Реклама
Реклама
Реклама

Як оплатити товари в Пятерочка бонусами Спасибі від Ощадбанку

  1. Умови акції «Спасибі» від Ощадбанку
  2. Як почати користуватися програмою?
  3. Як отримати і накопичити бонуси?
  4. Як нараховуються бонуси?
  5. Як оплатити покупки в Пятерочка бонусами Спасибі?
  6. Які магазини приймають бонуси Спасибі від Ощадбанку?

Пятерочка - партнер системи Спасибі від Ощадбанку

Як купувати продукти не тільки з користю, але і з вигодою? Купувати товари в універсамі «Пятерочка», розраховуючись карткою Ощадбанку!

На даний момент універсами «Пятерочка» існують у всіх регіонах країни. Де б ви не опинилися, Пятерочка завжди знаходиться в крокової доступності, а вигідні ціни та висока якість приємно радують покупців! Учасники бонусної системи «Спасибі» отримують ще й бонусні бали, якими можуть розплачуватися за покупки!

Як же взяти участь в акції «Спасибі» від Ощадбанку? Як накопичити бонуси і використовувати їх з максимальною вигодою? Відповіді на всі ці питання ви знайдете в наступній покрокової інструкції.

до змісту ^

Умови акції «Спасибі» від Ощадбанку

Здійснюючи покупки в універсамах Пятерочка, а також розплачуючись в бутиках, кафе та інших організаціях, у яких існує партнерство з Ощадбанком, ви отримуєте фіксовану кількість одиниць на бонус-рахунок вашої картки. Надалі ви маєте можливість оплачувати свої покупки накопиченими бонус-балами. Причому, ними ви можете відшкодувати до 99% суми чека, і лише 1% необхідно буде внести коштами.

до змісту ^

Як почати користуватися програмою?

Для того, щоб зареєструватися в програмі «Спасибі», потрібно просто відкрити картку Ощадбанку (або використовувати наявну) і активувати спеціальний рахунок бонусів на ній. Здійснити це можливо наступними способами:

  1. Банкомат.

Вставивши карту в банкомат, вибираємо в опціях пункт «Бонусна програма», потім прямуємо покрокової інструкції. Зокрема, вам буде запропоновано вбити свій телефонний номер для активації. Потім ви отримаєте смс-повідомлення з цифровим кодом активації бонус-рахунки. Після цього ви зможете завжди подивитися не тільки основний, але і бонусний баланс в особистому кабінеті на сайті Ощад.

  1. Мобільний Сбербанк.

Можливо з легкістю активувати бонусний рахунок на свій пластик, надіславши sms за номером 900 з текстом «Спасибі». У відповідь смс ви отримаєте всі необхідні інструкції для активування програми і код підтвердження.

  1. Сбербанк онлайн.

Необхідно зайти в особистий кабінет і вибрати в меню рядок «Бонусна програма Спасибі», а потім слідувати запропонованим інструкціям.

  1. Будь-яке відділення Ощадбанку.

Досить звернутися до співробітника банку: він допоможе зробити всі необхідні операції.

  1. Дзвінок на гарячу лінію.

Наберіть номер телефону служби підтримки, зазначений на звороті вашої банківської карти. Оператору потрібно буде повідомити номер карти, після чого він зробить всі необхідні операції.

до змісту ^

Як отримати і накопичити бонуси?

Щоб накопичити на картці Ощадбанку бонуси «Спасибі» і розплачуватися ними за покупки, необхідно дотримати наступні умови:

  1. Активувати бонусний рахунок.
  2. Використовувати нараховані бали протягом 3-х років з моменту зарахування.
  3. Розплачуватися картою Ощадбанку.

Як накопичити Спасибі від Ощадбанку

Щоб отримати бонусні одиниці при оплаті товарів в Пятерочка, потрібно розплачуватися пластиком Ощад, попередньо повідомивши касиру про те, що ви є учасником програми «Спасибі».

до змісту ^

Як нараховуються бонуси?

Ви отримуєте бали за кожну покупку в розмірі 1-2,5% від суми чека. Кількість нарахованих бонусів залежить від типу вашої пластикової картки. Що стосується соціальної карти - дану інформацію також слід уточнити у касира. Оплативши послугу, ви можете поцікавитися у нього, скільки балів у вас на рахунку.

Нарахування бонусів Спасибі в Пятерочка

до змісту ^

Як оплатити покупки в Пятерочка бонусами Спасибі?

Після скоєння перерахованих вище операцій ви без зусиль зможете розраховуватися балами «Спасибі» за покупки в Пятерочка. Щоб розплатитися ними, повинні бути дотримані наступні умови:

Оплачувати можна до 99% від суми чека. Для цього перед оплатою повідомте продавцеві наступне:

  1. Що ви хочете розплатитися бонусами.
  2. Назвіть суму грошових коштів, які збираєтеся внести.
  3. Озвучте кількість бонусів, яке ви хочете витратити.

Після цього з карти списуються гроші і бонуси в позначеному вами кількості. Одночасно на картку нараховуються нові бали за вчинення даної покупки. Бонусний баланс ви можете відразу ж уточнити у продавця. Також це можна зробити через Ощадбанк Онлайн або мобільний додаток.

до змісту ^

Які магазини приймають бонуси Спасибі від Ощадбанку?

Нарахування бонусних балів відбувається не тільки в Пятерочка, але і при оплаті товарів і послуг в організаціях, які є партнерами Ощадбанку. Багато ресторанів, кафе, магазини одягу, супермаркети і торгові центри є учасниками акції! Не пропустіть свою вигоду! Список партнерів Ощадбанку ви можете подивитися на офіційному сайті, пройшовши за цим посиланням: http://spasibosberbank.ru/partners/

Продуктові магазини приймають Спасибі від Ощадбанку

Також покупцям рекомендується вивчити спецпропозиції організацій-партнерів: так ви зможете отримувати набагато більшу кількість бонусів під час дії акцій, знижок або сезонних розпродажів. Щоб використовувати бонусне пропозицію Ощадбанку з максимальною користю, необхідно уточнити, в яких магазинах розплачуватися вигідніше, і де відсоток нарахування бонусів вище.

Користуючись цією інструкцією, ви зможете здійснювати вигідні покупки зі знижкою, та ще й отримувати за це бонусні бали Дякую!

Оплачуємо продукти в Пятерочка бонусами «Спасибі».

4 (80%) 2 голос [ів]

Як отримати і накопичити бонуси?
Як нараховуються бонуси?
Як оплатити покупки в Пятерочка бонусами Спасибі?
Які магазини приймають бонуси Спасибі від Ощадбанку?
Як же взяти участь в акції «Спасибі» від Ощадбанку?
Як накопичити бонуси і використовувати їх з максимальною вигодою?