Реклама
Реклама
Реклама

На чому можна заробити в кризу 2018 року простим людям: Бізнес ідеї

  1. Операції з нерухомістю
  2. фермерство
  3. Рукоділля
  4. Які вироби користуються на ринку найбільшим попитом?
  5. Торгівля
  6. Інвестування
  7. гаражний бізнес
  8. Продукти харчування
  9. Надавати продукти харчування споживачам можна різними способами:
  10. Інтернет
  11. висновки

Фінансова криза торкнулася багатьох сфер нашого життя

Фінансова криза торкнулася багатьох сфер нашого життя. Зростання цін, падіння курсу національної валюти - все це негативно відбилося на багатьох сферах економіки. Але як, не дивно, багато експертів вважають, що складна економічна обстановка - це час великих можливостей для підприємців-початківців. Як і на чому заробити в кризу 2018 роки ви дізнаєтеся з цієї статті.

Операції з нерухомістю

Щоб зрозуміти, на чому можна заробити в кризу 2018 року, потрібно спочатку визначитися, яким способом ви хочете отримувати дохід. Найпоширеніший варіант, який підходить для людей, що мають великі заощадження - це операції з нерухомістю.

Існує кілька способів, які дозволяють заробити непогані гроші в цій сфері:

  • Продаж власного будинку або квартири. Оскільки під час кризи ціни на житло починають знижуватися, продайте свою квартиру або будинок і переведіть гроші в валюту, щоб захистити їх від інфляції. Буквально через кілька місяців ви зможете купити рівноцінне житло, але вже набагато дешевше;
  • Купівля недобудови. У важких економічних умовах багато людей відчувають фінансові труднощі, тому вони припиняють розпочате будівництво і виставляють об'єкт на продаж. Якщо ви маєте стартовий капітал і замислюєтеся над тим, де заробити грошей під час кризи, вкладіть свої гроші в такий недобуд. Після цього можна продовжити будівництво і продати нерухомість за вищою ціною;
  • Нерухомість в оренду. Це найпростіший і надійний спосіб, як заробити в кризу 2018 простим людям. Він прекрасно підходить для тих громадян, які мають додаткове житло, але не хочуть його продавати. Квартирантів можна знайти за оголошеннями в інтернеті або ЗМІ. Якщо у вас немає часу на те, щоб займатися такою справою, довірте його досвідченому ріелтору. Житло в оренду - це відмінне джерело щомісячного пасивного доходу.

фермерство

Якщо ви проживаєте в сільській місцевості і шукаєте ідеї як заробити в кризу 2018 року, спробуйте організувати власне фермерське господарство. У складних економічних умовах виживати на землі набагато простіше, ніж в великих містах. Займаючись фермерством, ви зможете не тільки забезпечити свою сім'ю якісними продуктами харчування, але ще і заробити непогані гроші. Інформацію про те, як стати фермером з нуля в Росії , Можна отримати перейшовши за посиланням.

Під час кризи зростає попит на недорогі продукти харчування. Наприклад, моркву і помідори купують завжди і всюди, а от якщо ви будете вирощувати екзотичні фрукти, такий товар не буде затребуваний на ринку. Найвигідніше розводити домашніх тварин, особливо птицю. Десяток курей будуть приносити щодня 6-7 яєць. Цього цілком достатньо, щоб забезпечити невелику сім'ю. А якщо ви будете містити кілька десятків курей несучок, виручка від продажу яєць покриє всі поточні витрати і дозволить отримувати з цієї справи непоганий прибуток. Виходячи з цього, можна сміливо сказати, що фермерство - це найдоступніший спосіб, як заробити гроші в кризу 2018 року в сільській місцевості.

Рукоділля

Багато людей захоплюються рукоділлям, але для них такий вид зайнятості - це просто хобі, а адже виготовлення ексклюзивних авторських виробів може приносити непоганий дохід. Якщо ви вмієте щось майструвати своїми руками і не знаєте, на чому можна заробити гроші в кризу, спробуйте перетворити своє хобі в бізнес.

Які вироби користуються на ринку найбільшим попитом?

  • Предмети домашнього інтер'єру, біжутерія і різні жіночі прикраси;
  • Вироби з холодного фарфору - статуетки, посуд, свічники та інше;
  • Декоративні свічки. Для виготовлення таких виробів можна використовувати віск або парафін, а також всілякі намистинки, стрази і черепашки;
  • Текстильні вироби - скатертини, штори, покривала або килими ручної роботи.

