Реклама
Реклама
Реклама

Ваше особисте місце під сонцем на «Гаваї»

Навряд чи знайдеться людина, яка не хоче мати свою особисту квартиру. Багато хто саме про це і мріють, намагаючись досягти цієї мети в пошуках різних джерел доходів. Особливо це питання актуальне длямолодежі, представники якої намагаються увійти в доросле жізньсамостоятельно, або ж створити сім'ю окремо від батьків. Саме для жителів Одеси, які хочуть обзавестися своєю житлоплощею, ми хочемо розповісти про новий будинок в житловому комплексі Острови під назвою «Гаваї» від забудовника Інтобуд .

Інтобуд

Будинок «Гаваї» розташовується в Суворовському районі, на перетині вулиці Марсельська і вулиці Сахарова. Не секрет, що на сьогоднішній день Суворовський район вважається самим забудовувати і країнам, що розвиваються районом міста Одеса. І в наш час інфраструктура даного району нічим не поступається інфраструктур інших районів Одеси. А новий житловий комплекс Острови з 13-ма висотними будинками, в тому числі і будинок «Гаваї», не дарма вважається ласим пропозицією на ринку одеської нерухомості. Отже, будинок «Гаваї» це в першу чергу концептуально нове житло, яке відрізняється високою якістю будівництва. Це 20-ти поверховий будинок з монолітним залізобетонним по паль фундаментом, що в свою чергу повністю виключає появу в стінах будинку тріщин і осадку самої будівлі. Крім міцного і надійного фундаменту, при покупці квартири в будинку «Гаваї» ви отримуєте панорамний вид на море в квартирах, починаючи з 4 поверху. Також, квартири в даному будинку при здачі вже мають стяжку підлоги, металопластикові вікна, броньовані двері, прилад обліку електроенергії і прилад обліку водопостачання, що вже досить зменшує Ваші витрати і клопоти при облаштуванні.

Також, квартири в даному будинку при здачі вже мають стяжку підлоги, металопластикові вікна, броньовані двері, прилад обліку електроенергії і прилад обліку водопостачання, що вже досить зменшує Ваші витрати і клопоти при облаштуванні

Продовжимо говорити про приємне - повністю під охороною територія з цілодобовим відеоспостереженням, на якій знаходиться торговій центр, магазини, фітнес клуб, тренажерний майданчик, міні-стадіон, вуличні шахи, розарій та альтанки для відпочинку. Замість того, щоб щоранку відвозити дитину в садок в іншу частину міста, Ви можете провести цей час із задоволенням прогулюючись по території РК в дитячий сад. Крім дитячого садка на території житлового комплексу кістяк має різноманітні розвиваючі центри і дитячі майданчики, так що Ваші діти завжди будуть у безпеці. Доступні ціни та компактність дозволяють купити квартиру в будинку «Гаваї» в ЖК Острови кожному бажаючому. Вам не потрібно чекати поки Ви зберете всю вартість квартири, щоб почати жити в своїй квартирі. У зв'язку з початком продажів, забудовник Інтобуд пропонує Вам придбати акції квартири в будинку «Гаваї» за унікальною вартості - 12 900 гривень за один квадратний метр, з можливістю безпроцентної розстрочки. Так що вистачить відкладати, дозволь собі жити з комфортом вже зараз разом із забудовником Інтобуд .