Реклама
Реклама
Реклама

Спорткомплекс і стадіон магу виставили на продаж

Вартість земельної ділянки 49,5 мільйона рублів.

Інформація про продаж з'явилася на одному з сайтів безкоштовних оголошень. Площа території - 3,3 Га.

«Продам земельну ділянку в центрі міста. Поруч арена ХК Металург, СК ім. РОМАЗАНА, магу, адміністрація міста. Величезний пішохідний і автомобільний трафік. Перша лінія пр. Леніна. Обгороджений забором (на огорожу є право власності). Електрика, водопостачання, водовідведення, опалення - на ділянці. Ділянка може бути розмежовано з розрахунку 15 млн. За га. Можливий продаж з будівлею 2216 м2 + 30 соток », - йдеться в оголошенні.

Можливий продаж з будівлею 2216 м2 + 30 соток », - йдеться в оголошенні

Земельна ділянка разом з будівлею спортивного залу знаходився в федеральної власності. Але після приєднання магу до МГТУ виявився не при справах. І в 2017 році був проданий з торгів в Москві. Факт продажу підтвердили в адміністрації міста.

Ділянка придбав магнітогорец. З власних джерел нам стало відомо, що власник планував звести на місці стадіону і спортивного комплексу житловий мікрорайон. Але по ряду причин, в тому числі економічних, від ідеї відмовився. А тому земля досі не переведена в зону для житлової забудови.

«Переклад землі не здійснювався. Земля призначена для зведення спортивних споруд », - пояснили в прес-службі адміністрації міста.

Земля призначена для зведення спортивних споруд », - пояснили в прес-службі адміністрації міста

Можливо, майбутній покупець ідею звести житловий комплекс на місці стадіону все-таки реалізує. Адже земля знаходиться практично в центрі міста. І напевно, серед магнітогорцев знайдуться бажаючі придбати квартиру в цьому районі.

Якщо ви стали свідком надзвичайної події і у вас є фото чи відео - повідомляйте нам в групу «ВКонтакте» « Магсіті74 - новини. Магнітогорськ (18+) », В« Інстаграм »Або по електронній пошті [email protected] .