Реклама
Реклама
Реклама

Квартири подобово Київ (Оболонь): зняти житло на Оболоні на добу (оренда житла без посередників)

  1. Добова оренда квартир на Оболоні
Сергій ст. метро "Героїв Дніпра" 2-хв. "Dream Town - 2"

Час поїздки: 2019 липень

Квартиру за адресою Оболонський проспект 38а знімали з 08.07.2019 по 12.07.2019.
Потрібно сказати, що це 2-х кімнатна квартира, в якій одна кімната (маленька) закрита на ключ. Квартира знаходиться на 3-му поверсі 9-ти поверхового будинку, споруди періоду "розвинутого соціалізму". Ліфт і запах в під'їзді добре нагадують про цей період. Нормальний ремонт, але каструлі і сковорода схоже теж були куплені ще за часів нашого радянського минулого.
Квартиру отримали в чистому вигляді з чистою постільною білизною. На прохання надати додаткову простирадло для приховування, отримали відмову (було сказано, що квартира здається "як є" і нічого додатково не надається).
Коли в останній день здавали квартиру господареві Віктору, з його боку отримали в досить злом вигляді претензії, що ми не вимили полу в квартирі і залишили крихти на обідньому столі. Фотографії підлоги в кухні та кухонного столу додаю.
Вперше стикаюся з претензіями такого типу (не думав, що при добовій оренді житла мешканці ще зобов'язані мити підлогу в орендованій квартирі).

Галина м. Мінська

Час поїздки: 2019 червня

Квартира супер! Знімали якраз на День Конституції, але ціну не завищили в свято (550 грн за двох). До метро хв 15 ходьби, поруч магазини, всюди чисто й акуратно, є необхідна техніка, повністю відповідає фото. За додаткову плату виїхали трохи пізніше. Спасибі господареві, ми залишилися задоволені!

Юлія Економ +, комплектація стандарт, м. Мінська.

Час поїздки: 2019 квітня

Категорично не рекомендую! Квартира зі старим ремонтом, брудно і з запахами. Бронювала у господині, жінка приємна, заселяла покоївка, чекали більше на годину, ніж повинні були. Вона ніяк не могла доубірать квартиру. Чи не відкривала двері, хамила, і скидала дзвінки. Проводка в квартирі в аварійному стані, нагрівається стіна. Розетки просто вивалюється зі стіни. Пральна машина тече. Пульта навіть немає від телевізора. Подумайте 100 разів перш ніж забронювати квартиру.

Марина Затишна квартира біля метро.

