Реклама
Реклама
Реклама

Де в Москві можна зробити МРТ хребта і скільки це коштує?

  1. Як вибрати?
  2. «Місця треба знати ...»
  3. Куди йти?
  4. АВС-МЕДИЦИНА
  5. Європейський діагностичний центр

При появі захворювань хребта ми стикаємося з необхідністю пройти ряд досліджень, які призначає лікар для встановлення точного діагнозу. Але основним дослідженням при такого роду захворюваннях є магнітно-резонансна томографія хребта. Саме це дає можливість виявити найбільш точну інформацію. Так що для більшості людей питання, де в Москві зробити МРТ, є досить актуальним.

Слід зазначити, що клінік, які проводять таке дослідження, в Москві досить багато. Найпростішим варіантом є прислухатися до рекомендацій лікаря і піти в ту клініку, яку він порекомендує. Але в деяких випадках хочеться мати певний вибір, а не їздити на інший кінець міста. І це особливо актуально, якщо у вас спостерігаються біль у спині - поїздка в цьому випадку сприймається як покарання.

Тому багато людей намагаються знайти місце, щоб зробити МРТ хребта в Москві, але при цьому якомога ближче до дому. Але і тут є складність - хто може підтвердити, що найближча до вашого будинку клініка або дослідний центр варті уваги?

Як вибрати?

При появі захворювань хребта ми стикаємося з необхідністю пройти ряд досліджень, які призначає лікар для встановлення точного діагнозу

Не завжди розрекламовані клініки, виявляються краще менше дорогих клінік

Практика показує, що ніяких узагальнюючих порівнянь таких клінік (крім явно замовних матеріалів) в інтернеті немає. Судити ж за відгуками на форумах - справа так само невдячна, оскільки не всі відгуки об'єктивні, так і багато відгуки є просто рекламою і антирекламою деяких клінік.

Так що не особливого сенсу намагатися знайти «ідеальне» місце. Благо, зараз практично всі клініки забезпечені обладнанням досить добре. Та й підготовка фахівців в таких клініках цілком достатня. Так що залишається тільки вирішити, за якими параметрами потрібно вибирати клініку.

Отже, перший параметр так і залишився незмінним - це розташування клініки. Немає сенсу їхати на інший кінець міста, якщо нормальний дослідний центр є на сусідній вулиці. Та й дуже сумнівно, що розрекламована клініка на ділі виявиться значно краще, ніж розташована по сусідству. А ось різниця в ціні дуже може бути серйозною.

До речі, другим важливим параметром буде саме вартість. На жаль, вона може «гуляти» в значних межах, тому потрібно вибирати місце «по своєму гаманцю», а не те, яке вам активно «впарюють» за допомогою реклами, інтернету і т.д. Так що питання, скільки коштує МРТ хребта, досить складний, вибір в цьому випадку досить багатий.

«Місця треба знати ...»

І ще раз повторимося - не вірте відгуками. Інтернет, як ми вже сказали, переповнений рекламою, так що хвалебні оди будь-якій клініці потрібно сприймати з обережністю. Відгуки друзів і знайомих також потрібно сприймати з обережністю. Може, в клініці, яку вам активно рекламує ваш друг, просто симпатична медсестра в приймальні, і він крім неї нічого не запам'ятав, але загальне враження у нього сформувалося найкраще. Але це ж ніяк не говорить про якість послуг, які надає клініка.

Аналогічно і негативні відгуки часто виявляються необгрунтованими. Не так відповіли, не так подивилися, чи не посміхнулися, а то і ще десяток «не» - ось і готова ходяча антиреклама досить непоганий клініки.

Так що немає сенсу орієнтуватися на думку інших людей. Вибирайте те, що вам найбільш зручно - різниці в якості обслуговування ви все одно не помітите. А якщо і помітите - чи варто вона тих грошей, які ви переплатите?

Куди йти?

Немає сенсу вказувати точні адреси і телефони тих клінік, які можуть зробити магнітно-резонансну томографію хребта. У Москві їх дуже багато, причому у всіх районах. Саме тому немає сенсу прислухатися до думки інших людей, а простіше орієнтуватися на зручність і ціну.

