Реклама
Реклама
Реклама

Житомир.info | Тетяна Денисова про відео з її дочками: розміщують - значить, заздрять

Екс-міністр праці і соціальної політики України Людмила Денисова вважає, що поява в інтернеті двох роликів за участю її дочок - Олени та Олександри - це початок політичної боротьби перед виборами.
Про це сайту «Крим.Коментарі» повідомила сама Людмила Денисова.
«Я розумію, чому це зараз розміщується. Тому, що просто настає політична боротьба за вибори. І вони думають, що таким чином завдадуть мені якусь шкоду. У кожного - політика, не політика - діти виходять заміж або одружуються, і ми все їм робимо таке торжество. Якщо хтось позаздрив або позловтішався - Бог їм суддя », - сказала вона.
Денисова також спростувала інформацію, що з'явилася в ЗМІ про те, що на весілля молодшої дочки вона витратила 600 тис. Доларів. «Це просто божевільний будинок, у мене таких грошей немає. Якби вони у мене були, я б їх віддала дітям і не витрачала б їх на свято », - сказала Денисова.
При цьому вона вважала за краще піти від відповіді на уточнююче запитання, у скільки обійшлися обидві весілля: «Я вважаю, що я маю право витратити і 10 тисяч, і 20 тисяч гривень на весілля своїх дітей, тому що я не приховую від громадськості свої доходи. Моя декларація доступна ».
Нагадаємо, в Кабмне Юлії Тимошенко Денисова була найбагатшою міністром. За підсумками 2006 року вона задекларувала 10 626 330,47 гривень доходів.
У доходах зарплата становила 173 618,44 гривень, дивіденди (відсотки, роялті) - 51 098,61 гривень, матеріальна допомога - 35 338 гривень, доходи від відчуження цінних паперів (корпоративних прав) - 8 856 592 гривень, доходи від відчуження нерухомості - 1 359 342,25 гривень, дохід від оренди майна - 150 341,17 гривень.
Доходи членів сім'ї Денисової в 2006 році становили 11 715,7 гривень за рахунок зарплати.
У 2007 році повідомлялося, що Денисова володіє 25% будинку в Ялті (загальна площа 350,6 кв. М), 25% нежитлового приміщення в Ялті (загальна площа 241,7 кв. М), 25% нежитлового приміщення в Сімферополі (загальна площа 933,2 кв. м), члени її сім'ї - житловим будинком загальною площею 1 000 кв. м, квартирою - 72 кв. м і дачним будинком - 50 кв. м. У її автопарку значилися автомобіль Audi A6 з об'ємом двигуна 2 400 куб.м. см, за членами її сім'ї - автомобілем Rover mini cooper c об'ємом двигуна: 1 600 м.куб. см і Volkswagen c об'ємом двигуна: 1 800 куб. см.
На той момент Денисова мала на рахунках в банках і інших фінансових установах 1 292 856,16 гривень, цінні папери номінальною вартістю 2 368 955 гривень і внески (паї) до статутних фондів компаній на суму 5 291 548,5 гривень, в тому числі за кордоном - 99 885 гривень. А члени її сім'ї володіли внесками (паями) у статутні фонди компаній на суму 125 000 гривен.
Як повідомляв сайт «Крим.Коментарі» , В інтернеті з'явилося два відеоролика за участю дочок екс-міністра. Весільна церемонія молодшої дочки Олександри Денисової, редактора журналу «Соціальна країна», відбулася навесні минулого року в Професорському куточку Алушти. Для заходу зняли цілий корпус пансіонату "Море", керівником якого є соратник Денисової і голови кримських бютівців, нардепа Андрія Сенченка голова Алуштинської міськорганізації партії «ВО« Батьківщина »Сергій Хірвонін. Торжество пройшло в стилі казки «Аліса в Країні чудес». Розписував молодих Капелюшник, а гості прийшли в нарядах шахових фігур. Навіть офіціанти були одягнені в костюми гральних карт. Мама нареченої Людмила Денисова виконувала роль Білої королеви, а мама нареченого, кримського бізнесмена Філіпа Квітко - Чорної. На наступний день після незвичайного весілля молодята полетіли відпочивати на Гаваї.
Старша дочка - Олена (В минулому очолювала Держінспекцію з контролю за цінами в Криму. Зараз вона генеральний директор ТОВ «Гуру медіа груп» (засновник газети «Події») - разом з чоловіком зіграли головні ролі у фільмі «Приборкання норовливих».
За сюжетом Олена і Дмитро сусіди. Він наважується зробити їй пропозицію. У фільмі є кілька пікантних сцен. Наприклад, пара зупиняється на заправці, Дмитро не помічає, що з Оленою гарна сукня і заявляє, що йому все одно - є на ній плаття чи ні. У відповідь вона задирає сукню і демонструє те, що під спідницею і йому, і співробітникові заправки.
Екс-міністр праці і соціальної політики України Людмила Денисова вважає, що поява в інтернеті двох роликів за участю її дочок - Олени та Олександри - це початок політичної боротьби перед виборами





Коментарі