Реклама
Реклама
Реклама

Де взяти людей в МЛМ (мережевий маркетинг)

  1. Основна причина проблем в МЛМ (мережевий маркетинг)
  2. Кому потрібен МЛМ (мережевий маркетинг)
  3. Чому власники цих закладів створюють мережі?
  4. Як подолати помилки в МЛМ (мережевий маркетинг)?
  5. 1. Сформулювати власну мету.
  6. 2. Скласти список.
  7. Вам лише залишається знайти таку КОМАНДУ в МЛМ (мережевий маркетинг)
  8. Кожен день поповнюйте список.

Найчастіший, і самий пародксальний питання серед безлічі партнерів МЛМ (мережевого маркетингу) - де взяти людей.

Один з відомих ставків сказав - люди, як пил. Вони повсюду!

Основна причина проблем в МЛМ (мережевий маркетинг)

Безумовно, в МЛМ (мережевий маркетинг) є проблема «підбору кадрів». Об'єктивна причина - на превеликий жаль, неадекватна дистрибуція, яка привела до дискредитації бізнесу.

Причина істотна, існуюча, але не фатальна. Погана стрижка, неякісна пломба, протухла риба та ін. Не є приводом перестати ходити в перукарню, до стоматолога, в магазин все життя. Тепер у мережевого бізнесу ваше обличчя. Хочете змінити ставлення людей до бізнесу - робіть його етично.

Кому потрібен МЛМ (мережевий маркетинг)

Суб'єктивна причина - це нікому не потрібно. Це вже точно, ваша особиста помилка. Сьогодні у всьому світі існують тисячі компаній МЛМ (мережевого маркетингу), і з кожним днем ​​їх кількість зростає.

Поки ви мучите себе думками про те, що це нікому не потрібно, кожен день в різні мережеві компанії приходять десятки, сотні, тисячі людей, в тому числі і тих, хто ніколи не працював в МЛМ (мережевий маркетинг).

Мережевий принцип використовують не тільки компанії, які заявляють, що вони є частиною багаторівневого маркетингу, але і компанії, які ми звично вважаємо традиційними. Я маю на увазі компанії стільникового зв'язку, гастрономи, супер і гіпермаркети, ресторани, кафе, закусочні, банки, страхові компанії, магазини брендового і не брендового одягу, взуття та ін.

Чому власники цих закладів створюють мережі?

Тому що, мережі надприбутковий. Так, ці мережі мають свою особливість. Вони залучають до обслуговування клієнтів найманих працівників. Але ж наймані працівники не заробляють великих грошей, не допрацьовують в цих закладах до пенсії, тільки одиниці з них мають перспективу кар'єрного росту. Власники ж мереж входять в топи найбагатших людей.

Задумайтеся про це і чесно дайте собі відповідь на питання, ви хочете бути персоналом або власником бізнесу.

Так ось, в МЛМ (мережевий маркетинг), кожен з нас стає власником бізнесу. Хтось ставиться до цього відповідально і знаходить фінансову свободу, хтось, як завжди, бездарно і терпить фіаско. Вам куди? У які двері? До бездарам або щасливим успішним підприємцям?

Безумовно, вам доведеться визначитися і трохи попрацювати над подоланням інерції, ліні, страхів, помилок. Але воно того варте.

Як подолати помилки в МЛМ (мережевий маркетинг)?

Для цього потрібно:

1. Сформулювати власну мету.

Вам важливо точно знати, заради чого ви будете плисти проти течії. Щоб зробити цей прорив, потрібна потужна мотивація. Запитайте себе, що може змусити вас вставати щодня, складати план роботи і рухатися, незважаючи на море негативу, з яким вам, звичайно ж, доведеться зіткнутися.

2. Скласти список.

3. Мати чітке уявлення про якості, необхідних для ваших потенційних партнерів.

В МЛМ (мережевий маркетинг) прийнято вмовляти всіх, з ким зустрічаються ті, хто називає себе сетевіком, щоб знайти тих, хто готовий зареєструватися, тобто зробити свою першу покупку. В цьому випадку ви повинні розуміти, що будете вмовляти людей витратити гроші. Хтось відмовиться, хтось зробить це один раз і назавжди видалить вас зі списку контактів.

Але, дозвольте - мережева торгівля це магазини, кафе та ін. Яке це має відношення до того, чим займаємося ми з вами? Ніякого. Ми не займаємося торгівлею. Ми займаємося мережевим бізнесом.

Перед нами стоїть чітке завдання - побудувати партнерську групу і навчити наших партнерів робити те ж саме.

Якщо ви чітко засвоїте то, чим займатиметеся, вам не доведеться вводити в оману людей, яким почне здаватися, що ви хочете, щоб вони купили, а ви на цьому заробили. Мережевики-недоучки цим і займаються, тому сидять без грошей і тільки відлякують від МЛМ (мережевого маркетингу), хто з ними стикається.

В МЛМ (мережевий маркетинг) ви ніколи ОДИН не зробите стільки, скільки зробить ваша КОМАНДА

Ви ніколи не продасте стільки продукту своєї компанії, скільки необхідно для покупки гарного автомобіля, квартири, будівництва будинку, подорожей та інших атрибутів комфортної, забезпеченого життя.

А якщо у вашій команді буде 1000, 2000, 10 000 партнерів ви станете багатим. Тисяча активних партнерів в команді - це вже більше трьох мільйонів рублів щомісячного доходу.

Подумайте про це і ще раз дайте собі відповідь на питання, що ви будете робити в МЛМ (мережевий маркетинг), розповідати про продукт або будувати партнерську групу? І чи будете?

В МЛМ (мережевий маркетинг) є багато людей, які бояться великих грошей і дуже мало хто з них в цьому зізнаються. У нашому бізнесі вам належить подолати і цей страх. Але, повірте, разом зі своєю Командою ви впораєтеся з цим.

Вам лише залишається знайти таку КОМАНДУ в
МЛМ (мережевий маркетинг)

Отже, ваше завдання скласти список. Внесіть в нього всіх людей, яких знаєте, яких згадаєте, навіть якщо не знаєте їх імен, телефонів та ін. Це не важливо. Головне, щоб людина якимось чином був відображений у вашому списку.

Кожен день поповнюйте список.

У нього можуть увійти не лише ваші знайомі, а й знайомі ваших знайомих, люди, з якими ви перетнулися в транспорті, кафе, магазині, де завгодно. Список, як живий організм, має жити, дихати, рости.

Знаєте, адже і в нашому організмі щодня народжуються і вмирають нові клітини. І нічого. Ми живі. Те ж буде відбуватися з вашим списком. Він буде змінюватися до тих пір, поки ваш бізнес не перетворитися в те, чим ви будете пишатися.

А далі? А далі телефонуйте, запитуйте, призначайте зустрічі ...

Сподіваюся, все, що я для вас написала, допоможе вам почати діяти в МЛМ (мережевий маркетинг). Результат неодмінно буде. Якщо стукати по цвяху молотком, він рано чи пізно заб'ється.

->

Як подолати помилки в МЛМ (мережевий маркетинг)?
Чому власники цих закладів створюють мережі?
Вам куди?
У які двері?
До бездарам або щасливим успішним підприємцям?
Як подолати помилки в МЛМ (мережевий маркетинг)?
Яке це має відношення до того, чим займаємося ми з вами?
Подумайте про це і ще раз дайте собі відповідь на питання, що ви будете робити в МЛМ (мережевий маркетинг), розповідати про продукт або будувати партнерську групу?
І чи будете?
А далі?