Реклама
Реклама
Реклама

Дерев'яні будинки під ключ Краснодар: поставка недорогих дерев'яних будинків в Краснодарський край

Компанія "Будуємо-Дачі" сьогодні працює в багатьох регіонах Російської Федерації, в тому числі і в Краснодарі. Доставка дерев'яних будинків проводиться на нашому автотранспорті, вартість доставки дерев'яного будинку під ключ залежить від тарифів на момент замовлення (обговорюється з менеджером при узгодженні проекту). Всі будинки, на відміну від готових лазень під ключ , Доставляються у вигляді сформованого на виробничому майданчику компанії, комплекту матеріалу, тобто дома не готові і не конструктори, матеріал за розмірами бригада теслярів розпилює безпосередньо вже на ділянці, де планується установка зрубу дерев'яного будинку.
Наше підприємство - виробник, тому вдома і дерев'яні лазні з бруса під ключ недорого коштують. Саме наявність виробництва і правильно організованої роботи всього персоналу дозволяє пропонувати нашим Клієнтам доступні дерев'яні споруди
Компанія Будуємо-Дачі сьогодні працює в багатьох регіонах Російської Федерації, в тому числі і в Краснодарі

Як замовити дерев'яний будинок під ключ в Краснодарі?


Сьогодні, коли Інтернет є практично у всіх, купити дерев'яний будинок в Краснодарі стало набагато простіше. Так, наше підприємство знаходиться в значній віддаленості від півдня Росії, в Новгородській області, в невеликому містечку під назвою Пестово, але ми приймаємо замовлення через наш сайт. На сайті представлена ​​велика кількість типових безкоштовних проектів будинків з мансардою , Одноповерхових дерев'яних будинків, бань під ключ з профільованого бруса . Вибравши один або кілька проектів, Ви вже будете зорієнтовані за ціною, планувань, базової внутрішнього оздоблення будинків. Проекти допоможуть не тільки розібратися в розцінках на дерев'яні будинки, а й в цілому краще дізнатися про можливості нашої будівельної компанії, про направлення дерев'яного будівництва в якому ми працюємо.
Які будинки виготовляє компанія "Будуємо-Дачі"?
Крім будинків з профільованого бруса, як вже було написано вище, ми будуємо будинку по каркасної технології. Тобто у нас можна замовити будинок в каркасному або брусовому виконанні. Дуже часто ці дві технології поєднують, тому більшість мансардних будинків робиться з бруса, але із каркасною мансардою. Так само і з дачними дерев'яними банями під ключ - перший поверх брус, мансарда - каркас. Каркасна технологія дозволяє помітно здешевити дерев'яну споруду.

Скільки років компанія "Будуємо-Дачі" займається дерев'яним житловим будівництвом?
Ми працюємо з 1997 року. Підприємство починало свою діяльність з виготовлення невеликих садових будинків і бань. Згодом, коли почалася розширюватися географія будівництва (спочатку ми працювали тільки в Москві і СПб), збільшилися обсяги виробництва, розширився перелік пропонованих послуг, збільшився асортимент типових проектів.
Телефонуйте! Якщо Вам потрібен дерев'яний будинок в Краснодарі - ми та компанія, яка дозволить здійснити вашу мрію. Новгородські будинку - кращі споруди: недорогі, бистрособорние, екологічні. затишні дерев'яні дачні будинки з профільованого бруса і каркасні заміські будинки за низькими цінами в Краснодарі - це у нас.
Ознайомитися з побудованими будинками можна в рубриці "фотогалерея" і "проекти". Всі ціни на сайті актуальні, із збіркою і доставкою (до Москви).

Які будинки виготовляє компанія "Будуємо-Дачі"?
Скільки років компанія "Будуємо-Дачі" займається дерев'яним житловим будівництвом?