Реклама
Реклама
Реклама

Квартири подобово Київ (Троєщина): оренда квартири на Троєщині недорого без посередників

  1. Добова оренда квартир на Троєщині
  2. коротка інформація
Еміль VIP- studio "Love" 2-х місць. Джакузі і гідробокс!

Час поїздки: 2018 листопада

Все було просто супер!
Квартира відповідає фотографіям. Весь сервіс включений, особливо порадувала Сауна і музичний душ. Пол теплий. Чисто і затишно - Рекомендую 100%.
Власник дуже лояльний.
Спасибі за відпочинок!

Visitor VIP- studio "Love" 2-х місць. Джакузі і гідробокс!

Час поїздки: 2018 листопада

Dear Camilla!
Thank you so much for the warm welcome. You are very kind and friendly!
I want to write in gratitude that the apartment is very beautiful and comfortable.
A soft bed (I slept like at home), a very warm apartment, a wonderful jacuzzi, a magic floor heating on the balcony and much more.
Especially the smallest detail, that is what touched my soul, there was sugar, tea and coffee in the kitchen. Shampoos, shower gel, cream, etc. were provided. It really shows care. Also the cleanliness is excellent, clean dishes, towels and two beautiful bathrobes were by the way.
The shower was no less disturbing, a panel was arranged in the shower, you can turn on pleasant music, lights and more. Wonderful!
I want to note that on the big screen of the TV you can find foreign channels.
And special thanks for the very comfortable slippers.
Everything was magical ... Very romantic atmosphere! The reality is even more beautiful than in the photo
Recommend!

Наташа VIP-studio "New York" з сауною + Почасово!

Час поїздки: 2018 лютий

Фантастична, розкішна квартира з унікальним дизайнерським інтер'єром. Тепла, чиста. Є, дійсно, все що потрібно і більш того. Приємно було повертатися в цю квартиру після метушливого дня. Відчуття домашнього затишку і комфорту. Особлива подяка і вдячність Каміллі за приємне спілкування і чітку роботу по вселення. До нових зустрічей!!!

Дмитро VIP-studio "New York" з сауною + Почасово!

Час поїздки до: 2014 листопада

Затишок і чистота квартири відповідають порядності і привітності господарки! Квартира не просто шикарна, а й зручна, так що вас чекає прекрасний ранок в Нью Йорку. 10 з 10 якщо більше не можна ...

Добова оренда квартир на Троєщині

Київ - найдавніше місто України, її культурний, політичний, промисловий і історичний центр. Щодня тисячі людей прибувають сюди з діловими візитами або в ролі туристів. Щоб оцінити всю красу і гідності цього міста, одного дня мало. Але пробувши в столиці навіть добу, ви обов'язково захочете сюди повернутися.
Приїхавши до Києва можна зупинитися в готелі, але середні ціни на знімання номерів високі. Незначно дешевше, однак, набагато комфортніше зняти квартиру від господарів на добу. На час перебування в цьому місті ви будете почувати себе як вдома. Якщо ви хочете оселитися ближче до пам'яток столиці, слід зняти подобово квартиру в історичному центрі - Шевченківському районі .
Тим, хто хоче недорого взяти в оренду житло в спокійному районі, підійде варіант на лівому березі Дніпра. Судячи з відгуків, багато туристів прагнуть зняти подобово однокімнатні апартаменти в житловому масиві Троєщина за прийнятною ціною.

коротка інформація

Назва мікрорайон Троєщина отримав від однойменного селища, що знаходиться на цьому місці раніше. Забудова житлового масиву почалася в 1981 році, після спорудження через р. Дніпро Московського моста. Чисельність населення зараз становить 268 тис. Осіб. Це найбільший мікрорайон в Києві. Тому зняти апартаменти на добу тут не складе труднощів.

переваги розташування

Житловий масив Троєщина входить до складу Деснянського району і розташовується на північному сході столиці. Він з усіх боків оточений великими площами зелених насаджень і лісопосадок. Це молодий район з затишними, тихими двориками і сучасними багатоповерховими будинками. З Оболонським районом на правому березі Троєщину з'єднує Московський міст.
Цікаві місця та пам'ятки.
Житловий масив Троєщина - сучасна молода мікрорайон. На його території знаходиться багато парків і скверів, торгово-розважальних центрів, кінотеатрів, салонів, фітнес-центрів. Для любителів затишного і тихого відпочинку, подобова оренда квартири в цій частині міста стане відмінним варіантом.
Щоб потрапити в історичний центр Києва, потрібно відправитися на правий берег Дніпра. Метро по близькості немає, тому найшвидший спосіб пересування - маршрутне таксі.

Переваги оренди квартир подобово на Doba.ua

Зручний і сучасний інтерфейс нашого сайту дозволяє користувачам дуже швидко знайти підходящий варіант оренди житла за ціною і розташуванню. Розширена система пошуку дає можливість відразу вказати необхідні параметри.
Великий вибір оголошень в розділі «здам квартиру» недорого, розміщених на нашому сайті, допоможе зняти апартаменти на добу в будь-якій частині Києва. Всі пропозиції здачі житла виходять від власника. Вони містять реальні фото і відгуки клієнтів.
Ми працюємо без посередників, тому оренда нерухомості на Doba.ua обійдеться вам дешевше, ніж на інших ресурсах, тому що ви не переплачуєте за послуги третіх осіб. Будь-який користувач може особисто зв'язатися з власником або залишити заявку на зворотний дзвінок!