Реклама
Реклама
Реклама

Натуральна косметика з Чехії - тепер і в Пітері!

Завжди по білому заздрила своїм знайомим, які побували в Чехії і привезли звідти місцеву косметику. Хвалебних відгуків про неї було не перелічити. І мене дивувало, чому цю якісну і натуральну косметику важко знайти в Росії навіть в інтернет-магазинах.

Але недавно ситуація почала змінюватися. Тепер, крім інтернету, чеську косметику можна придбати в цьому магазині в самому центрі Санкт-Петербурга (вул. Роз'їжджа, 1). А «першовідкривачем» стала компанія Glance.

Директор компанії Галина Мащенко буквально закохана в Чехію. І перш ніж стати офіційним дистриб'ютором декількох брендів чеської косметики, вона досконало вивчила виробництво, якість і відгуки споживачів.

У магазині «Glance» - кілька брендів натуральної косметики чеських виробників. Трохи про кожного:

1. RYOR

Чеська натуральна косметика RYOR представлена ​​широким ассoртіментом продуктів по догляду за шкірою і тілом.

Компанія, заснована в 1991 році, головною своєю метою висунула ідею сдeлать високоякісну косметику доступною для всіх. Продукція RYOR має багато національних і міжнародних премій.

Сучасне виробництво компанії відкрито в нeбoльшом містечку Чехії - Кішіце. Весь технологічний процес фабрики автоматизований.

На ній проводять дослідження і розробляють нові продукти у власній лабораторії. Готується косметика на основі рослинних екстрактів, сировина для яких надходить з усього світу.

В продукції RYOR використовуються:

  • амарантове, аргановое, мигдальне, оливкова, каратіновое масло, олія зародків пшениці та інші
  • коензим Q10,
  • екстракти шавлії, ялівцю, чайного дерева і морських водоростей,
  • ікра та інші корисні для шкіри компоненти.

амарантове, аргановое, мигдальне, оливкова, каратіновое масло, олія зародків пшениці та інші   коензим Q10,   екстракти шавлії, ялівцю, чайного дерева і морських водоростей,   ікра та інші корисні для шкіри компоненти

2. Серія Акватон (AQUATON)

Це препарати, одержали солі з карловарських гарячих джерел. У солі близько 40 різних елементів необхідних для нормальної життєдіяльності організму: натрій, калій, кальцій, хлориди, магній, селен, фосфор, залізо, кремній, мідь, літій, цинк, фтор і інші.

Сіль стимулює обмін речовин і зменшує набряклість, добре зволожує шкіру, повертає пружність (яскраво виражений ліфтинг ефект) і запобігає передчасному старінню.

Сіль стимулює обмін речовин і зменшує набряклість, добре зволожує шкіру, повертає пружність (яскраво виражений ліфтинг ефект) і запобігає передчасному старінню

3. Пивна косметика

Чехія завжди славилася пивом. А косметика на основі пива завжди вважалася однією з кращих. У магазині «Glance» представлені дві компанії, в асортименті яких є «пивна» косметика: Saela і Mediabox (лінія Ber spa).

Компанія Saela розробила унікальну технологію і випускає пивну косметику для волосся з 1999 року. Також в лінійці засобів Saela є маска для обличчя на основі пива.

Крім коштів для волосся обидві компанії пропонують гелі для душу, рідке мило, піну і сіль для ванни.

4. Canaderm

Косметика на основі олії конопель Canaderm - унікальний продукт. Масло конопель - відмінний засіб для догляду за зрілою, сухою шкірою і шкірою з порушеними бар'єрними функціями. Від самого масла дуже приємні відчуття: воно робить шкіру оксамитовою на дотик. Масло дуже насичене: містить антиоксиданти, протеїни, каротин і багато мінеральних речовин, в числі яких фосфор, кальцій, цинк, магній, калій, сірка, залізо.

Також воно джерело цінного білка і містить всі двадцять амінокислот і вітаміни А, B1, B2, B3, B6, C, D, і E. Масло, що отримується з культивованих конопель, не містить наркотичних речовин.

У магазині фірми «Glance» на основі масла конопель представлені гель для душу, лінійка засобів для волосся, молочко для тіла і мило.

У магазині фірми «Glance» на основі масла конопель представлені гель для душу, лінійка засобів для волосся, молочко для тіла і мило

Варто згадати з асортименту магазину і іншу продукцію чеських виробників: косметика з лавандою Bohemia Herbs, косметика з екстрактом каштана кінського, мило з екстрактами цілющих трав, бальзами для ніг Chemek.

Чому косметику найкраще купувати в магазині?

1. Головний аргумент - кошти для себе коханої найкраще помацати, понюхати і спробувати. Я впевнена, що аромати цієї косметики і її якість зроблять вас її прихильницею на багато років.

2. У магазині для вас проведуть індивідуальну консультацію: яка косметика підійде саме для вашої шкіри.

3. Куплена в магазині чеська косметика обійдеться дешевше, ніж замовляти її по інтернету. Та й час заощадите (не потрібно довго чекати посилку). Середня ціна - близько 700-800 рублів. Але при цьому гарантована свіжість і аптечне якість.

Як зазначила директор компанії Галина Мащенко, чехи - дуже законослухняні люди, вони сумлінно ставляться до будь-якої дрібниці при виробництві косметики. Тому чеська косметика вважається однією з найбільш натуральних, якісних і доступних за ціною.

Клуб залицяльників Чехії

Магазин «Glance» організував оригінальний клуб для своїх клієнтів. Перша зустріч, присвячена відкриттю Клубу, відбудеться через два тижні. На зустрічах членів Клубу планується не тільки знайомство з чешкою ​​брендами косметики, яка продається в магазині. Для любителів Чехії будуть давати поради про те, як краще подорожувати по цій країні самостійно, розповідати про культуру і фестивалях Чехії. А кожне засідання буде закінчуватися чаюванням з тортом «Прага».

Детальніше про те, як стати членом клубу, можна дізнатися на сторінці «Glance» ВКонтакте.

Ну а якщо ви живете не в Санкт-Петербурзі, то купити ці кошти ви можете на сайтах офіційного дистриб'ютора «Glance»: www.ryor-spb.ru і www.kosmetikatrade.ru, а також можна замовити їх в онлайн-бутику Glance на сайті «Я купую» .

Адреса магазину в Санкт-Петербурзі: Роз'їжджа вул.1

Головне фото: з каталогу чеської косметики Bogemia

Чому косметику найкраще купувати в магазині?