Реклама
Реклама
Реклама

Паспорт України. Зробити / отримати український паспорт Київ з viaestvita.kiev.ua

  1. З більш детальною інформацією по питанню оформлення паспорта громадянина України Ви можете ознайомитися,...
  2. Що таке ID карта?
  3. Зовнішній вигляд ID карти
  4. Коли з'явиться можливість оформити ID паспорт України?
  5. Де отримати ID карту?
  6. Як отримати ID карту замість паспорта старого зразка?
  7. Який термін дії ID карти?

З більш детальною інформацією по питанню оформлення паспорта громадянина України Ви можете ознайомитися, перейшовши за посиланнями:

Якщо у Вас є невирішена проблема з адресою, Компанія «Шлях до мрії О.К.» підкаже Вам кращий вихід з цієї ситуації.

ID карта в Україні!

З 1 січня 2016 року Україна перейшла на новий рівень оформлення паспортних документів - був оголошений старт оформлення і видачі паспортів громадянина України у вигляді ID карти.

Що таке ID карта?

ID карта (ID паспорт, біометричний паспорт) - це документ, який посвідчує особу, підтверджує громадянство та оформляється у вигляді пластикової карти (на відміну від біометричного закордонного паспорта, який оформлений у вигляді книжечки з вшитим на безконтактному електронному носієві).

Зовнішній вигляд ID карти

Яку інформацію містить ID паспорт громадянина України?

У біометричний паспорт громадянина України вносяться такі дані: ім'я людини (українською та англійською мовами), стать, громадянство, дата народження, унікальний номер запису в реєстрі, номер документа, дата закінчення терміну дії документа, дата його видачі, орган, який видав ID карту, ідентифікаційний код, місце народження, цифрове фото власника паспорта і його цифровий підпис. На електронний чіп ID карти, крім зазначеної вище інформації, також вносять дані про місце проживання, сімейний стан, неповнолітніх дітей, а також відбитки пальців власника біометричного паспорта (за бажанням).

Коли з'явиться можливість оформити ID паспорт України?

Багатьох цікавить питання, коли можна буде оформити паспорт у вигляді ID карти і буду дійсні паспорти старих зразків (у вигляді книжечки). З 1 січня 2016 року ID карти оформлялися дітям, яким виповнилося 16 років, а з 1 листопада 2016 року оформити ID паспорт вже можуть усі громадяни України з 14 років. Паспорти старого зразка (у вигляді книжечки) залишаються дійсними і можуть використовуватися.

Де отримати ID карту?

Оформлення ID паспорта громадянина України здійснюється Державною міграційною службою, Центрами надання адміністративних послуг за місцем реєстрації людини.

Як отримати ID карту замість паспорта старого зразка?

Для заміни паспорта України старого зразка на ID карту, людина особисто звертається до відповідних державних органів (винятком є ​​недієздатні особи, документи від імені яких подають законні представники, опікуни або піклувальники).

Який термін дії ID карти?

ID карти України діють протягом 10 років - для осіб, старших 18 років і протягом 4 років - для осіб від 14 до 18 років. Після закінчення терміну дії біометричний ID паспорт підлягає заміні на новий.

Після закінчення терміну дії біометричний ID паспорт підлягає заміні на новий

Також в Юридичної Компанії «Шлях до мрії О.К.» ввічливі і уважні співробітники допоможуть Вам зі збором документів для оформлення дитячого проїзного документа, нададуть Вам консультаційні послуги з оформлення закордонного паспорта, ідентифікаційного номера, а так само допоможуть з заміною посвідчення водія та техпаспорти на авто.

Залишилися питання Залишилися питання?
Зателефонуйте, заповніть форму, замовте зворотний дзвінок!

(067) 180-66-05
З Любов'ю та повагою!

Внутрішній паспорт громадянина України - один з головних документів, що посвідчує особу власника та приналежність його до українського громадянства, Український паспорт просто необхідний при проведенні банківських операцій, укладанні цивільно-правових договорів, тільки при наявності паспорта України або маючи український закордонний паспорт Ви зможете оформити доручення іншим громадянам для представництва Ваших інтересів на території України. Громадяни, які досягли 16-років, не можуть перебувати на території України, при відсутності внутрішнього паспорта України, так як це вважається адмін. порушенням і тягне штрафні санкції. Для дітей 16-річного віку вже почали виготовляти паспорт нового зразка. При досягненні віку 25-і і 45-і роки паспорт України вважається недійсним, якщо в нього не вклеїти фото, відповідне його віку. В іншому випадку документ стає недійсним. Отримати паспорт України можна, подавши документи в ГМС за місцем реєстрації. Документи, для оформлення внутрішнього паспорта дитині 16-ти років: фотографії (тим, хто за станом здоров'я носить окуляри, обов'язкові фотографії в окулярах), свідоцтво про народження; довідки з ЖЕКу. У деяких випадках, щоб виготовити паспорт України потрібно подати додаткові документи: довідку про громадянство; довідку, про повернення в Україну для громадян, які виїхали на постійне місце проживання; довідку, що особа була звільнена з місць обмеженої свободи; посвідчення про взяття особи на облік бездомних громадян. Ми надамо Вам юридично-правову консультаційну допомогу в питаннях отримання громадянського паспорта України з комфортом. Приходьте до Нас, і Ви більше не будете мучитися над питанням, які документи збирати, куди звертатися. Якщо Вам 16 років і Вам потрібно отримати паспорт нового зразка, якщо потрібно відновлення після втрати документа, або раптом необхідна термінова заміна, в зв'язку з виявленням помилок в даних, якщо у Вас є невирішена проблема з реєстрацією, то Компанія «Шлях до мрії О. К. »- Ваш вибір для вирішення всіх складнощів. Співробітники компанії знайдуть індивідуальний підхід до вирішення Вашого питання. З Нами Ви впевнені, що маєте під рукою надійного кваліфікованого фахівця, який знайде вихід з будь-якої ситуації.

Що таке ID карта?
Де отримати ID карту?
Як отримати ID карту замість паспорта старого зразка?
Який термін дії ID карти?
Що таке ID карта?
Коли з'явиться можливість оформити ID паспорт України?
Де отримати ID карту?
Як отримати ID карту замість паспорта старого зразка?
Який термін дії ID карти?
Залишилися питання?