Реклама
Реклама
Реклама

Застосування Таро в роботі психолога: Десятка жезлів

  1. Десятка жезлів в Таро Райдера-Уейта Роботі кінця і краю не видно? Ох, не по Савці, видать, шапка....
  2. Десятка жезлів в Таро 1000 идей: Розглядайте в перспективі
  3. Десятка жезлів в Таро 1000 идей: Перетворіть хобі в бізнес
  4. Десятка Жезлів в Таро 1000 життів: Перфекціоніст
  5. Десятка Жезлів в Таро 1000 Доріг: Підземелля Гномів

Десятка жезлів в Таро Райдера-Уейта

Роботі кінця і краю не видно? Ох, не по Савці, видать, шапка. Буває час, коли потрібно зупинитися і визнати: «Занадто важко. Переоцінили ми свої сили. Взяли на себе надмірно велике навантаження ».

Стан карти якраз таке, коли зазвичай говорять: «І небо йому здалося з макове зернятко» ... Так говорять про тих, хто від непосильних справ уже «світу білого не бачить». Все це разом викликає помилкове відчуття загальної «безперспективності». Киньте говорити, підбадьорюючи себе: «Ми побачимо небо в алмазах», «Ми відпочинемо». Відпочиньте зараз. Можливо, перед вами відкриється зовсім інша дорога.

Десятка Жезлів в Таро Кроулі

Буває таке відчуття, як якби на вас «накинули хустку» - як на клітку з надто расшумевшейся птахом. І ось ви відразу сховали голову під крило, мовчки нахохлились на жердинці бо для вас настала хоч і штучна, але переважна - ніч. Хто посмів надіти на вас цю «гамівну сорочку»? Хто змусив замовкнути?

Втім, можливо, ви дійсно не в міру (або не на часі) «расшумелись»? ..

Згадайте іронічну максиму: «Якщо у тебе є фонтан - заткни його. Дай відпочити й фонтану! »

Ніяка гребля не зупинить потоки збунтувалася води, яка усвідомлює своє право - вийти з берегів. Але, часом, тихоструйной дзюрчання Незмовкаюча струмка здатне вивести з рівноваги навіть не особливо чуйні вуха!

Десятка жезлів в Таро 1000 идей: Розглядайте в перспективі

Вмійте дивитися не тільки собі під ноги, а розраховувати хоча б на два кроки попереду Вмійте дивитися не тільки собі під ноги, а розраховувати хоча б на два кроки попереду. Притаманне шахістам вміння «прорахувати» гру на кілька ходів вперед робить навіть з «любителів» непоганих стратегів і в життєвій життя і в діловій атмосфері.

Не будьте тієї штучно засліплені конем з шорамі-козирками, надягнутими їй на морду, які закривають очі так, щоб тварина бачило тільки те, що знаходиться прямо під його копитами. Не ходіть ви по колу? Хто відвів вам очі? Дізнайтеся, нарешті, куди ж вас ведуть? Ведуть - інші люди, партнери, ваші бажання, ваші вчинки, нарешті - ви самі. Звідки, розумна, бредеш ти, голова? А головне - куди і навіщо?

НЕ йдіть за принципом «куди крива вивезе», думайте про наслідки, в тому числі і глобальних (хоча б в рамках вашої долі), пам'ятайте про «ефект метелика».

Ставлячи питання: «До чого це веде?», «Куди це виведе?», «На що це стане в нагоді?» - пам'ятаєте і інший, більш важливе питання: «Навіщо ця дорога, якщо вона не веде до Храму?»

Десятка жезлів в Таро 1000 идей: Перетворіть хобі в бізнес

«Ваша їжа повинна бути вашим ліками. Інакше ліки стануть вашою «їжею» »

Цю мудрість древньої медицини можна і потрібно застосовувати до чого завгодно, беручи цю формулу в найширшому її розумінні.

Взагалі, все, чого ви торкаєтеся рукою і оком (Все, а не тільки їжа!) З моменту, коли встаєте вранці і до моменту, коли лягаєте - має служити вам, сприймаючись як «Ліки, яке мене зцілює».

Чашка, з якої ви п'єте, дорога, по якій звично йдете, і особливо - робота і її робоча рутина, якими наповнений ваш день. Якщо те, що вас живить (а робота вас - живить!) Не стане вам за прислів'ям «ліками», то ... дивись вище - ліки (та не стануть!) Вам сумній «їжею».

Десятка Жезлів в Таро 1000 життів: Перфекціоніст

Якщо ти хочеш, щоб робота була зроблена точно і в строк - доручи її як ще одну додаткове навантаження самому завантаженому дорученнями людині в твоєму оточенні.

Цю полуцінічную мудрість знає кожен керівник, що володіє або несвідомим чуттям або нажитий мудрістю, досвідом.

Але ... стоп! Чи не є ви (завдяки випадку) як раз тим самим людиною, на якого як на ослика накладають вантаж чужої поклажі - в легковажною впевненості, що він - витримає, раз витримував завжди? ..

Згадайте, що навіть ослик може брикнути і упертися і ... займіться - своїми справами. З тієї ж, властивою вам тягою до пунктуальності і педантизму.

Швидше за все вам пощастило: ви - той «ослик», який не потребує зовнішнього контролю і понуканнях для того, щоб «вставати з зорею» і присвячувати свій день корисним працям. Так скиньте чужу, непотрібну вам поклажу! Ваша витривала і життєздатною «порода» допоможе вам йти своїм шляхом, без «наїзників».

Ваша витривала і життєздатною «порода» допоможе вам йти своїм шляхом, без «наїзників»

Десятка Жезлів в Таро 1000 Доріг: Підземелля Гномів

Непосильну ношу на одні плечі не звалив. Вмійте розділяти роботу порівну, а щоб розділяти роботу порівну, потрібно вміти довіряти тому, з ким її поділяєш. Адже саме відсутність у нас - довіри, поваги, терпіння по відношенню до партнера карається тим, що ми звалює всю його роботу на себе.

Що краще: десять безглуздих помічників, жодному з яких не можна довіряти - при величезному справі або один, але вірний помічник при крихітному діло, розрахованому лише на сили двох? Яке підприємство з двох принесе бариші і не вичавить вас як лимон?

Олена Назаренко

© www.live-and-learn.ru - психологічний портал центру "1000 ідей"

Авторська розробка центру - методика роботи з несвідомим за допомогою психологічних карт. Докладніше...

Десятка жезлів в Таро Райдера-Уейта Роботі кінця і краю не видно?
Хто посмів надіти на вас цю «гамівну сорочку»?
Хто змусив замовкнути?
Втім, можливо, ви дійсно не в міру (або не на часі) «расшумелись»?
Не ходіть ви по колу?
Хто відвів вам очі?
Дізнайтеся, нарешті, куди ж вас ведуть?
Звідки, розумна, бредеш ти, голова?
А головне - куди і навіщо?
Ставлячи питання: «До чого це веде?