Реклама
Реклама
Реклама

Дизайн двокімнатної квартири в новобудові: фото робіт

  1. Ексклюзивний дизайн двокімнатної квартири під ключ
  2. Сучасний стиль в дизайні інтер'єру
  3. Інтер'єр в сучасному стилі - як додати йому оригінальності
  4. Елітний дизайн двокімнатної квартири в новобудові
  5. Затишна атмосфера в мінімалістському стилі
  6. Елегантний інтер'єр кухні студії
  7. Сучасний дизайн двокімнатної квартири в новобудові

У кожного з нас є очікування щодо, як буде виглядати дизайн двокімнатної квартири в новобудові. У нас свій смак, ми знаємо, що нам подобається. Тільки як все це поєднати, щоб все збіглося?

Наше завдання - зробити дизайнерський ремонт в новобудові, який змусить відчути себе єдиним цілим з квартирою і перебування в ній буде задоволенням.

Ексклюзивний дизайн двокімнатної квартири під ключ

Наприклад, ремонт 2-х квартири в новобудові, наша бригада виконує в середньому за 3 місяці. Архітектурний проект завжди набуває реальну ультрасучасну форму. Фото готового ремонту квартир розміщені на сайті 75c.com.ua.

По-перше, бригадир і господарі проводять кілька бесід, а проаналізувавши ряд консультацій, визначають конкретне рішення стилю.

Вартість ремонту квартири під ключ нашої бригадою фахівців, обійдеться власнику до 15% дешевше.

Ваш характер, ваша особистість, ваші мрії - це промінь світла. І коли він сяє крізь призму очі дизайнера - це створює щось унікальне для кожного проекту.

Існує безліч невидимих ​​елементів складають інженерні комунікації. Це кондиціювання, електропроводка та сантехнічні послуги. Без спеціалізованих, усталених знань практично неможливо розробити естетично приємну квартиру.

  1. Детальні виміри стін, підлог і технічного стану приміщення.
  2. Підготовка кошторису та договору на основі узгодженого обсягу робіт.
  3. Попередня вартість матеріалів для ремонту квартири.
  4. Дотримуємося встановленого вами бюджету.

Дотримуємося встановленого вами бюджету

Сучасний стиль в дизайні інтер'єру

Ми пропонуємо комплексні послуги незалежно від того, чи потрібен вам ремонт з нуля, або ж ви просто хочете оновити кімнату.

Стильний дизайн двокімнатної квартири в новобудові - це поєднання функціональності житлоплощі і модний інтер'єр. Дана модель дуже затребувана. Багато клієнтів намагаються створити самостійно ідеальний декор.

Дотримуючись правил реконструкції, можна зробити помилку на перших етапах оздоблювальних робіт.

Інтер'єр в сучасному стилі - як додати йому оригінальності

Сьогодні актуальний ремонт квартир в Києві відрізняється своєю яскравою палітрою кольорів. Таким чином, ми отримуємо ефект просторого і теплого простору. Гідним рішенням всередині кімнат: біла цегла, натуральний мармур, який виглядає дуже стильно і оригінально.

Ще одна важлива особливість дизайну спальні, вітальні в класичному стилі - це дерево. Пол може залишатися в природному темному кольорі з паркетної дошки або керамічною плиткою.

Дуже вражаюче в наших проектах представлена ​​меблювання в білосніжному або димчастому відтінку. Декоративні роботи - дуже важливий елемент в обробці новобудови.

Елітний дизайн двокімнатної квартири в новобудові

Бетон виглядає сирим і прохолодним, що не зовсім відповідає теплоті домашнього затишку. Проте його вміле використання дасть привабливий ефект. Бетон особливо рекомендується для інтер'єрів в промисловому і сучасному стилі.

Незважаючи на все це, краще уникати надмірного його внутрішнього використання, оскільки це прибере домашню атмосферу.

Незважаючи на все це, краще уникати надмірного його внутрішнього використання, оскільки це прибере домашню атмосферу

Ми допомагаємо на кожному етапі - від підготовки концепції інтер'єру до нагляду під ключ. Найголовніше, що ми дбаємо про кожну деталь: від найважливішою до найдрібнішої. Ми хочемо, щоб клієнт залишився задоволений як зовнішнім виглядом, так і його функціональністю.

Ми хочемо, щоб клієнт залишився задоволений як зовнішнім виглядом, так і його функціональністю

Найголовніше для нас - гарний дизайн двокімнатної квартири в новобудові про який ви мрієте. Тому, ми виконуємо індивідуальні перепланування, адаптовані до ваших потреб і сучасного стилю.

Тому, ми виконуємо індивідуальні перепланування, адаптовані до ваших потреб і сучасного стилю

Затишна атмосфера в мінімалістському стилі

Мінімалістський стиль заснований на простих ультрасучасних формах - синонім визначення строгості і прохолоди з точки зору оздоблення. Прекрасним пропозицією буде зелений фон, він добре впливає на атмосферу будинку і взаємини в сім'ї.

Модерністський дизайн 2-х кімнатної квартири, є хорошою ідеєю. Нові апартаменти радимо пофарбувати в ніжний кремовий, бежевий і горіховий життєрадісний тон.

Використання простих ламп освітлення ще більше посилить природний ефект легкості. Також пам'ятайте, що дизайн в новобудові передбачає зменшення кількості меблів.

Ми завжди реагуємо на конкретні потреби клієнта, тому враховуємо його ідеї і одночасно представляємо альтернативні варіанти облаштування новобудови. Ми правильно оформимо і узгодимо дизайн-проект з замовником, який прискорить ремонт апартаментів.

Наші фахівці зроблять ремонт двушки в новобудові привабливим і комфортним для господарів і гостей.

Наші фахівці зроблять ремонт двушки в новобудові привабливим і комфортним для господарів і гостей

Елегантний інтер'єр кухні студії

Гарний декор кухні - це звичайно, домовленість - оздоблювальних матеріалів, меблів та освітлення. Однак факт полягає в тому, що лаконічність кухні привертає увагу перш за все з практичних питань.

Виконаний в Києві ремонт квартири під ключ будете оцінювати перед розміщенням шаф і побутової техніки. Ми встановимо кухонну техніку, яка забезпечує досить важливе рішення для простору і зручності господині.

Ми встановимо кухонну техніку, яка забезпечує досить важливе рішення для простору і зручності господині

Зі зрозумілих причин кухонні меблі повинна бути включена в візуалізацію кімнати студії. Поради бригадира допоможуть знайти правильне місце для установки сантехнічних кранів з мийкою, холодильника та іншої електротехніки.

Європейський досвід допоможе оцінити, скільки додаткових джерел освітлення потрібно встановити для поліпшення кухні студії. Потім ми перевіримо, чи правильно висвітлені робочі поверхні. Не забудемо, що кухонні аксесуари в чому створюють стильний інтер'єр.

Сучасний дизайн двокімнатної квартири в новобудові

Ідея, яка привела нас до декоративних опоряджувальних робіт, полягала в прагненні створити насичене світлом простір. Ми застосовуємо модні джерела світла і скляні двері, які розмивають кордони між кімнатами.

Ми проектуємо інтер'єри: сучасний, класичний, еклектичний і скандинавський стиль.
Кожен елемент ретельно продуманий, все гармонійно поєднано, щоб створити фантастичне ціле за найвищими стандартами.

Завдяки відмінному співпраці із замовниками та обопільної довіри сторін, ми виконаємо обробку під ключ в стислі терміни.

Замовляйте наші послуги по тел. 093 457 22 26

Тільки як все це поєднати, щоб все збіглося?