Реклама
Реклама
Реклама

«Зв'язковий» зробив iPhone 6s і iPhone 6s Plus «Як нові» доступнішими

Нові знижки на цілком доступні iPhone 6s і iPhone 6s Plus.

Вчора ми розповідали про те, що «Зв'язковий» першим з найбільших російських магазинів запустив продажу офіційно відновленого iPhone X по пристойно зменшеною ціною. А вже сьогодні в інтернет-магазині «Зв'язківець» інша приємна акція, пов'язана з iPhone з приставкою «Як новий». Відновлені моделі iPhone 6s і iPhone 6s Plus впали в ціні і стали ще більш доступними для придбання.

Перед Новим роком у «Зв'язкового» з'явилося чимало різних знижок на смартфони. Подешевшали і багато моделей iPhone, але ціна більшості з нових моделей як і раніше залишається великий. Інша ж справа відновлені iPhone 6s і iPhone 6s Plus. Смартфони і до знижок продавалися за цілком адекватними цінами, а тепер і зовсім стали дуже вигідними для покупки.

Придбати iPhone 6s і iPhone 6s Plus «Як нові» в «зв'язковим» стало можливо за наступними цінами:

Звертаємо вашу увагу на те, яка далеко не найбільша різниця між ціною смартфонів з різним об'ємом пам'яті. Різниця становить в середньому 2 тис. Рублів, що для iPhone абсолютно нетипово.

Дивіться також:

Поставте 5 зірок внизу статті, якщо подобається ця тема. Підписуйтесь на нас ВКонтакте , Facebook , Twitter , Instagram , YouTube , Telegram , Viber і Яндекс.Дзен .



Повернутися в початок статті «Зв'язковий» зробив iPhone 6s і iPhone 6s Plus «Як нові» доступнішими