Реклама
Реклама
Реклама

Що сталося з військовим, який записав скандальне відео про "Десні"

Олег Мікац. Фото: "Обозреватель"

Контрактник, автор скандального відео про учбовий центр " Десна ", Відправлений на службу в Гончарівське (Чернігівська область). Про це в інтерв'ю сайту" оглядач "Повідомив начальник навчального центру Олег Мікац.

За словами командира "Десни", військовий хоче розірвати контракт зі Збройними силами України.

"Він відправлений до Гончарівська - далі служити. Його тут ніхто не чіпав, ніхто не пресував, а там у нього нібито піднявся тиск і його відправили в госпіталь. Але він вже хоче розірвати контракт: мовляв, не те йому обіцяли", - сказав Олег Мікац.

Він зазначив, що контрактники, що записали гучне відео, перебували в навчальному центрі з 15 лютого. Серед них дійсно є два учасники бойових дій. У той же час питання про порівняння умов в АТО і в "Десні" Олег Мікац називає провокацією.

"Там йшла провокація. Там питання з подводочкой:" Ну шо, ну скажи, скажи, скажи ... "З цього" бійцю "ми розбиралися - закінчив Московський університет. Питання: де його друзі зараз знаходяться? Був під слідством з приводу підробки документів та за шахрайство, притягувався до адмінвідповідальності за браконьєрство. Сюди різні люди потрапляють, всіх не перевіриш. Було у нас пару неприємних інцидентів. Детальніше зараз не можу розповісти ", - додав начальник навчального центру Олег Мікац.

Нагадаємо, кілька днів тому військовослужбовець, який підписав контракт зі Збройними силами України, записали відеозвернення . Чоловік скаржився на антисанітарію і погані умови в навчальному центрі "Десна". За словами автора ролика, відео було зроблено 21 лютого 2017 року, у військовій частині 0946, в 6-ї зенітної батареї. Військовий показав бруд, форму, яка не призначена для зими, забиті туалети, іржаві старі мийки і щілини в дерев'яних вікнах, а в казармі - цвіль на стінах і старі меблі.

Авто відео також заявили, що в "Десні" контрактників, які сам уже відслужив в армії, вчать солдати-строковики, які не дають необхідних знань, а офіцери військовими не займаються.

"Це просто пекло! Хлопці, сюди їхати не треба! Просто держава виділив гроші , Які десь хтось вкрав ", - резюмує автор відео.

У той же час начальник навчального центру "Десна" Олег Мікац стверджує, що бійці показали ситуацію однобоко, адже в центрі зараз проходять ремонти .

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Підписуйтесь на нашу розсилку

Питання: де його друзі зараз знаходяться?