Реклама
Реклама
Реклама

СТАТТІ про пилососах і пилозбірника - Як оплатити товар на карту ПРИВАТБАНКУ?

  1. статті У разі якщо Покупець і ПРОДАВЕЦЬ значно віддалені один від одного - дуже зручна передоплата...
  2. статті

статті

У разі якщо Покупець і ПРОДАВЕЦЬ значно віддалені один від одного - дуже зручна передоплата за допомогою поповнення карти ПРИВАТБАНКУ. Оплата при цьому надходить на картку ПРОДАВЦЯ протягом лічених хвилин, а банківські комісії при цьому - мінімальні. Більшість ПОКУПЦІВ, що замовляють собі товари з доставкою, віддають перевагу саме цей спосіб передоплати. Для цього достатньо знати точну суму до оплати, № картки та П.І.Б. власника картки (ПРОДАВЦЯ). Природно, для того щоб знати точну суму до оплати, Вам необхідно спочатку оформити замовлення необхідного товару. Наприклад, для того щоб зробити передоплату за необхідні пилозбірники / мішки для пилососів, необхідно спочатку оформити замовлення із зазначенням адреси доставки по Україні будь-яким зручним способом:
► замовити в МАГАЗИНІ пилозбірника
► або замовити по факсу 057 7246140
► або по електронній пошті [email protected]
► або в усній формі за телефонами: МТС 050 2163452, Київстар 098 7667311.
Після оформлення замовлення, Ви будете знати точну суму до оплати. Цю суму і необхідно перерахувати на картку ПРОДАВЦЯ. В даному випадку карта ПРИВАТБАНКУ має № 5168755632007247 і власник цієї картки Кулаков Олег Геннадійович.
Після того, як Ви дізналися точну суму до оплати і бажаєте зробити передоплату на карту ПРИВАТБАНКУ (ПРОДАВЦЯ), необхідно визначитися - як це зробити. Існує кілька способів поповнення картки ПРИВАТБАНКУ. Розглянемо ці способи передоплати, починаючи з найпростішого:
У разі якщо Покупець і ПРОДАВЕЦЬ значно віддалені один від одного - дуже зручна передоплата за допомогою поповнення карти ПРИВАТБАНКУ
1. НАЙБЛИЖЧИМ ВІДДІЛЕННЯ ПРИВАТБАНКУ.
УВАГА!!!
КАСА З ВАС візьме КОМІСІЮ !!!
Уточнити ОТРИМАЄ ПОЛУЧАТЕЛЬ ПОТРІБНУ СУМУ ???
Оплата готівкою в найближчому відділенні ПРИВАТБАНКУ - зручна для ПОКУПАТЕЛЕЙ, у яких немає своєї картки і немає розрахункового рахунку, тобто для звичайних громадян, які не є клієнтами ПРИВАТБАНКУ. Знаючи суму до оплати, № картки та П.І.Б. одержувача передоплати, необхідно просто підійти до найближчого відділення ПРИВАТБАНКУ (а точніше до віконця КАСИ) і попросити касира поповнити зазначену карту ПРИВАТБАНКУ на зазначену суму. Знайти найближчого відділення ПРИВАТБАНКУ Ви можете на карті України, натиснувши на посилання http://maps.privatbank.ua/
При поповненні платіжної картки ПРОДАВЦЯ, одержувач грошей отримає оплату без супутньої інформації про платника. Тому, щоб ПРОДАВЕЦЬ зрозумів, що це ваші гроші, не забудьте ОБОВ'ЯЗКОВО ПОВІДОМИТИ ПРОДАВЦЕВІ:
своє прізвище або № замовлення, суму і точний час платежу (зателефонувавши або надіславши СМС або відправивши повідомлення по електронній пошті).