Час поїздки: 2018 липень

Підемо по пунктах обіцянки власника:
1) "2-х спальне ліжко" в жахливому стані. Весь матрац в плямах, подушки теж дуже брудні.
2) "Розкладний диван" почнемо з того, що він скоріше не розкладний, а розпадного (механізм складання-розкладання не працює). Диван дуууже жорсткий. Подушки з кружечків синтепону, що дуже відчувається.
3) "вся побутова техніка, кондиціонер". Кондиціонера там ніколи і в помині не було! Як можна було таке придумати розуму не зрозуміло! максимальний ваш кондиціонер - це відкриті навстіж вікна. З урахуванням, що обидва вікна виходять на одну сторону, ніяким навіть легким сквознячком там навіть не пахне.
4) "кахель, посуд, високошвидкісний і-нет, у дворі супермаркет, стоянка, аптека, банк". Власник, мабуть, просто забув вказати, що кахель все ж частково відсутня. Посудом не користувалися, тому нічого сказати не можу. Та яка там посуд, ми просто мріяли швидше виїхати з цієї квартири. Хотіли затриматися в Києві на 2 дня, але з такими умовами ми ледве пережили ніч. Ми весь вечір гуляли до пізна щоб тільки не повертатися в цю квартиру, а з ранку виїхали якомога раніше.
У квартирі скриплять підлоги, у ванній місцями кахлю, шафа в передпокої починає поглядати і падати, як тільки ти його починаєш відкривати. Жахливе кількість мух, які дуже заважали! З мухами там борються липкими стрічками, які розвішані по квартирі! Шпалери місцями відходять! Килим на кухні з проеденних плішшю, стілець розідраний в жахливому стані! Як можна в такому стані здавати квартиру!?!?!? Унітаз брудний, ванна теж! У ванну і туалет навіть не хочеться заходити!
У квартирі цілковита антисанітарія! Сміття не винесено після попередніх квартиронаймачів. Тумбочка приліжкова брудна, унітаз - немає слів, у ванній митися тільки якщо в шлёпках. У ванній кімнаті 3 дзеркала, які моторошно брудні. Чого тільки варта стелю у ванній кімнаті, з якого відвалюється побілка!
Лампа в кімнаті горить тільки одна.
У квартирі є, як обешает власник:
- WiFi: є
- Балкон: є, але балконні двері подпёрта диваном і не кожен зможе на нього пролізти.
- Бойлер
- Броньовані двері: ну, якщо це так називається ... На ділі звичайна хліпенькая дерев'яні двері, яка тільки може бути поставлена ​​в будинку приблизно 90-х років ...
- Ванна: в наявності щось вона є, але ось митися в ній не хочеться. дуууже брудна
- Духовка: Є в плиті, але ми нею не користувалися і чи працює вона і в якому вона там стані ми не знаємо
- Душова кабіна: немає. Тільки ванна з дощиком, яка не вішається на стінку
- Інтернет: є
- Кабельне ТБ: не знаю, не включали
- Кавоварка: щось я її там не побачила
- Лоджія: (балкон я описала вище)
- Мікрохвильова піч: є, не перевіряли чи працює. Усередині також брудна
- Парковка: є, але людина, яка нам здавав квартиру сам особисто порадив поставити машину на платну стоянку, а не у двір, тобто до вартості квартири по суті потрібно додати вартість парковки (30грн добу)
- Плазмовий телевізор: ні про яке плазмовому телевізорі і мови не йде. Звичайний радянський телевізор-кубик в кімнаті і на кухні.
- Посудомийна машина: смішно! немає там ніякої посудомийної машини! межа мрій - раковина на кухні
- Пральна машина: є. Чи працює? Ми не прали, не знаємо.
- Телевізор: є, але плазма чи, як було заявлено в описі квартири?
- Тостер: не знаю, я його там не побачила
- Праска: є, працює, прасує, тільки з нагаром ... Світлі речі не варто давати йому на розтерзання
- Фен: не бачила я фена в цій квартирі.
- Холодильник: є. Старий, радянський, трохи іржавий всередині і брудний.
- Електр. плитка: є. Чи не готували взагалі в цій квартирі і не їли, так що не знаю як там працює плита ...
- Електр. чайник: є. Теж не знаю чи працює.
У підсумку на сайті вказана ціна 399 грн, а на ділі ми заплатили 500 грн + 30 грн за парковку і отримали страшну і моторошно антисанітарійних квартиру.
PS: в квартирі дуже тонкі стіни. Була відмінно чути розмови сусідів.
Метро близько, але це остання станція на цій гілці ... тобто до пересадковою станції приблизно 6 станцій ще їхати ...

Diana Затишна квартира біля метро.

Час поїздки: 2018 липень

Повна антисанітарія, моторошний запах цвілі, немає відповідності що на фото і в реальності, в квартирі немає того, що зазначено, а саме: посудомийної машини, кавоварки, плазмового телевізора, тостера, фена. Ліжко скрипить, матрац брудний, в плямах, порваний, пролёжан. У ванній забитий слив, навіть прийняття душу в тапках не представляється можливим. Шафа в передпокої зламаний, травмонебезпечний, падає, при відкритті дверей. У кухні меблі, посуд брудна. Туалет в огидному стані, брудний, кришку давним давно слід було б замінити. Право подивитися квартиру заздалегідь не надають. Ціну озвучили більше ніж вказано на сайті.

vlad Економ +, комплектація стандарт, м. Мінська.

