і підписати мети відповідно до позитивними установками:

  • справедливість - на повернення боргу;
  • комфорт - оплата комунальних платежів;
  • добрі побажання - на подарунок;
  • розвиток - на навчання.

Не тримайте гроші на «чорний» день - їх енергетика буде вкрай шкідливою і перекриє всі благодатні потоки.

Яким повинен бути гаманець по фен шуй для залучення грошей?

Яким повинен бути гаманець по фен шуй для залучення грошей

Згідно з ученням, гаманець не просто вмістилище для купюр - це їхній дім. За феншую, щоб гроші водилися, їм має подобатися їх житло, тоді вони не просто будуть прагнути в нього повернутися, а й потягнуть за собою «друзів»)) тобто залучать інші фінансові можливості.

Отже, на що потрібно звернути увагу при виборі гаманця.

  • Його якість. Гаманець повинен бути виконаний з хорошого матеріалу, краще, якщо це буде замша, шкіра або інший дорогий матеріал. Стежки повинні бути рівними, застібки справно працювати.
  • Розмір гаманця. Купюри не повинні заламувати, перегинатися. Їм має бути комфортно перебувати в гаманці.

Фен шуй для залучення грошей спрацьовує лише в тому випадку, якщо власник підтримує чистоту і порядок, забезпечуючи вільну циркуляцію енергетичних потоків добробуту і багатства. Тому необхідно видалити з гаманця чеки, папірці, фотографії - все, що не відноситься до грошей, геть! Розмістіть банкноти рівно, в порядку зростання номіналу, лицьовою стороною вгору. Можна в момент цієї процедури повторювати позитивні установки, спрямовані на збільшення грошового потоку.

  • Якого кольору повинен бути гаманець для залучення грошей по фен шуй. Традиційними кольорами, які залучають гроші, вважаються всі відтінки червоного і золотого. Однак, серед фахівців фен-шуй, є думка, що колір гаманця варто вибирати виходячи з стихії і її елементів, до якої належить власник. Дізнатися свою стихію і елементи можна, розрахувавши число гуа за датою вашого народження про що вже написано вище.

Як відкладати гроші по фен шуй?

Чи можна задіяти силу фен шуй для залучення грошей на конкретні потреби і як правильно за фен шуй збирати?

Вважається, що для того, щоб гроші приходили до вас, їх потрібно відпускати. Це енергія, вона не повинна застоюватися, нехай біжить подібно дзвінкому весняному струмку. Приймайте і віддавайте гроші з задоволенням і вдячністю.

Приймайте і віддавайте гроші з задоволенням і вдячністю

Ще одне правило: десяту частину прийнято повертати небес в якості подяки за своє багатство - тобто витрачати на благодійність. Майте на увазі, що якщо ви віддасте гроші родичам, то це витрати на сім'ю і до благодійності відношення не має.

Позначте позитивно свою мету і відкладайте частину коштів в спеціально відведений для неї конверт, при цьому не ущемляючи інші свої потреби. Чим конкретніше мета, тим краще.

Можна також використовувати силу грошових талісманів, щоб потік збільшився і ви швидше досягли бажаної мети. Візуалізують бажану покупку, помістіть на конверт її зображення, а всередину капніть масла м'яти або пачулі, так як їх запах привабливий для грошей.

Невичерпних вам грошових потоків 🙂

Чи не втомилися?)) Тоді почитайте ще: цікавий Будинок

Як залучити гроші по фен шуй?
Яким повинен бути гаманець по фен шуй для залучення грошей?
Як відкладати гроші по фен шуй?
Велику частину часу ми проводимо на роботі і вдома, як же зробити так, щоб перебуваючи в просторі, ми могли впливати на свій добробут?
Як зберігати гроші вдома по фен шуй?
Яким повинен бути гаманець по фен шуй для залучення грошей?
Як відкладати гроші по фен шуй?
Чи можна задіяти силу фен шуй для залучення грошей на конкретні потреби і як правильно за фен шуй збирати?