Реклама
Реклама
Реклама

За тіло потопельника трималася дев'ятирічна дівчинка

  1. Орфографічна помилка в тексті:

20 червня 2018, 16:41 Переглядів: 20 червня 2018, 16:41 Переглядів:   Фото: прес-служба ГУ НП в Одеській області

Фото: прес-служба ГУ НП в Одеській області.

У курортному селищі Кирилівка Запорізької області рятувальники дістали з води Азовського моря тіло 39-річного чоловіка. Про це повідомили в прес-службі ГСЧС.

Загиблого виявили біля Федотової коси в районі бази відпочинку "Троя". Одна з відпочиваючих помітила, що з моря на берег довго не повертаються двоє людей, і звернулася по допомогу до працівника прокату гідроциклів, який на відстані 50 м від берега помітив тіло чоловіка, за яке трималася маленька дівчинка.

Рятувальники доставили на берег тіло потопельника і його 9-річну дочку. Життя дівчинки нічого не загрожує. Як стало відомо, батько з дочкою приїхали на курорт з Харкова і вирішили поплавати на матраці, однак це закінчилося трагедією. За фактом трагедії ведеться розслідування. Тіло чоловіка відправили на експертизу.

Нагадаємо, раніше в Кілійському районі Одеської області загинув 10-річний хлопчик .

А в Одесі ввечері 15 червня поліція отримала повідомлення про те, що дівчинка на міському пляжі на річці Кодима з'їхала з гірки і не виринула . Рятувальна операція тривала близько години, але врятувати життя дитини не вдалося.

Також ми писали, що на Прикарпатті втопився чоловік, який кинувся рятувати трьох дітей .

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "На запорізькому курорті сталася трагедія: потонув відпочивальник". інші Новини Запоріжжя дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