Реклама
Реклама
Реклама

Як організувати гардеробну

  1. Як зробити вбиральню: варіанти розміщення
  2. Гардеробні системи: вибір меблів
  3. Гардеробна своїми руками. Рекомендації по облаштуванню
  4. Дитяча гардеробна: особливості облаштування кімнати
  5. Як організувати гардеробну
  6. наповнення для вбиральні
  7. Поговоримо про мрію і реальності?
  8. гардероб
  9. Покритикуйте ідею вбиральні
  10. Гардеробні є?
  11. Що зручніше - шафи або гардеробна?
  12. Підкажіть, де замовити гардеробну
  13. система зберігання
  14. Все ж тут не зовсім обивателі ...
  15. Хочу гардероб!
  16. вбиральня
  17. У кого є гардеробна, підкажіть
  18. Порадьте з "стільникового" вбиральні
  19. вітальня
  20. Гардеробна. Якнайкраще?
  21. гардеробна
  22. Дизайн гардеробної кімнати.
  23. Суміжні кімнати -перепланіровка?

зміст:

Ви мрієте про порядок і давно хочете звільнити квартиру від громіздких шаф і комодів? Тоді вам слід замислитися над тим, як організувати в своїх оселях гардеробну кімнату. Повноцінне приміщення для зберігання речей дозволяє раціонально розмістити одяг, взуття та аксесуари. По суті, гардеробна кімната - це універсальний шафа, в який можна зайти, вибрати необхідні речі і навіть переодягтися.

До змісту

Як зробити вбиральню: варіанти розміщення

Гардеробна кімната вже давно не вважається розкішшю і організувати її можна навіть в невеликій квартирі. Для цього необхідно розібратися з основними принципами розміщення та планування, а також вибрати дизайн гардеробної.

Комора, колишня дитяча, невикористаний робочий кабінет - всі ці кімнати чудово підійдуть для облаштування вбиральні. Якщо ж вільних приміщень в квартирі немає, гардеробну можна вбудувати в кут просторої спальні. Для цього зовсім не обов'язково затівати серйозну перепланування , Можна обмежитися імітацією окремої кімнати.

До змісту

Гардеробні системи: вибір меблів

В ідеалі дизайн гардеробної (та й все наповнення гардеробної кімнати) повинен відповідати загальній стилістиці квартири або будинку. Для оздоблення стін можна використовувати шпалери, фарбу, декоративні панелі. На підлогу краще покласти плитку, лінолеум або ковролін. Необхідно також подбати про висвітлення в кімнаті. Воно повинно бути досить яскравим. Для швидкого пошуку і зручною примірки одягу не завадить окремо підсвітити ніші і дзеркало.

Для економії простору не варто наповнювати кімнату однотипними полками для зберігання речей у гардеробі. Краще встановіть вішалки в два рівня: на верхньому можна розмістити сукні та сарафани, на нижньому - спідниці, брюки, джинси. Не варто відмовлятися і від ящиків. У них можна зберігати нижню білизну, шкарпетки і різні дрібниці. Для зручного зберігання ременів, хусток і краваток придбайте або зробіть своїми руками спеціальний органайзер.

Полиць в гардеробних багато не буває. Встановлюйте їх на різній висоті. Повсякденний одяг рекомендується акуратно складати на рівні очей, старі светри, які шкода викинути, краще зберігати десь під стелею. Прикріпіть додаткові полки біля дзеркала. На них можна розкласти щітки, гребінці та інші дрібниці.

Так як гардеробна використовується не тільки для зберігання речей, а й для їх примірки, не забудьте про меблі для гардеробної. Встановіть в ній зручний диванчик, крісло або хоча б стілець. Це дозволить вам відчувати себе більш комфортно в процесі переодягання.

До змісту

Гардеробна своїми руками. Рекомендації по облаштуванню

Існує чимало варіантів дизайну кімнат для зберігання речей, але деякі правила щодо облаштування слід дотримуватися при будь-яких плануваннях.

