Реклама
Реклама
Реклама

У центрі Запоріжжя рекордно подорожчала оренда квартир

Ціни зросли на 220% Ціни зросли на 220%.

Фахівці сайту OLX промоніторили список цін на оренду квартир в Запоріжжі, зазначивши, що Вознесенівський район став абсолютним рекордсменом по Україні зі зростання цін на оренду квартир.

Так, з січня вартість «двушки» зросла з 3 037 гривень до 9735.

Що стосується однокімнатних квартир, то їх оренда подорожчала на 40% і тепер в середньому становить 3176 гривень. І тільки з трикімнатними квартирами ситуація залишається більш-менш стабільною - ціна закріпилася на рівні 6 000.

Подорожчали на 40% двокімнатні квартири і в Дніпровському районі - до 3776 гривень. Дорогими, незважаючи на спад в 14% залишаються і однокімнатні квартири - близько 2861 грн. До речі, приблизно за ту ж суму можна зняти і трикімнатну квартиру.

А ось в Хортицькому районі ціни на однокімнатні квартири впали в порівнянні з січнем. Так, однокімнатну квартиру можна зняти за 1919 грн, а «троячку» і зовсім за 1677.

Самі бюджетні варіанти - в Заводському районі. Тут за однокімнатну квартиру просять в основному 1433 грн, а за двокімнатну - 1700. Приблизно стільки ж коштують і трикімнатні.

Не багатьом дешевше обійдуться кімнати - в Олександрівському районі ціна з початку року зросла на 23% і сьогодні становить 1 267 гривень. Гривень на 30 дешевше обійдуться кімнати в Вознесенівському районі.

Читайте також: Житель Запорізької області, що страждає від шизофренії, намагався вкрасти дочка

Якщо ви знайшли помилку - виділіть текст і натисніть клавіші Shift + Enter або клікніть сюди . Дякуємо!

comments powered by HyperComments