Реклама
Реклама
Реклама

Як зробити газетний манікюр

  1. 1. Як виникла ідея "газетного" манікюру
  2. 2. Як зробити газетний манікюр в домашніх умовах

Якщо ви - прихильниця манікюру домашніх умовах, то ця стаття для вас. Сьогодні я розповім про те, як зробити дуже цікавий манікюр за допомогою газети. За допомогою палітри лаків цей манікюр можна підібрати під кожен, створюваний вами образ, тобто він підходить на кожен день.

За допомогою палітри лаків цей манікюр можна підібрати під кожен, створюваний вами образ, тобто він підходить на кожен день

1. Як виникла ідея "газетного" манікюру

Існує цікава історія про те, як одна француженка-косметолог з неймовірним прагненням хотіла розповісти світу про свою персону і домоглася того, що про неї написали статтю. Навіть після цього, впертою дівчині здалося недостатнім однієї статті, і вона вирішила скреатівіть: стала наносити на нігті своїм клієнтам фрагменти тієї самої газети, де про неї було надруковано статтю. Таким способом дівчина домоглася необхідного уваги до своєї персони і заодно, допомогла отримати не надто популярному видавництву високий рейтинг. Після цього світ дізнався про новий, другому за популярністю після французького манікюру , "Газетному" варіанті дизайну нігтів.

2. Як зробити газетний манікюр в домашніх умовах

Все залежить від бажання. Якщо акваріумний манікюр в домашніх умовах зробити зовсім непросто, то газетний манікюр зможе зробити кожна школярка. Для даного виду манікюру необхідна свіжа газета (поки друкарська фарба не висохла), лак і закріплювач. Все напрочуд просто. У проведенні процесу нанесення газетного покриття на нігті не потрібно багаторічний досвід. Оригінальність в газетному манікюрі можливою завдяки тому, що в газеті не вийде знайти абсолютно ідентичні фрагменти, тому кожен ніготь буде нести на собі окрему інформацію, що саме по собі вважається креативним способом.

- процес підготовки:
З газети вирізаються фрагменти, які повинні бути більше нігтьових пластин. Нігті необхідно підточити і надати їм бажану форму. Далі, відсуваємо кутикулу і наносимо на нігті лак. Колірна палітра обраного лаку залежить від особистих переваг. Єдине, необхідно врахувати, що газетна фарба чорна, тому основний тон лаку повинен гармонійно контрастувати з газетним шрифтом. Добре поєднується з чорним кольором практично вся гама кольорів, особливо, білий, червоний і пастельні тони.

- процес виконання:
Лак повинен повністю висохнути на нігтях, після чого можна братися за фрагменти газети. Перед нанесенням газети на нігті, її необхідно змочити водою або спиртом. Головне, щоб не довести газету до розмокання. Зволожений фрагмент за допомогою пінцета рівно укладається на ніготь і залишається максимум на півхвилини. За тридцять секунд літери відмінно пропишуться на лаку, нанесеному на нігті. Обережно прибираємо фрагмент газети і залишаємо ніготь до повного висихання. Для закріплення ефекту і захисту від розмазування на нігті наноситься спеціальна рідина, яка завдяки своїм складом допомагає триматися газетному манікюру тривалий час. Для досягнення бажаного ефекту, не забувайте про правильному догляді за нігтями .

Газетний манікюр дуже простий і не вимагає високого рівня майстерності і навичок художнього малювання, економить ваші гроші , А результат буде оригінальний і цікавий оточуючим.

А ви вже пробували робити такий манікюр? Можливо, ви б хотіли попередити нас про якісь помилки? Пишіть нам у коментарях!

Фото: tumblr.com

А ви вже пробували робити такий манікюр?
Можливо, ви б хотіли попередити нас про якісь помилки?