Реклама
Реклама
Реклама

Результати ЄДІ через держпослуги в 2019 році

  1. Інструкція з перевірки результатів ЄДІ через держпослуги 2019
  2. Інформація про ЄДІ

У 2019 випускники російських шкіл, які здають підсумкові іспити, можуть перевірити кількість набраних балів через портал державних послуг. Щоб дізнатися результати ЄДІ через держпослуги в 2019 році, вступник повинен мати зареєстрований обліковий запис. Якщо облікового запису ще немає, дізнайтеся про те, як зареєструватися на держпослуг .

Перевірка набраних балів за ЄДІ через держпослуги складається з двох простих кроків:

  1. Заповнення заявки в електронному вигляді. У заявці необхідно вказати прізвище, ім'я, по батькові, номер паспорта або код реєстрації ЄДІ і регіон здачі іспиту.
  2. Отримання інформації про попередні результати іспитів. Ви зможете ознайомитися з загальною інформацією про результати, а так же детально дізнатися кількість набраних балів з кожного предмета.

Інструкція з перевірки результатів ЄДІ через держпослуги 2019

Увійдіть в особистий кабінет порталу державних послуг gosuslugi.ru.

Перейдіть за посиланням Надання попередніх результатів ЄДІ . Посилання відкриється в новій вкладці і веде на сторінку послуги на порталі.

Посилання відкриється в новій вкладці і веде на сторінку послуги на порталі

Перейдіть по кнопці «Отримати послугу».



На сторінці, заповніть особистими даними невелику форму. Введіть прізвище, ім'я, по батькові, код реєстрації або номер паспорта (без серії) та виберіть регіон. Обов'язково поставте галочку, погодившись на обробку персональних даних. Натисніть кнопку "Далі".

На наступній сторінці ви можете ознайомитися із загальною і детальною інформацією про результати ЄДІ через держпослуги.

Інформація про ЄДІ

Єдиний державний іспит в 2019 році буде проводитися з травня по липень. По всій країні ЄДІ проводять по кожному предмету в один день. Ознайомитися з єдиним розкладом ви можете по цьому посиланню . Деякі з основних іспитів 2018 року:

  • 29 травня (середа) - математика (база);
  • 31 травня (п'ятниця) - хімія, історія;
  • 3 июня (понеділок) - російська мова;
  • 10 червня (понеділок) - суспільствознавство;
  • ?? червня - література, фізика.

Кінцеві результати іспитів публікуються не відразу. Для перевірки потрібно час. Зазвичай, воно займає не більше 2-2,5 тижнів. Наприклад, в минулому році результати іспиту з російської мови, який проводився 6 червня, були опубліковані до 25 червня 2018 року. Наберіться терпіння!

Бажаємо вам високих балів на ЄДІ і вдалого вступу до ВНЗ!