Хоч повного і докладного списку всіх клінік з повноцінною аналітикою в інтернеті ви і не знайдете, зате зможете знайти найбільш підходящу вам по розташуванню і ціною клініку. На наявних майже у всіх таких клінік сайтах ви знайдете всю потрібну вам інформацію, навіть докладні карти проїзду. Залишиться тільки зателефонувати в обрану клініку і дізнатися, коли ви можете приїхати на обстеження. Звичайно, не рідкісні випадки, коли вже є черга на МРТ в обраній клініці, і часто ця черга на кілька тижнів. В такому випадку має сенс звернутися в наступну за списком «зручності» клініку і т.д. Ми наведемо адреси кількох найбільш відомих клінік як приклад:

АВС-МЕДИЦИНА

Мережа медичних центрів, розрахованих на прийом дорослих і дітей, в яких виявляється широкий спектр амбулаторно-поліклінічної допомоги, включаючи стоматологію, а також виїзд лікаря додому Мережа медичних центрів, розрахованих на прийом дорослих і дітей, в яких виявляється широкий спектр амбулаторно-поліклінічної допомоги, включаючи стоматологію, а також виїзд лікаря додому. Клініки оснащені сучасним обладнанням, штат укомплектований висококласними лікарями широкої і вузької спеціалізації. Мережа поліклінік пропонує:

  • МРТ головного мозку
  • МРТ малого таза
  • МРТ хребта
  • МРТ судин
  • МРТ суглобів
  • МРТ черевної порожнини і заочеревинного простору

і т і т.д.

сайт: http://abc-medicina.com/mrt/

адреси:

  • Москва, Хорошевському шосе, д.12, к.1
  • Москва, Льва Толстого, д.10, стр.1
  • Москва, Чистопрудному бульвар, д.12, стор.2
  • Москва, Лялін провулок, д.21, стор.2
  • Москва, Голубинская, д.16
  • Москва, Проспект Андропова, д.42, к.1
  • Балашиха, Горенська бульвар д.3а

Телефон: + 7 (495) 223-38-83

Європейський діагностичний центр

У «Європейському діагностичному центрі» можна пройти МРТ хребта, яка дозволить виявити такі проблеми як протрузии або грижі міжхребцевих дисків , хвороба Бехтерева , Наслідки травм спини, підвивихи або зміщення хребців, різні патології спинного мозку, остеохондроз, пухлини і так далі.

У «ЄДЦ» використовується потужний томограф 1.5 Тесла дозволяє отримувати точні результати. Тут працюють досвідчені фахівці, які допоможуть поставити діагноз і уникнути наслідків. А результати ви отримаєте буквально через півгодини після обстеження, що дуже зручно.

Записатися на прийом можна на сайті центру edc.ru або по телефону +7 (495) 363-85-06. Вибравши зручний час, прийдіть в призначений день за 10 хвилин до початку процедури з усіма необхідними документами, зареєструйтесь і пройдіть обстеження.

Установа розташовується за адресою: вулиця Нагатинская, будинок №1, будова №25 (це в декількох хвилинах ходьби від станції метро «Нагатинська»).

Також можливо вас зацікавлять наступні центри:

  • Кунцевський центр В. І.Дікуля, г. Москва, ул. Партизанська, 41, 8 (495) 255-38-38;
  • Пресненський центр В. І.Дікуля, г. Москва, ул. 1905 року, д. 7, будівля 1, +7 (495) 663-15-01;
  • МРТ-24 години, Бузковий бульвар, буд.4, будова 6, Павелецька набережна, буд.2; вул. Островитянова, буд.1 стор.9, (495) 540-540-3;
  • Медікал Менеджмент Груп, Москва, вул. Садовницька буд.11 стор. 2, (985) 227-74-88, (499) 608-00-39;
  • Медичний центр неврит-Мед, Москва, Овчінніковскій Великий пров., 17/1, стр. 3, (495) 951 87 63, (495) 953 16 34, (925) 263 04 03;
  • Медексперт, Москва, вул. Садовницька, 11, стр. 2, (495) 565-33-25;
  • Європейський Діагностичний Центр, м Москва, вул. Нагатинська буд.1, стор.25, поруч зі станцією метро «Нагатинська» (3 хвилини пішки від метро) на території фармацевтичного заводу «Ферейн» в офісному центрі «Хант-Холдинг». Телефон: +7 495 363 85 06 (з 9.00 до 21.00 без вихідних)
  • МРТ Тушино, Москва, вул. Аеродромна, д. 5. Телефон: +7 (495) -151-30-16 (з 8.00 до 21.00). Сайт: http://mrt-tushino.ru/
  • МРТ Браїлів, Москва, вул. Загорьевской проїзд, 1. Телефон: +7 (495) -783-02-05 (з 8.00 до 21.00). Сайт: http://mrt-birulevo.ru/

Як вибрати?
Але і тут є складність - хто може підтвердити, що найближча до вашого будинку клініка або дослідний центр варті уваги?
Як вибрати?
А якщо і помітите - чи варто вона тих грошей, які ви переплатите?
Куди йти?