2
2. ОПЛАТА ЧЕРЕЗ ТЕРМІНАЛ САМООБСЛУГОВУВАННЯ.
УВАГА!!!
ТЕРМІНАЛ З ВАС візьме КОМІСІЮ !!!
2,00грн !!!
Тобто ПОЛУ отримувача ОТРИМАЄ НА 2,00грн МЕНШЕ !!!
І ВАШ ТОВАР НЕ БУДЕ повністю оплачені !!!
І вам доведеться ЗНОВУ БІГАТИ І ДОПЛАЧУВАТИ !!!
(Так що краще відразу внести в термінал суму на 2,00грн більше.)
Зазвичай термінали самообслуговування знаходяться біля великих магазинів, поруч з аптеками, біля відділень банків ... Дані термінали самообслуговування для оплати товарів і послуг іноді можуть приймати картки, але в основному вони приймають тільки готівку.
УВАГА!!! термінали самообслуговування можуть належати різним банкам. Платежі з терміналів ПРИВАТБАНКУ на карту ПРИВАТБАНКУ приходять в перебігу декількох хвилин. А платежі з терміналів ІНШИХ БАНКІВ на карту ПРИВАТБАНКУ приходять в перебігу декількох днів.
УВАГА!!! термінали самообслуговування не здатні видавати здачу, тому перед роботою з ними підготуйте необхідну суму без здачі.
Знаючи суму до оплати, № картки та П.І.Б. одержувача передоплати необхідно знайти найближчий термінал самообслуговування і поповнити зазначену карту ПРИВАТБАНКУ на зазначену суму. Найближчий термінал самообслуговування можна знайти за посиланням: адреси терміналів самообслуговування.
Детальну відео-інструкцію "Як поповнити карту продавця товару через ТЕРМІНАЛ САМООБСЛУГОВУВАННЯ" можна переглянути за посиланням:
ВІДЕО, ЯК ПОПОВНИТИ КАРТКУ ЧЕРЕЗ ТЕРМІНАЛ.
На жаль, термінал самообслуговування не знає вашої Прізвища та Імені, тому одержувач грошей отримає передоплату без супутньої інформації про платника. Щоб одержувач передоплати знав від кого надійшли гроші на карту, після передоплати на карту ПРИВАТБАНКУ ОБОВ'ЯЗКОВО ПОВІДОМТЕ ПРОДАВЦЕВІ:
своє прізвище або № замовлення, суму і точний час платежу (зателефонувавши або надіславши СМС або відправивши повідомлення по електронній пошті).


3
3. ОПЛАТА ЧЕРЕЗ БАНКОМАТ.
Спочатку банкомати були призначені тільки для видачі готівки. Але зараз вони здатні виконувати і ряд інших фінансових послуг. Наприклад, в даному випадку, за допомогою банкомату можна перевести певну суму зі своєї картки на іншу. Тобто, зробити передоплату за мішки для пилососів Ви зможете, тільки якщо у Вас є карта ПРИВАТБАНКУ - з якої і проводиться переказ грошових коштів на картку ПРОДАВЦЯ товарів і послуг.
Знаючи суму до оплати, № картки та П.І.Б. одержувача передоплати, необхідно знайти найближчий банкомат і перерахувати вказану в замовленні суму зі своєї картки ПРИВАТБАНКУ на зазначену картку ПРОДАВЦЯ.
УВАГА!!! банкомати можуть належати різним банкам. Платежі з банкоматів ПРИВАТБАНКУ на карту ПРИВАТБАНКУ приходять в перебігу декількох хвилин. А платежі з банкоматів ІНШИХ БАНКІВ на карту ПРИВАТБАНКУ приходять в перебігу декількох днів.
Найближчий банкомат ПРИВАТБАНКУ можна знайти за посиланням:
адреси банкоматів ПРИВАТБАНКУ по Україні.
Детальну відео-інструкцію "Як поповнити карту продавця товару через БАНКОМАТ" можна переглянути за посиланням:
ВІДЕО ЯК ПОПОВНИТИ КАРТКУ ЧЕРЕЗ БАНКОМАТ.
Так як грошові кошти переводяться з карти покупця мішків для пилососів, то ПРОДАВЕЦЬ отримає передоплату з супутньою інформацією про платника (адже карта з якої здійснюється оплата на кого-то оформлена). Якщо ви робите передоплату з чужої карти, то й інформація про платіж буде не з вашої Прізвищем, а з Прізвищем власника карти. Тому, щоб уникнути непорозумінь і не чекати 2 ... 5 днів поки ПІВАТБАНК надасть виписки одержувачу грошей, необхідно після передоплати на карту ПРИВАТБАНКУ ОБОВ'ЯЗКОВО ПОВІДОМИТИ про це ПРОДАВЦЯ (зателефонувавши або надіславши СМС або відправивши повідомлення по електронній пошті про:
своє прізвище або № замовлення, суму і точний час платежу).