В'язана одяг

Щоб ваша продукція виділялася на ринку, потрібно створити власний особливий стиль. В такому випадку ви швидко знайдете постійних клієнтів, які забезпечать вас роботою. Рукоділля - це відмінна можливість заробити в кризу пристойні гроші.

Торгівля

У складній економічній ситуації різко падає споживчий попит, тому якщо ви вирішили відкрити власну справу в торговельній сфері, потрібно в першу чергу дізнатися, що вигідно продавати в кризу 2018 року .

Виділимо кілька найпопулярніших напрямків діяльності:

  • Продукти харчування;
  • Медикаменти;
  • Недорога взуття та одяг;
  • Будівельні матеріали;
  • Побутова хімія;
  • Дитячі товари.

Новачки часто цікавляться, який магазин вигідно відкрити в невеликому місті ? Щоб відповісти на це питання, потрібно зрозуміти, на що споживачі готові витрачати сьогодні свої гроші. Зазвичай в період кризи зростає попит на недорогі товари, наприклад, якісний одяг чи взуття середньої цінової категорії. Особливо це стосується жіночих товарів, оскільки представниці прекрасної статі завжди хочуть виглядати елегантно, тому не шкодують грошей на обновки, незважаючи на сувору економію. Якщо ви маєте достатньо коштів для того, щоб відкрити магазин жіночого одягу, сміливо приступайте до справи. Таку бізнес ідею можна реалізувати в будь-якому населеному пункті, але тільки при відсутності високого рівня конкуренції.

Інвестування

На думку досвідчених фінансистів, найкращий спосіб, як заробити в кризу 2018 року - це інвестування в надійні фінансові інструменти. На сьогоднішній день багато банків пропонують досить високі процентні ставки по депозитних вкладах. Вони досягають 17-18,5% річних. Головна причина такої щедрості фінансово-кредитних установ - це гострий дефіцит ліквідності. Під час кризи багато банків мають потребу в грошах, тому, щоб залучити клієнтів, вони пропонують досить високі відсотки. До того ж розмір гарантованої державою виплати збільшився до 1,4 млн рублів, тому варто звернути особливу увагу на даний інвестиційний інструмент.

Ще один досить прибутковий вид інвестування, який може приносити непоганий дохід - валютні облігації та акції. Під час кризи можна придбати цінні папери, які мають великі перспективи зростання за заниженою вартістю. Досвідчені інвестори скуповують «пачками» акції надійних компаній, які тимчасово сильно впали в ціні.

Також можна вигідно вкласти гроші у валютні облігації великих вітчизняних банків. Деякі кредитні організації пропонують прибутковість за цими цінними паперами до 30-40% річних. Безумовно, перш ніж інвестувати гроші, потрібно звернутися за допомогою до фінансових консультантів, які допоможуть вам перевірити надійність організацію. Інвестування - це найкращий спосіб, як заробити гроші в кризу в Росії, скористатися яким може будь-яка людина, що має власні заощадження.

гаражний бізнес

Багато людей, щоб підзаробити, відкривають міні виробництво в гаражі власного будинку. Розглянемо кілька варіантів, які дозволяють отримувати непоганий додатковий дохід в домашніх умовах:

  • Ремонт автомобілів. Для того щоб зайнятися цією справою знадобляться певні знання і навички. Якщо ви володієте такою майстерністю, можна перетворити цей спосіб заробітку в прибутковий домашній бізнес. Поцікавтеся у професіоналів, як відкрити СТО з нуля , Купіть необхідне обладнання і приступайте до роботи. Згодом можна орендувати більш просторе приміщення в хорошому місці, щоб розширити свою справу;
  • Ремонт побутової техніки. Під час кризи багато людей не можуть дозволити собі покупку нової побутової техніки, тому така послуга буде користуватися великим попитом;
  • Ще один досить прибутковий варіант - це копчення риби як бізнес . Така продукція користується великою популярністю на ринку, тому ви зможете без проблем збувати її за оптовою ціною великими партіями в магазини та заклади громадського харчування;
  • відмінна ідея додаткового заробітку у вечірній час - гончарне ремесло або столярну справу. Якщо ви маєте необхідні інструменти, можна також пропонувати споживачам послугу з різання скла;
  • Якщо ви замислюєтеся над тим, яке виробництво відкрити з мінімальними вкладеннями в домашніх умовах з малим капіталом , Займіться виготовленням шлакоблоків, тротуарної плитки або садових скульптур. Непоганий дохід приносить виробництво сувенірних магнітів, керамічного посуду або комбікормів для тварин.

