Реклама
Реклама
Реклама

Як стати в чергу на нову квартиру в Києві

  1. АВТОР:
  2. Орфографічна помилка в тексті:

4 квітня 2018, 9:53 Переглядів: 4 квітня 2018, 9:53 Переглядів:   За останні п'ять років в Подільську РДА передали 51 квартиру

За останні п'ять років в Подільську РДА передали 51 квартиру. Фото: Григорій Салай

Кияни цікавляться, як потрапити в квартирну чергу.

"Місто дуже розростається новобудовами, але немає даних, як часто виділяються квартири для пільговиків. Живу з родиною в комуналці в Подільському районі та теж є пільговиком - учасник бойових дій. Куди звертатися, щоб стати в чергу, і чи багато там людей?" - запитує Ігор Рибка.

"З 2011 року після вступу в силу закону" Про регулювання містобудівної діяльності "забудовники звільнені від передачі місцевим органам влади частину житлової площі за побудовані будинки для забезпечення житлом черговиків квартирного обліку. Тому в Подільській РДА немає власного житлового фонду, ми лише проводимо розподіл житла, яке передається району від КМДА, яке призначене для пільговиків. Щоб отримати консультацію і стати в чергу, потрібно звернутися або в соцзабез, або до відділу обліку по розподілу житлової площі райо а (в даному випадку вул. Костянтинівська, 9/6). За останні п'ять років в Подільську РДА передали 51 квартиру. З них дітям-сиротам виділили п'ять, матерям-героїням - дві, учасникам бойових дій - 10. Всього на обліку в районі зараз - 5464 сім'ї ", - відповідає Олександр Окатий, керівник апарату Подільської РДА.

Нагадаємо, покупці нового житла стають все більш вимогливими . Українців уже не влаштовує квартира, підходяща тільки за критерієм "ціна - якість" в потрібному районі. Споживачі хочуть отримати цілий комплекс переваг і за її порогом - презентабельні комфортні холи, доглянуту закриту територію, власну добре розвинену інфраструктуру, приємних сусідів і планування, в якій кожен оплачений квадратний метр буде функціональним.

Раніше ми писали про те, як не одержати нову квартиру зі старими трубами або взагалі без них.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Де в Києві реєструють в квартирну чергу". інші Інші новини дивіться в блоці "Останні новини"

АВТОР:

Кириченко Леся

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Куди звертатися, щоб стати в чергу, і чи багато там людей?