  1. Розміри вбиральні. Щоб у вбиральні можна було розмістити все необхідне, її площа повинна бути не менше двох квадратних метрів.
  2. Від неприємного запаху допоможе позбутися система вентиляції.
  3. Чоловічі речі рекомендується зберігати окремо від жіночих. Враховуйте також те, що в жіночому гардеробі довгих речей більше.
  4. Щоб заощадити місце, використовуйте весь простір від підлоги до стелі.
  5. Спеціальні вертикальні полки в гардеробній - кращий варіант для зберігання взуття. Взуття по сезону розміщуйте на поличках, які знаходяться на рівні очей.
  6. Верхній одяг рекомендується зберігати біля виходу.
  7. Використовуйте гардеробну за призначенням. Не розводьте бардак, що не захаращувати простір - зберігання в гардеробній речей любить порядок.

До змісту

Дитяча гардеробна: особливості облаштування кімнати

Діти ростуть дуже швидко, і речей у них часом буває більше, ніж у батьків. Навряд чи кому-то приносять задоволення розкидані по квартирі іграшки, колготки, шкарпетки та інші дрібниці. З появою дитячої гардеробної кімнати в будинку починає панувати порядок. Її наявність допомагає дисциплінувати малюка, навчити його все розкладати по своїх місцях. Крім цього, дитячу гардеробну можна використовувати як ігрову.

Перед облаштуванням вбиральні для дитини слід ретельно обміркувати, що в ній буде зберігатися. Це може бути не тільки одяг і взуття, а й рушники, книжки, іграшки та інші предмети. Всі елементи повинні бути сконструйовані з урахуванням зростання вашого чада. Доцільним буде зробити полки з регульованою висотою.

Дитина повинна відчувати себе комфортно на своїй території. Подбайте про те, щоб він без проблем міг дістати все, що йому потрібно. Встановіть в гардеробну двері-гармошку, вона складається книжечкою, тому легше відкривається. На двері можна повісити органайзери для іграшок.

Необов'язково виділяти під дитячу гардеробну ціле приміщення. Можна прикріпити до стіни штангу, раціонально розвісити одяг на плечики і прикрити дане пристосування красивою ширмою. Часто замість вбиральні в кімнаті дитини ставлять шафа-купе. Шафа-гардеробна займає менше квадратних метрів, але вміщує чимало речей.

Вбиральнями кімнатами обладнані багато сучасних квартири. Однак організувати простір для зберігання речей можна і самостійно. Подивіться відео-уроки, погортайте фото на спеціалізованих сайтах, почитайте поради сучасних дизайнерів, і ви безсумнівно знайдете ідеальний варіант саме для вашого будинку.

З появою вбиральні системи зберігання в квартирі починає запановує порядок. У неї можна вмістити всі речі, які роками складували в шафах, на антресолях, в комоді. Головне - все грамотно впорядкувати, компактно розкласти і намагатися зберігати все на своїх місцях.

огляд

x

Вам сподобалася стаття?

Оцініть статтю

Коментувати можут "Як організувати гардеробну"

Як організувати гардеробну

Як організувати гардеробну. По суті, гардеробна кімната - це універсальний шафа, в який можна зайти, вибрати необхідні речі і переодягнутися.

наповнення для вбиральні

Як організувати гардеробну. Як організувати гардеробну. По суті, гардеробна кімната - це універсальний шафа, в який можна зайти, вибрати необхідні речі і І з ...

Поговоримо про мрію і реальності?

Гардеробну якщо робити, то відразу, тк ремонт буде з нуля, будинок здається тільки з голими стінами. Кімната 26 метрів, в принципі, при вході щось таке можна побудувати. Але питання, наскільки це реально зручно в квартирі? Для знімною квартири чи не буде це мінусом, тк ...

гардероб

Гардероб. Меблі. Господарство. Домоведення: поради з ведення господарства, прибирання, покупка і використання побутової Хочу в гардеробну кімнату (10 кв метрів) замовити наповнення.

Покритикуйте ідею вбиральні

Покритикуйте ідею вбиральні. Інтер'єр. Господарство. Домоведення: поради з ведення господарства, прибирання Покритикуйте ідею вбиральні. Є коридор в якому стоїть шафа купе, хочу його прибрати, трохи зрушити стінку, відрізати шматок кімнати і зробити гардеробну.

Гардеробні є?

Гардеробні є ?. Інтер'єр. Господарство. Домоведення: поради з ведення господарства Дівчатка підкажіть, розмір ваших гардеробних. Прошу саме тих, хто в квартирах ...

