Реклама
Реклама
Реклама

Поле для пляжного волейболу і зони для воркаута: в парку 850-річчя Москви облаштували спортивні майданчики

У парку 850-річчя Москви з'явилися спортивні майданчики. Зараз там проходить третій етап робіт з комплексного благоустрою та озеленення території.

У зоні відпочинку на південному сході міста встановили три майданчики для воркаута з великим вибором тренажерів для городян будь-якого віку і рівня фізичної підготовки. Наприклад, тут є турніки для підтягування, різнорівневі рукоходи, бруси для віджимання і ходьби на руках, шведська стінка, тренажери для жиму гантелей, а також обладнання для парних занять. Два майданчики відкрилися в північно-західній частині, з боку вулиці Мар'їнський Парк. Площа кожної - 530 квадратних метрів. Третя зона для воркаута площею 640 квадратних метрів розташована між памп-треками. Її вкрили навісом, щоб відвідувачі могли займатися спортом, сховавшись від негоди або палючого сонця.

На спортивних майданчиках поставили 97 тренажерів. Поруч з третьої зоною для воркаута є дитячий майданчик з ігровим комплексом і гойдалками.

«На території парку з'явилися три майданчики для воркаута загальної площею 1700 квадратних метрів, а також поле для пляжного волейболу площею 360 квадратних метрів. Заняття на відкритому повітрі корисні, і городяни зможуть підтримувати тут хорошу фізичну форму », - розповіли в комплексі міського господарства Москви.

Також в парку 850-річчя Москви обладнали поле для пляжного волейболу площею 360 квадратних метрів. Його засипали річковим піском і по периметру поставили огорожу, щоб м'яч не вилітав за межі. По обидва боки поля встановили лавочки.

Т ретій етап робіт з комплексного благоустрою та озеленення парку 850-річчя Москви почався в цьому році. Ця частина зони відпочинку більш орієнтована на спортивну складову. Під час першого і другого етапів привели в порядок два футбольних поля, оновили покриття доріжок, зробили зручні спуски до річки і встановили світлодіодні ліхтарі.

Під час першого і другого етапів привели в порядок два футбольних поля, оновили покриття доріжок, зробили зручні спуски до річки і встановили світлодіодні ліхтарі

У 2018 році в Москві упорядковують 80 озеленених територій, в тому числі 22 міських парку і природні території, 25 нових парків за місцем проживання та 33 знакових об'єкта (бульвари, сквери і площі, популярні у городян).

У 2018 році в Москві упорядковують 80 озеленених територій, в тому числі 22 міських парку і природні території, 25 нових парків за місцем проживання та 33 знакових об'єкта (бульвари, сквери і площі, популярні у городян)

Третій етап: як впорядкують парк 850-річчя Москви