4
4. МОБІЛЬНИЙ - БАНКІНГ.
Якщо Ви вже володієте власною карткою ПРИВАТБАНКУ, то Ви можете управляти своєю карткою (блокувати, дізнаватися залишок, перераховувати гроші, поповнювати мобільний зв'язок ...) за допомогою свого мобільного телефону. Зазвичай пластикові карти вже підключені до послуги MOBILE - BANKING.
Для того щоб перерахувати певну суму на іншу картку необхідно, користуючись інструкціями Мобайл-банкінгу, створити СМС повідомлення і відправити на номер 10060 - службовий номер ПРИВАТБАНКУ. Як управляти своєю карткою детально розписано на сайті ПРИВАТБАНКУ, просто натисніть на це посилання.
В даному випадку, щоб зробити передоплату мішків для пилососів - Ви (знаючи суму до оплати, № картки) для перерахування необхідної суми зі своєї картки на картку ПРОДАВЦЯ, правильно формуєте СМС повідомлення і відправляєте його на номер 10060 - службовий номер ПРИВАТБАНКУ. Детальну відео-інструкцію "Як поповнити карту продавця товару через SMS- БАНКІНГ" можна переглянути за посиланням:
ВІДЕО ЯК ПОПОВНИТИ КАРТКУ ЧЕРЕЗ SMS-БАНКІНГ.
Існує велика ймовірність того, що передоплата прийде ПРОДАВЦЕВІ без супутньої інформації про платника. Тому, після того, як Ви зробили передоплату на карту ПРИВАТБАНКУ, не забудьте ОБОВ'ЯЗКОВО ПОВІДОМИТИ про це ПРОДАВЦЯ (зателефонувавши або надіславши СМС або відправивши повідомлення по електронній пошті:
своє прізвище або № замовлення, суму і точний час платежу).


5
5. ІНТЕРНЕТ - БАНКІНГ ( "ПРИВАТ24").
Якщо Ви вже володієте власною карткою ПРИВАТБАНКУ або у Вас відкритий рахунок в ПРИВАТБАНКУ - підключіться до системи інтернет-банкінгу "Приват24" для комп'ютера. Також існує система "Приват24" для мобільних пристроїв. Безкоштовно встановити систему "Приват24" можна за посиланням інтернет - банкінг "Приват24". При цьому ви зможете, не виходячи зі свого будинку, отримувати весь спектр банківських послуг, в тому числі що стосуються вашої картки або розрахункового рахунку.
Для того щоб перерахувати певну суму на картку ПРОДАВЦЯ, знаючи суму до оплати, № картки та П.І.Б. одержувача передоплати, необхідно підключитися до інтернету, увійти в "Приват24" і перерахувати необхідну суму на карту ПРОДАВЦЯ товарів і послуг. Детальну відео-інструкцію "Як поповнити карту продавця товару через ІНТЕРНЕТ БАНКІНГ ПРИВАТ24" можна переглянути за посиланням:
ЯК ПОПОВНИТИ КАРТКУ ЧЕРЕЗ ПРИВАТ24.
Передоплата вироблена через "Приват 24" обов'язково приходить до ПРОДАВЦЕВІ товару з усією супутньою інформацією про платників. Але всю цю інформацію ПРОДАВЕЦЬ може очікувати від ПРИВАТБАНКУ 2 ... 10 днів. (Ця інформація називається банківськими виписками по платежах). Для того щоб ваша оплата була швидко ідентифікована, не загубилася і не переплутати з іншими оплатами - не забудьте
ОБОВ'ЯЗКОВО ПОВІДОМИТИ про свою оплату ПРОДАВЦЕВІ (зателефонувавши або надіславши СМС або відправивши повідомлення по електронній пошті:
своє прізвище або № замовлення, суму і точний час платежу).