Що зручніше - шафи або гардеробна?

У гардеробну теж можна розсувні двері поставити, зробити як велика шафа-купе 10.01.2014 15:24:07, Вахмурка (Наталія Н.) Ситуація: ремонт скоро закінчимо, думаю як організувати місце для зберігання речей. 1 варіант. кімната 18 кв.м. - Вбиральня довжиною ...

Підкажіть, де замовити гардеробну

Як організувати гардеробну. Як організувати гардеробну. По суті, гардеробна кімната - це універсальний шафа, в який можна зайти, вибрати необхідні речі і І з ...

система зберігання

Вірніше не зовсім гардеробну). Система зберігання. зробити практично від стелі до підлоги), то цілком залишиться місце для штанги (конструкція з полками з'їсти приблизно 40 см, штанга, щоб я думаю зробити там щось типу комода всередині для рушників і білизни.

Все ж тут не зовсім обивателі ...

Може, відмовитися від ванної кімнати і побудувати там гардеробну? Вбиральня - це добре, але не на шкоду ванній. Чи не теште себе ілюзіями, що з А на технічному поверсі зроблено не гардеробну, а саме комору, де зберігається одяг і взуття не по сезону.

Хочу гардероб!

Хочу гардероб!. Меблі. Господарство. Домоведення: поради з ведення господарства, прибирання Гардероб. Підкажіть будь ласка! Хочу в гардеробну кімнату (10 кв метрів) замовити ...

вбиральня

Гардеробна. Просто поділитися .... Про своє, про дівоче. Обговорення питань про життя жінки в родині, на роботі, відносини з Комп'ютерна кімната мені не подобається, як ідея, оскільки приміщення без вікон. Вбиральня - це зараз модно, як я розумію.

У кого є гардеробна, підкажіть

гардеробна, купе або шафа

1 варіант. кімната 18 кв.м. - Вбиральня довжиною 3-4 метра але не широка. Додалися б дві полички з боків і все. Весь внутрішній простір, яке могло б бути Так як гардеробна використовується не тільки для зберігання речей, а й для їх примірки, встановіть в ...

Порадьте з "стільникового" вбиральні

Як організувати гардеробну. Як організувати гардеробну. По суті, гардеробна кімната - це універсальний шафа, в який можна зайти, вибрати необхідні речі і І з ...

вітальня

вбиральні (якщо це взагалі рально). стіни вирівнювати не треба, підлогу перестелити хорошим ламінатом, шпалери, стелі, замінити плитку в санвузлі, зламати / звести стіни відповідні, зробити хорошу розводку світла і разеток по в двійці П - 44 М 54кв.м робили майже те ж>.

Гардеробна. Якнайкраще?

Гардеробна. Якнайкраще?. Одежа взуття. Господарство. Домоведення: поради з ведення Збираюся сдлеать гардеробну 9кв.метров. У кого є вже? Подскжаіте яких помилок не ...

гардеробна

Як організувати гардеробну. З появою дитячої гардеробної кімнати в будинку починає панувати порядок. Її наявність допомагає дисциплінувати малюка, навчити його все ...

Дизайн гардеробної кімнати.

Дизайн гардеробної кімнати .. - посиденьки. Про своє, про дівоче. Обговорення питань про життя жінки в родині, на роботі, стосунки з чоловіками. Є у нас в квартирі т.зв. сушарка площею 4 кв.м. Ми вирішили з неї зробити гардеробну.

Суміжні кімнати -перепланіровка?

Як організувати гардеробну. Перший гардероб малюка. Гардеробна. Оптимально, коли темних кімнат дві, нехай навіть і Розділ: Домоводство (як ізолювати суміжні кімнати і зробити маленьку гардеробну). Зараз живемо в суміжних, зробили ремонт, але я відчуваю ...

Що зручніше - шафи або гардеробна?
Якнайкраще?
Суміжні кімнати -перепланіровка?
Поговоримо про мрію і реальності?
Але питання, наскільки це реально зручно в квартирі?
Гардеробні є?
Гардеробні є ?
Що зручніше - шафи або гардеробна?
Може, відмовитися від ванної кімнати і побудувати там гардеробну?
Якнайкраще?