Продукти харчування

Хочете знати, який бізнес актуальний в 2018 році під час кризи? Їжа - це вічна потреба кожної людини. Їсти хочеться завжди, тому люди щодня купують продукти харчування, незважаючи на їх високу вартість. Можна заощадити на одязі або на розвагах, а ось без їжі обійтися не можна. Якщо ви шукаєте прибуткові ідеї малого бізнесу з мінімальними вкладеннями в маленькому місті , Зверніть особливу увагу на цей сегмент ринку.

Надавати продукти харчування споживачам можна різними способами:

  • Якщо ви маєте власну земельну ділянку, спробуйте вирощувати на продаж овочі. Такий товар круглий рік користується великим попитом, тому зі збутом готової продукції зазвичай не виникає ніяких труднощів;
  • Ще один спосіб, як просто заробити в кризу - домашня випічка. Це можуть бути торти, тістечка, булочки та інші кондитерські вироби;
  • Якщо ви шукаєте більш прогресивні способи заробити в кризу, візьміть в оренду невеликий ларьок, домовтеся з постачальниками продуктів харчування і займіться роздрібною торгівлею. Єдина проблема - це санітарна служба, яка пред'являє до торговців занадто високі вимоги. Але це питання можна вирішити, якщо оформити всі необхідні дозвільні документи.

Аптечний бізнес

Якщо ви маєте пристойний капітал і не можете визначитися, чим зайнятися під час кризи щоб заробити грошей, відкрийте власну аптеку. Такий бізнес буде приносити хороший прибуток. Економити на власному здоров'ї занадто небезпечно, тому люди купували, і будуть купувати ліки. А це означає, що аптечний бізнес процвітає в будь-яких економічних умовах.

Орендуйте приміщення в прохідному місці, найміть кваліфікований персонал, купіть все необхідне обладнання і приступайте до роботи. Оскільки це досить дорогий бізнес, він окупається за 2-3 роки. Якщо вибрати гарне місце розташування, всі початкові вкладення можна повернути буквально за один рік. Торгівля медикаментами - це найнадійніший спосіб, як заробити гроші під час кризи.

Інтернет

Як знайти роботу під час кризи і чому заробити на життя - на ці питання шукають відповіді багато громадян нашої країни, які потрапили в скрутне фінансове становище. Останнім часом великою популярністю став користуватися заробіток в інтернеті.

Існує безліч способів, як заробити грошей під час кризи в мережі без великих фінансових вкладень:

  1. Написання статей або копірайтинг. Цей варіант підходить для людей, які вміють грамотно переписувати тексти своїми словами. Знайти роботу можна на спеціалізованих біржах в інтернеті;
  2. Реклама. Якщо ви маєте власний сайт або блог, можна отримувати з нього непоганий прибуток за рахунок реклами. Увійдіть на ресурсах, які надають можливість заробити на рекламі, отримаєте коди текстових посилань і банерів, встановіть їх на свій сайт і отримуйте гроші за кожен клік по рекламі. Якщо ваш ресурс відвідує за день кілька тисяч користувачів, можна заробляти на рекламі хороші гроші;
  3. Заробіток в соціальних мережах. Це одна з нових ідей для малого бізнесу з нуля в 2018 році . Для того щоб зайнятися такою справою не знадобляться якісь особливі знання. Все, що вам потрібно робити - переходити на різні сайти, виконувати прості завдання, відповідати на питання або вступати в групи;
  4. Фотографії. Якщо ви не уявляєте свого життя без фотокамери і не знаєте, як заробити в кризу 2018 року зі нуля, спробуйте продавати свої роботи на фотостоках. В інтернеті є безліч сайтів, які дозволяють непогано заробляти на продажу унікальних знімків. Деякі ресурси платять автору гроші за кожне скачування зображення, тобто ви продаєте свою роботу не один, а кілька разів і отримуєте за це гроші. Це проста і досить прибуткова робота, яка дозволить вам істотно поліпшити своє матеріальне становище.

висновки

Тепер ви знаєте, як заробити в умовах кризи. Найголовніше - повірити в свої сили і йти до кінця. Попередній криза змінила на краще життя багатьох людей в нашій країні. Тому сміливо просувайтеся до намічених цілей і не зупиняйтеся перед труднощами.

Які вироби користуються на ринку найбільшим попитом?