6. ЧЕРЕЗ БУДЬ-ЯКІ ІНШІ банку (не ПРИВАТБАНК).
Якщо Ви є клієнтом іншого банку (НЕ ПРИВАТБАНКУ) і Ви бажаєте зробити передоплату за мішки для пилососів зі свого банку - то Вам будуть потрібні реквізити ПРИВАТБАНКУ повністю. Реквізити для безготівкового поповнення карти через інші банки (НЕ з ПРИВАТБАНКУ) наступні:
Одержувач: ПРИВАТБАНК
Найменування банку: ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ПРИВАТБАНК"
Номер рахунку: 29244825509100
МФО: 305299
ЄДРПОУ: 14360570
Призначення платежу: Замовлення № ...., Кулаков Олег Геннадійович, інн 2652011811, КАРТА № 5168755632007247
Звертаємо вашу увагу на те, що Ви зможете зробити передоплату за мішки для пилососа тільки, якщо будете точно знати все вище зазначені реквізити. Тому запишіть або роздрукуйте їх, інакше оператор банку, який буде використовуватись для здійснити оплату - не прийме ваш платіж. ЗВЕРНІТЬ УВАГУ!!! Платіж не пройде і повернеться назад, якщо ви не правильно вкажіть призначення платежу. Не змінюйте текст призначення платежу, так як оператор ПРИВАТБАНКУ - не знатиме, на карту з яким № перераховувати гроші і хто власник цієї карти. Ще раз зверніть увагу !!! У призначенні платежу при оплаті на карту ПРИВАТБАНКУ через інший бланк: вказується не платник, а ПОЛУЧАТЕЛЬ грошей. Після того, як Ви зробили передоплату на картку ПРИВАТБАНКУ, не забудьте ОБОВ'ЯЗКОВО ПОВІДОМИТИ про це ПРОДАВЦЯ (зателефонувавши або надіславши СМС або відправивши повідомлення по електронній пошті:
своє прізвище або № замовлення, суму і точний час платежу і назва банку з якого був здійснений платіж).
Зазвичай при русі грошей між клієнтами ПРИВАТБАНКУ (з карти на карту, з рахунку на карту, з терміналу / банкомату на карту ...) ПРИВАТБАНК гарантує надходження грошей на картку протягом декількох годин (від декількох хвилин і не більше 24 годин).
При перерахуванні грошей на карту ПРИВАТБАНКУ з інших банків - надходження коштів на картку може розтягнутися до 2-х ... 3-х діб.
Але головна проблема при платежах на карту: як визначити ЧИЇ ЦЕ ГРОШІ? Тому просто перерахувати гроші ПРОДАВЦЕВІ - НЕ достадочно.
Потрібно ОБОВ'ЯЗКОВО ПОВІДОМИТИ ПРОДАВЦЕВІ про свою оплату товару (зателефонувавши або надіславши СМС або відправивши повідомлення по електронній пошті:
своє прізвище або № замовлення, суму і точний час платежу і назва банку з якого був здійснений платіж).

Для того щоб переглядати товари на сайтах, оформляти замовлення і доставку а так само проводити оплату товарів і послуг "не виходячи з дому" - Вам напевно знадобляться наступні послуги від ПРИВАТБАНКУ:
1. Підключіться до PEOPLEnet - найбільшому інтернет провайдеру.
2. Відкрий свій РОЗРАХУНКОВИЙ РАХУНОК в ПРИВАТБАНКУ.
3. Замовте собі ПЛАТІЖНУ КАРТКУ ПРИВАТБАНКУ "Миттєва".
4. Замовте собі КРЕДИТНУ КАРТУ ПРИВАТБАНКУ.
5. Замовте ПЕНСІЙНУ КАРТУ ПРИВАТБАНКУ.
Більш докладно про те, як стати клієнтом ПРИВАТБАНКУ читайте в статті:
Як стати клієнтом ПРИВАТБАНКУ?
Звертаємо Вашу увагу на те, що зрозвитком інтернету в Україні, а так само зі збільшенням обсягів продажів і надання послуг через інтернет, цей сегмент ринку стає привабливим для недобросовісних підприємців та інших осіб з шахрайськими намірами. Як же в величезній кількості оголошень, форумів і сайтів не «потрапити на гачок» шахраїв? Як визначити сумлінного підприємця? На що необхідно звернути увагу, щоб не втратити свої гроші?
Всі відповіді читайте в статті: КОМУ ДОВІРЯТИ В ІНТЕРНЕТІ?
Будьте уважні і вдалих Вам покупок.