Час поїздки: 2018 березня

Знімали у Тамари, господині цієї квартири, квартиру на Оболонському проспекті для своєї співробітниці. Надіслані фото і опис квартири сподобалися, але в реальності все виявилося обманом. Замість євроремонту і сучасної квартири - сморід каналізації і прокурені шафи, замість нової меблів-провалений диван з секонд хенду, замість комфорту-відсутність централізованої гарячої води і поточний бойлер. На всі зауваження господиня на підвищених тонах заявляє, що ви перші, кому щось не подобається, при цьому погрожуючи утримати штраф з оплати якщо вирішимо сьезжаются. Але коли був виявлений тарган терпінню прийшов кінець. На всі аргументи Тамара відповідала відмовою і несприйняттям, а на прохання запитати підтвердження моїх слів у покоївки і зовсім заявила, що та розумово відстала і довідка у неї є. Тому слухати її не варто. Після палкої дискусії гроші все-таки повернула, пообіцявши більше нас не обслуговувати. ))) Дякую Тамара за зіпсований день.

Добова оренда квартир на Оболоні

Київ - політичний, культурний, промисловий і історичний центр України. Сюди приїжджають туристи з усього світу, щоб милуватися архітектурними спорудами найдавнішого європейського міста. Крім численних пам'яток, столиця багата на культурно-масові заходи, спортивні події, виступи та подання.
Для багатьох гостей міста актуальною стає проблема знімання житла. Місцеві жителі не проти поділитися своїм, і розміщують оголошення «здам квартиру від господарів». На нашому сайті багато пропозицій про оренду на добу однокімнатних , двокімнатних і трикімнатних апартаментів в будь-якій точці Києва.
Більшість туристів, які приїжджають до Києва, щоб відвідати визначні пам'ятки історичного центру, намагаються зняти нерухомість в Печерську або Подолі Шевченківського району . Для любителів сучасних кварталів підійдуть порівняно недорогі апартаменти на лівому березі - в Позняках або Троєщині . Але, за відгуками клієнтів, дуже популярним стає житловий масив Оболонь.

Історія і розташування

Оболонь - молодий мікрорайон, що з'явився на початку 1960-х років у зв'язку з ростом населення міста. Він входить до складу Оболонського району. Житловий масив бере початок від проспекту С. Бандери та триває на північ, уздовж набережної. На його території знаходиться три станції Куренівсько-Червоноармійської гілки метро. Це дозволяє за 10-15 хвилин дістатися до центру.
Дешево зняти на добу квартиру в цьому місці Києва не вийти. Але можна заощадити в ціні, якщо взяти в оренду апартаменти від власника.

Цікаві місця та пам'ятки

Стародавніх архітектурних споруд в цьому житловому масиві немає, так як це сучасний район. Зате тут маса торгово-розважальних центрів, кінотеатрів, нічних клубів, кафе і ресторанів. Улюблене місце тутешніх киян - оболонская набережна. Тут бігають вранці, катаються на велосипедах, просто прогулюються. На піщаному пляжі встановлено тренажерний зал під відкритим небом.
Для молоді та інших любителів активного відпочинку і густонаселених, «живих» районів, житловий масив Оболонь - відмінний варіант, щоб зняти тут квартиру на добу. Завдяки його вдалому розташуванню та розвиненій транспортній системі, ви легко доберетеся до центру Києва або зможете відмінно провести час у себе в районі.

Переваги оренди квартир подобово на Doba.ua

Головним достоїнством нашого сайту є великий вибір пропозицій здачі житла за доступною ціною. Більше 20000 оголошень з фото і відгуками з 250 населених пунктів країни. Кожне з них ретельно перевіряється модератором перед публікацією.
Ми працюємо в сфері надання подобової оренди нерухомості більше 8 років і є лідерами в цій галузі. Сторінки Doba.ua щодня переглядають тисячі користувачів з різних країн світу. Наша компанія працює без посередників, тому, в порівнянні з іншими ресурсами, у нас ви отримуєте нерухомість дешевше.
Зручний сучасний сайт допоможе максимально швидко підібрати варіант кожного клієнта, виходячи з його запитів. Стала доступна наша група в соціальних мережах. Тепер ви можете обмінюватися думками, дізнаватися новини і залишати відгуки.
За допомогою Doba.ua ви швидко, недорого і надійно зможете зняти апартаменти в будь-якій точці України.Чи працює?
Телевізор: є, але плазма чи, як було заявлено в описі квартири?