Реклама
Реклама
Реклама

Будівництво будинку під ключ

  1. Будівництво будинку Вашої мрії зберігаючи найдорожче - Ваш час і нерви
  2. У нас Ви можете замовити будівництво будинку з цегли, газобетону, профільованого бруса під ключ.
  3. Технології зведення малоповерхових будинків.
  4. Ціна на будівництво будинку в 2016 році
  5. Також по темі:

Будівництво будинку Вашої мрії зберігаючи найдорожче - Ваш час і нерви

Мрієте про комфортний, затишному і красивому житло? Наша компанія допоможе втілити Ваші мрії в реальність. У нас є хороші грамотні проекти, будівництво за якими не займе багато часу, а також фахівці, які готові розробити проекти будинків за індивідуальними замовленнями. Ми гарантуємо бездоганну якість виконання робіт з використанням екологічно чистих і надійних матеріалів.

Вирішили побудувати свій будинок мрії, в якому буде щаслива ваша сім'я? Вирішили побудувати свій будинок мрії, в якому буде щаслива ваша сім'я

Потрібно починати будувати будинок, але складно вибрати проект і хочеться не «прогоріти» з будівельниками?

Уже були в ситуації, коли гроші йдуть як в трубу, а терміни все затягуються і роботи не видно?

Хочете уникнути «зростання» договірної ціни по ходу виконання робіт?

У нас Ви можете замовити будівництво будинку з цегли, газобетону, профільованого бруса під ключ.

Вже на початковому етапі співробітництва компанія «Петрович» повністю орієнтована на відкритість і чесність у взаєминах з Замовниками. Ми безкоштовно надаємо детальний кошторис на всі види робіт, де Ви можете отримати чітке уявлення про ціни на бажаний матеріал або вид послуг. При цьому Ви можете самі оцінити якість виконаних робіт, відвідавши готові об'єкти, або подивитися зразки матеріалів в нашому архітектурному бюро. Це дозволить Вам наочно порівняти якість і ціни з пропозиціями інших компаній і вибрати для себе оптимальний варіант.

«У цьому світі немає майже нічого, що б хто-небудь не зміг би зробити трошки гірше і продати трошки дешевше, і люди, що орієнтуються тільки на ціну, стають заслуженою здобиччю подібних ділків. Нерозумно платити занадто багато, але ще гірше платити занадто мало. Якщо Ви платите занадто багато, Ви втрачаєте якусь суму. І все. Якщо ж Ви платите занадто мало, то тоді Ви втрачаєте все, тому що куплена річ не може виконати свого завдання. Закони економіки не дозволяють отримати щось цінне задешево. »

Джон Раскін (1819-1900)

Джон Раскін (1819-1900)

Технології зведення малоповерхових будинків.

Ми займаємося будівництвом приватних заміських будинків, котеджів, особняків, великих заміських резиденцій.

У нас працюють тільки постійні штатні майстра з будівництва будинку з профільною освітою і великим досвідом практичної роботи, всі вони строго слов'яни. Керівний склад - кияни.

Основні технології та матеріали будівництва будинку це: кам'яні котеджі - цегляні будинки, котеджі з газосилікатних блоків (газобетон: Hebel, Ytong, Aerostone), з великоформатних керамічних поризованих блоків інакше званих "тепла кераміка", повністю монолітні будинки, а також каркасно-монолітні, стіни яких викладені з тих же газоблоків, піноблоків або цегли (цегляно-монолітні).

Дерев'яні будинки ми зараз майже не будуємо, основна маса Замовників хоче мати хороший капітальний кам'яний котедж.

Ціна на будівництво будинку в 2016 році

Ціна на будівництво приватних будинків (котеджів) під ключ становить на сьогодні від 5500 грн за 1 м2 (робота), плюс від 8 000 грн на 1 м2 матеріали з обладнанням.

Значить, мінімальна ціна 1 м2 кам'яного котеджу під ключ на сьогодні від 13 500 грн за 1 м2. Це мінімальна ціна за якою сьогодні можна побудувати нормальний заміський будинок.

Середня ціна котеджів, які ми сьогодні будуємо - близько 15 000 - 18 000 грн за 1 м 2 включаючи роботу плюс матеріали "під ключ" - в'їжджай і живи.

Звертаємо Вашу увагу, що зараз в 2016 році, ціни на матеріали зростають через коливання курсу долара.

Можна купити якісь матеріали за «старими» цінами 2015 року, а якісь за цінами 2016 року. І ціни на матеріали і обладнання від нас не залежать.

Хочете знати точну вартість будинку - надсилайте нам проект будинку на пошту: [email protected] або залиште заявку на сторінці контакти і ми скажемо Вам вартість будівництва.

Також по темі:

- обробка кімнат

-поклейка шпалер

-фарбування стін

-ідеі для ремонту

-послуги столяра

-послуги столяра

Вирішили побудувати свій будинок мрії, в якому буде щаслива ваша сім'я?
Потрібно починати будувати будинок, але складно вибрати проект і хочеться не «прогоріти» з будівельниками?
Уже були в ситуації, коли гроші йдуть як в трубу, а терміни все затягуються і роботи не видно?
Хочете уникнути «зростання» договірної ціни по ходу виконання робіт?