статті

У разі якщо Покупець і ПРОДАВЕЦЬ значно віддалені один від одного - дуже зручна передоплата за допомогою поповнення карти ПРИВАТБАНКУ. Оплата при цьому надходить на картку ПРОДАВЦЯ протягом лічених хвилин, а банківські комісії при цьому - мінімальні. Більшість ПОКУПЦІВ, що замовляють собі товари з доставкою, віддають перевагу саме цей спосіб передоплати. Для цього достатньо знати точну суму до оплати, № картки та П.І.Б. власника картки (ПРОДАВЦЯ). Природно, для того щоб знати точну суму до оплати, Вам необхідно спочатку оформити замовлення необхідного товару. Наприклад, для того щоб зробити передоплату за необхідні пилозбірники / мішки для пилососів, необхідно спочатку оформити замовлення із зазначенням адреси доставки по Україні будь-яким зручним способом:
► замовити в МАГАЗИНІ пилозбірника
► або замовити по факсу 057 7246140
► або по електронній пошті [email protected]
► або в усній формі за телефонами: МТС 050 2163452, Київстар 098 7667311.
Після оформлення замовлення, Ви будете знати точну суму до оплати. Цю суму і необхідно перерахувати на картку ПРОДАВЦЯ. В даному випадку карта ПРИВАТБАНКУ має № 5168755632007247 і власник цієї картки Кулаков Олег Геннадійович.
Після того, як Ви дізналися точну суму до оплати і бажаєте зробити передоплату на карту ПРИВАТБАНКУ (ПРОДАВЦЯ), необхідно визначитися - як це зробити. Існує кілька способів поповнення картки ПРИВАТБАНКУ. Розглянемо ці способи передоплати, починаючи з найпростішого:
У разі якщо Покупець і ПРОДАВЕЦЬ значно віддалені один від одного - дуже зручна передоплата за допомогою поповнення карти ПРИВАТБАНКУ
1. НАЙБЛИЖЧИМ ВІДДІЛЕННЯ ПРИВАТБАНКУ.
УВАГА!!!
КАСА З ВАС візьме КОМІСІЮ !!!
Уточнити ОТРИМАЄ ПОЛУЧАТЕЛЬ ПОТРІБНУ СУМУ ???
Оплата готівкою в найближчому відділенні ПРИВАТБАНКУ - зручна для ПОКУПАТЕЛЕЙ, у яких немає своєї картки і немає розрахункового рахунку, тобто для звичайних громадян, які не є клієнтами ПРИВАТБАНКУ. Знаючи суму до оплати, № картки та П.І.Б. одержувача передоплати, необхідно просто підійти до найближчого відділення ПРИВАТБАНКУ (а точніше до віконця КАСИ) і попросити касира поповнити зазначену карту ПРИВАТБАНКУ на зазначену суму. Знайти найближчого відділення ПРИВАТБАНКУ Ви можете на карті України, натиснувши на посилання http://maps.privatbank.ua/
При поповненні платіжної картки ПРОДАВЦЯ, одержувач грошей отримає оплату без супутньої інформації про платника. Тому, щоб ПРОДАВЕЦЬ зрозумів, що це ваші гроші, не забудьте ОБОВ'ЯЗКОВО ПОВІДОМИТИ ПРОДАВЦЕВІ:
своє прізвище або № замовлення, суму і точний час платежу (зателефонувавши або надіславши СМС або відправивши повідомлення по електронній пошті).


2
2. ОПЛАТА ЧЕРЕЗ ТЕРМІНАЛ САМООБСЛУГОВУВАННЯ.
УВАГА!!!
ТЕРМІНАЛ З ВАС візьме КОМІСІЮ !!!
2,00грн !!!
Тобто ПОЛУ отримувача ОТРИМАЄ НА 2,00грн МЕНШЕ !!!
І ВАШ ТОВАР НЕ БУДЕ повністю оплачені !!!
І вам доведеться ЗНОВУ БІГАТИ І ДОПЛАЧУВАТИ !!!
(Так що краще відразу внести в термінал суму на 2,00грн більше.)
Зазвичай термінали самообслуговування знаходяться біля великих магазинів, поруч з аптеками, біля відділень банків ... Дані термінали самообслуговування для оплати товарів і послуг іноді можуть приймати картки, але в основному вони приймають тільки готівку.
УВАГА!!! термінали самообслуговування можуть належати різним банкам. Платежі з терміналів ПРИВАТБАНКУ на карту ПРИВАТБАНКУ приходять в перебігу декількох хвилин. А платежі з терміналів ІНШИХ БАНКІВ на карту ПРИВАТБАНКУ приходять в перебігу декількох днів.
УВАГА!!! термінали самообслуговування не здатні видавати здачу, тому перед роботою з ними підготуйте необхідну суму без здачі.
Знаючи суму до оплати, № картки та П.І.Б. одержувача передоплати необхідно знайти найближчий термінал самообслуговування і поповнити зазначену карту ПРИВАТБАНКУ на зазначену суму. Найближчий термінал самообслуговування можна знайти за посиланням: адреси терміналів самообслуговування.
Детальну відео-інструкцію "Як поповнити карту продавця товару через ТЕРМІНАЛ САМООБСЛУГОВУВАННЯ" можна переглянути за посиланням:
ВІДЕО, ЯК ПОПОВНИТИ КАРТКУ ЧЕРЕЗ ТЕРМІНАЛ.
На жаль, термінал самообслуговування не знає вашої Прізвища та Імені, тому одержувач грошей отримає передоплату без супутньої інформації про платника. Щоб одержувач передоплати знав від кого надійшли гроші на карту, після передоплати на карту ПРИВАТБАНКУ ОБОВ'ЯЗКОВО ПОВІДОМТЕ ПРОДАВЦЕВІ:
своє прізвище або № замовлення, суму і точний час платежу (зателефонувавши або надіславши СМС або відправивши повідомлення по електронній пошті).


3
3. ОПЛАТА ЧЕРЕЗ БАНКОМАТ.
Спочатку банкомати були призначені тільки для видачі готівки. Але зараз вони здатні виконувати і ряд інших фінансових послуг. Наприклад, в даному випадку, за допомогою банкомату можна перевести певну суму зі своєї картки на іншу. Тобто, зробити передоплату за мішки для пилососів Ви зможете, тільки якщо у Вас є карта ПРИВАТБАНКУ - з якої і проводиться переказ грошових коштів на картку ПРОДАВЦЯ товарів і послуг.
Знаючи суму до оплати, № картки та П.І.Б. одержувача передоплати, необхідно знайти найближчий банкомат і перерахувати вказану в замовленні суму зі своєї картки ПРИВАТБАНКУ на зазначену картку ПРОДАВЦЯ.
УВАГА!!! банкомати можуть належати різним банкам. Платежі з банкоматів ПРИВАТБАНКУ на карту ПРИВАТБАНКУ приходять в перебігу декількох хвилин. А платежі з банкоматів ІНШИХ БАНКІВ на карту ПРИВАТБАНКУ приходять в перебігу декількох днів.
Найближчий банкомат ПРИВАТБАНКУ можна знайти за посиланням:
адреси банкоматів ПРИВАТБАНКУ по Україні.
Детальну відео-інструкцію "Як поповнити карту продавця товару через БАНКОМАТ" можна переглянути за посиланням:
ВІДЕО ЯК ПОПОВНИТИ КАРТКУ ЧЕРЕЗ БАНКОМАТ.
Так як грошові кошти переводяться з карти покупця мішків для пилососів, то ПРОДАВЕЦЬ отримає передоплату з супутньою інформацією про платника (адже карта з якої здійснюється оплата на кого-то оформлена). Якщо ви робите передоплату з чужої карти, то й інформація про платіж буде не з вашої Прізвищем, а з Прізвищем власника карти. Тому, щоб уникнути непорозумінь і не чекати 2 ... 5 днів поки ПІВАТБАНК надасть виписки одержувачу грошей, необхідно після передоплати на карту ПРИВАТБАНКУ ОБОВ'ЯЗКОВО ПОВІДОМИТИ про це ПРОДАВЦЯ (зателефонувавши або надіславши СМС або відправивши повідомлення по електронній пошті про:
своє прізвище або № замовлення, суму і точний час платежу).


4
4. МОБІЛЬНИЙ - БАНКІНГ.
Якщо Ви вже володієте власною карткою ПРИВАТБАНКУ, то Ви можете управляти своєю карткою (блокувати, дізнаватися залишок, перераховувати гроші, поповнювати мобільний зв'язок ...) за допомогою свого мобільного телефону. Зазвичай пластикові карти вже підключені до послуги MOBILE - BANKING.
Для того щоб перерахувати певну суму на іншу картку необхідно, користуючись інструкціями Мобайл-банкінгу, створити СМС повідомлення і відправити на номер 10060 - службовий номер ПРИВАТБАНКУ. Як управляти своєю карткою детально розписано на сайті ПРИВАТБАНКУ, просто натисніть на це посилання.
В даному випадку, щоб зробити передоплату мішків для пилососів - Ви (знаючи суму до оплати, № картки) для перерахування необхідної суми зі своєї картки на картку ПРОДАВЦЯ, правильно формуєте СМС повідомлення і відправляєте його на номер 10060 - службовий номер ПРИВАТБАНКУ. Детальну відео-інструкцію "Як поповнити карту продавця товару через SMS- БАНКІНГ" можна переглянути за посиланням:
ВІДЕО ЯК ПОПОВНИТИ КАРТКУ ЧЕРЕЗ SMS-БАНКІНГ.
Існує велика ймовірність того, що передоплата прийде ПРОДАВЦЕВІ без супутньої інформації про платника. Тому, після того, як Ви зробили передоплату на карту ПРИВАТБАНКУ, не забудьте ОБОВ'ЯЗКОВО ПОВІДОМИТИ про це ПРОДАВЦЯ (зателефонувавши або надіславши СМС або відправивши повідомлення по електронній пошті:
своє прізвище або № замовлення, суму і точний час платежу).


5
5. ІНТЕРНЕТ - БАНКІНГ ( "ПРИВАТ24").
Якщо Ви вже володієте власною карткою ПРИВАТБАНКУ або у Вас відкритий рахунок в ПРИВАТБАНКУ - підключіться до системи інтернет-банкінгу "Приват24" для комп'ютера. Також існує система "Приват24" для мобільних пристроїв. Безкоштовно встановити систему "Приват24" можна за посиланням інтернет - банкінг "Приват24". При цьому ви зможете, не виходячи зі свого будинку, отримувати весь спектр банківських послуг, в тому числі що стосуються вашої картки або розрахункового рахунку.
Для того щоб перерахувати певну суму на картку ПРОДАВЦЯ, знаючи суму до оплати, № картки та П.І.Б. одержувача передоплати, необхідно підключитися до інтернету, увійти в "Приват24" і перерахувати необхідну суму на карту ПРОДАВЦЯ товарів і послуг. Детальну відео-інструкцію "Як поповнити карту продавця товару через ІНТЕРНЕТ БАНКІНГ ПРИВАТ24" можна переглянути за посиланням:
ЯК ПОПОВНИТИ КАРТКУ ЧЕРЕЗ ПРИВАТ24.
Передоплата вироблена через "Приват 24" обов'язково приходить до ПРОДАВЦЕВІ товару з усією супутньою інформацією про платників. Але всю цю інформацію ПРОДАВЕЦЬ може очікувати від ПРИВАТБАНКУ 2 ... 10 днів. (Ця інформація називається банківськими виписками по платежах). Для того щоб ваша оплата була швидко ідентифікована, не загубилася і не переплутати з іншими оплатами - не забудьте
ОБОВ'ЯЗКОВО ПОВІДОМИТИ про свою оплату ПРОДАВЦЕВІ (зателефонувавши або надіславши СМС або відправивши повідомлення по електронній пошті:
своє прізвище або № замовлення, суму і точний час платежу).


6. ЧЕРЕЗ БУДЬ-ЯКІ ІНШІ банку (не ПРИВАТБАНК).
Якщо Ви є клієнтом іншого банку (НЕ ПРИВАТБАНКУ) і Ви бажаєте зробити передоплату за мішки для пилососів зі свого банку - то Вам будуть потрібні реквізити ПРИВАТБАНКУ повністю. Реквізити для безготівкового поповнення карти через інші банки (НЕ з ПРИВАТБАНКУ) наступні:
Одержувач: ПРИВАТБАНК
Найменування банку: ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ПРИВАТБАНК"
Номер рахунку: 29244825509100
МФО: 305299
ЄДРПОУ: 14360570
Призначення платежу: Замовлення № ...., Кулаков Олег Геннадійович, інн 2652011811, КАРТА № 5168755632007247
Звертаємо вашу увагу на те, що Ви зможете зробити передоплату за мішки для пилососа тільки, якщо будете точно знати все вище зазначені реквізити. Тому запишіть або роздрукуйте їх, інакше оператор банку, який буде використовуватись для здійснити оплату - не прийме ваш платіж. ЗВЕРНІТЬ УВАГУ!!! Платіж не пройде і повернеться назад, якщо ви не правильно вкажіть призначення платежу. Не змінюйте текст призначення платежу, так як оператор ПРИВАТБАНКУ - не знатиме, на карту з яким № перераховувати гроші і хто власник цієї карти. Ще раз зверніть увагу !!! У призначенні платежу при оплаті на карту ПРИВАТБАНКУ через інший бланк: вказується не платник, а ПОЛУЧАТЕЛЬ грошей. Після того, як Ви зробили передоплату на картку ПРИВАТБАНКУ, не забудьте ОБОВ'ЯЗКОВО ПОВІДОМИТИ про це ПРОДАВЦЯ (зателефонувавши або надіславши СМС або відправивши повідомлення по електронній пошті:
своє прізвище або № замовлення, суму і точний час платежу і назва банку з якого був здійснений платіж).
Зазвичай при русі грошей між клієнтами ПРИВАТБАНКУ (з карти на карту, з рахунку на карту, з терміналу / банкомату на карту ...) ПРИВАТБАНК гарантує надходження грошей на картку протягом декількох годин (від декількох хвилин і не більше 24 годин).
При перерахуванні грошей на карту ПРИВАТБАНКУ з інших банків - надходження коштів на картку може розтягнутися до 2-х ... 3-х діб.
Але головна проблема при платежах на карту: як визначити ЧИЇ ЦЕ ГРОШІ? Тому просто перерахувати гроші ПРОДАВЦЕВІ - НЕ достадочно.
Потрібно ОБОВ'ЯЗКОВО ПОВІДОМИТИ ПРОДАВЦЕВІ про свою оплату товару (зателефонувавши або надіславши СМС або відправивши повідомлення по електронній пошті:
своє прізвище або № замовлення, суму і точний час платежу і назва банку з якого був здійснений платіж).

Для того щоб переглядати товари на сайтах, оформляти замовлення і доставку а так само проводити оплату товарів і послуг "не виходячи з дому" - Вам напевно знадобляться наступні послуги від ПРИВАТБАНКУ:
1. Підключіться до PEOPLEnet - найбільшому інтернет провайдеру.
2. Відкрий свій РОЗРАХУНКОВИЙ РАХУНОК в ПРИВАТБАНКУ.
3. Замовте собі ПЛАТІЖНУ КАРТКУ ПРИВАТБАНКУ "Миттєва".
4. Замовте собі КРЕДИТНУ КАРТУ ПРИВАТБАНКУ.
5. Замовте ПЕНСІЙНУ КАРТУ ПРИВАТБАНКУ.
Більш докладно про те, як стати клієнтом ПРИВАТБАНКУ читайте в статті:
Як стати клієнтом ПРИВАТБАНКУ?
Звертаємо Вашу увагу на те, що зрозвитком інтернету в Україні, а так само зі збільшенням обсягів продажів і надання послуг через інтернет, цей сегмент ринку стає привабливим для недобросовісних підприємців та інших осіб з шахрайськими намірами. Як же в величезній кількості оголошень, форумів і сайтів не «потрапити на гачок» шахраїв? Як визначити сумлінного підприємця? На що необхідно звернути увагу, щоб не втратити свої гроші?
Всі відповіді читайте в статті: КОМУ ДОВІРЯТИ В ІНТЕРНЕТІ?
Будьте уважні і вдалих Вам покупок.

статті

У разі якщо Покупець і ПРОДАВЕЦЬ значно віддалені один від одного - дуже зручна передоплата за допомогою поповнення карти ПРИВАТБАНКУ. Оплата при цьому надходить на картку ПРОДАВЦЯ протягом лічених хвилин, а банківські комісії при цьому - мінімальні. Більшість ПОКУПЦІВ, що замовляють собі товари з доставкою, віддають перевагу саме цей спосіб передоплати. Для цього достатньо знати точну суму до оплати, № картки та П.І.Б. власника картки (ПРОДАВЦЯ). Природно, для того щоб знати точну суму до оплати, Вам необхідно спочатку оформити замовлення необхідного товару. Наприклад, для того щоб зробити передоплату за необхідні пилозбірники / мішки для пилососів, необхідно спочатку оформити замовлення із зазначенням адреси доставки по Україні будь-яким зручним способом:
► замовити в МАГАЗИНІ пилозбірника
► або замовити по факсу 057 7246140
► або по електронній пошті [email protected]
► або в усній формі за телефонами: МТС 050 2163452, Київстар 098 7667311.
Після оформлення замовлення, Ви будете знати точну суму до оплати. Цю суму і необхідно перерахувати на картку ПРОДАВЦЯ. В даному випадку карта ПРИВАТБАНКУ має № 5168755632007247 і власник цієї картки Кулаков Олег Геннадійович.
Після того, як Ви дізналися точну суму до оплати і бажаєте зробити передоплату на карту ПРИВАТБАНКУ (ПРОДАВЦЯ), необхідно визначитися - як це зробити. Існує кілька способів поповнення картки ПРИВАТБАНКУ. Розглянемо ці способи передоплати, починаючи з найпростішого:
У разі якщо Покупець і ПРОДАВЕЦЬ значно віддалені один від одного - дуже зручна передоплата за допомогою поповнення карти ПРИВАТБАНКУ
1. НАЙБЛИЖЧИМ ВІДДІЛЕННЯ ПРИВАТБАНКУ.
УВАГА!!!
КАСА З ВАС візьме КОМІСІЮ !!!
Уточнити ОТРИМАЄ ПОЛУЧАТЕЛЬ ПОТРІБНУ СУМУ ???
Оплата готівкою в найближчому відділенні ПРИВАТБАНКУ - зручна для ПОКУПАТЕЛЕЙ, у яких немає своєї картки і немає розрахункового рахунку, тобто для звичайних громадян, які не є клієнтами ПРИВАТБАНКУ. Знаючи суму до оплати, № картки та П.І.Б. одержувача передоплати, необхідно просто підійти до найближчого відділення ПРИВАТБАНКУ (а точніше до віконця КАСИ) і попросити касира поповнити зазначену карту ПРИВАТБАНКУ на зазначену суму. Знайти найближчого відділення ПРИВАТБАНКУ Ви можете на карті України, натиснувши на посилання http://maps.privatbank.ua/
При поповненні платіжної картки ПРОДАВЦЯ, одержувач грошей отримає оплату без супутньої інформації про платника. Тому, щоб ПРОДАВЕЦЬ зрозумів, що це ваші гроші, не забудьте ОБОВ'ЯЗКОВО ПОВІДОМИТИ ПРОДАВЦЕВІ:
своє прізвище або № замовлення, суму і точний час платежу (зателефонувавши або надіславши СМС або відправивши повідомлення по електронній пошті).


2
2. ОПