Реклама
Реклама
Реклама

Селище Котовського - Квартири подобово Одеса, без посередників

Збираючись в гості в цей дивовижний місто, зверніть увагу на найбільший мікрорайон, який розташувався в   Суворовському районі

Збираючись в гості в цей дивовижний місто, зверніть увагу на найбільший мікрорайон, який розташувався в Суворовському районі . Селище Котовського - це гарне місце для того щоб зняти квартиру подобово в Селищі Котовского і відволіктися від буденної суєти.

Незважаючи на деяку віддаленість селища Котовського від центру , Його великим плюсом є поруч знаходиться курортний район Лузанівка - наймолодший, екологічний і найбільший пляж міста. Звідси відкривається дуже гарний вид на центральну частину Одеси.

За допомогою нашого порталу, Vlasne.ua, ви легко зможете орендувати однокімнатні і двокімнатні квартири в селищі Котовського. Як тільки визначитеся з сподобалися апартаментами, відразу ж оформляйте "Миттєве бронювання". Це забезпечить ваш безтурботним приїзд і комфортне заселення в обрану вами квартиру. Ціни на апартаменти в селищі Котовського, вас приємно порадують, адже вже за ціною від 402,50 грн до 575 грн за добу, ви зможете зняти затишну квартиру, в якій прекрасно проведете свою відпустку або вихідні .

Приїжджайте в селище Котовського і отримуйте повноцінний відпочинок біля Чорного моря!