Реклама
Реклама
Реклама

Будівництво будинків з газобетону від професіоналів

  1. Газобетон - що це таке
  2. Про плюси і мінуси
  3. Особливості створення проекту і будівництва будинку з газобетону
  4. Переваги від співпраці з нами

Побудувати затишний будинок - це заповітна мрія практично кожної людини

Побудувати затишний будинок - це заповітна мрія практично кожної людини. Однак для багатьох вона довгі роки залишається втілювалася через високу вартість проведення будівельних робіт. Ті ж люди, хто має і бажання, і необхідну суму грошей, в першу чергу стикаються з необхідністю створення проекту, адже без відповідної документації не може бути побудовано ні одне сучасне приміщення.

У цій справі вам може допомогти компанія ІнноваСтрой, яка вже не перший рік займається проектуванням і зведенням будівель різної площі та поверховості. Але будь-яке проектування впирається в ще одне питання: з чого будувати? Адже якщо раніше будинки зводилися в основному з цегли, то сьогодні існує велика кількість аналогічних матеріалів, на практиці нічим не поступаються, а в чомусь навіть перевершують його в плані технічних характеристик.

До них відноситься і газоблок. Перевага даного будматеріалу полягає в тому, що вартість будинку з газоблоку буде значно нижче в порівнянні з цегляним аналогом. Однак не тільки у вартості справу, адже у газобетону є ще цілий ряд переваг.

Газобетон - що це таке

В першу чергу слід розібратися, що таке газобетон. Це мінеральний матеріал, який виробляється з наступних інгредієнтів: кварцовий пісок, вапно, алюмінієва пудра, вода. В результаті виходить одна з різновидів алюмінієвого бетону - міцний пористий будматеріал, який дуже простий в обробці і дозволяє вибудовувати будинку з високими теплотехнічними характеристиками.

З огляду на своїх особливостей, даний матеріал може використовуватися для:

  1. Утеплення стін. Наявність відкритих пір дозволяє таким блокам відмінно утримувати тепло.
  2. Будівництва простих конструкцій на кшталт зборів і госпбудівель.
  3. Зведення складних конструкцій, для чого застосовуються спеціальні блоки, що мають великі розміри.

Зведення складних конструкцій, для чого застосовуються спеціальні блоки, що мають великі розміри

Саме останній варіант і підходить для приватного будівництва, починаючи від невеликих дачних будиночків і закінчуючи розкішними заміськими котеджами.

Про плюси і мінуси

Як і кожен будівельний матеріал, газобетон має свої переваги і недоліки. І перше в даному випадку нараховується значно більше:

  1. Будинки з газоблоків дуже теплі. За коефіцієнтом теплопровідності газоблоки схожі з деревиною. При цьому велика товщина блоку дозволяє домогтися більш високих показників збереження тепла в порівнянні з брусами.
  2. У порівнянні з цеглою побудувати будинок з газоблоку буде куди дешевше. Пояснюється це як низькою вартістю самого матеріалу, так і більш високою швидкістю зведення будівель, що є ще одним плюсом.
  3. З огляду на свою пористу структуру, газоблоки дуже легкі, а тому для того, щоб побудувати надійне і довговічне будівлю, не буде потрібно грунтовного фундаменту. Для одноповерхових будівель найчастіше використовуються мелкозаглубленние підстави стрічкового типу.
  4. Простота в роботі. Газоблоки дуже легко піддаються розпилюванню ножівкою, що дозволяє створювати справді унікальні фасади будівель.
  5. Паропроникність, що дозволяє з упевненістю говорити про те, що такі будинки "дихають". Як наслідок, в такій будівлі просто комфортно жити.
  6. Високі показники екологічності. Газобетон не виділяє в атмосферу шкідливих речовин.
  7. Вогнетривкість. Матеріал не горить і не здатний поширювати вогонь.
  8. Газоблоки не бояться ультрафіолетового випромінювання, не пошкоджуються мікроорганізмами і цвіллю, а також різними комахами.

Недоліки у такого матеріалу теж є, хоч їх і небагато:

  1. Гігроскопічність. Блоки легко вбирають вологу, подібно до губки, але з не меншою легкістю і віддають її.
  2. Крихкість, з огляду на якій не виходить використовувати кріплення стандартного виду.
  3. Оскільки такий матеріал є "дихаючим", то для нього не підходить використання деяких видів обробки.

Особливості створення проекту і будівництва будинку з газобетону

Особливості створення проекту і будівництва будинку з газобетону

Зведення будь-якої будівлі повинно починатися зі створення проектної документації. І в цьому вам зможе допомогти компанія ІнноваСтрой. Наші фахівці здатні виконати будь-який каприз замовника в плані проектування будівлі різної складності. Якщо ви маєте уявлення про будинок своєї мрії, то ми допоможемо вам втілити цю мрію в реальність!

Також на нашому сайті присутня велика кількість готових проектів, які були розроблені з урахуванням сучасних напрямків в дизайні і вимог сучасного суспільства, що пред'являються до комфорту і затишку.

При бажанні клієнта, в готовий проект можуть бути внесені деякі корективи в плані змін планування, зовнішнього вигляду, площі і т. Д. Такі проекти відмінно підходять для тих людей, хто ще не знає, як повинен виглядати будинок його мрії. В цьому випадку, наші фахівці допоможуть вам підібрати оптимальний варіант.

Переваги від співпраці з нами

Замовивши проектування або будівництво будинку з газоблоків в компанії ІнноваСтрой , Ви отримаєте такі переваги:

  • Прийнятні ціни.
  • Професійна консультація.
  • Використання новітніх технологій і сучасної техніки в роботі.
  • Індивідуальний підхід до кожного клієнта.
  • Велика база готових проектів і можливість створити документацію з нуля.
  • Можливість здійснити будівництво будівлі після створення проекту або гарантувати авторський нагляд на об'єкті.

Можливість здійснити будівництво будівлі після створення проекту або гарантувати авторський нагляд на об'єкті

Переконайтеся в незаперечних переваги нашої компанії, замовивши будівництво будинку своєї мрії вже зараз!

Але будь-яке проектування впирається в ще одне питання: з чого будувати?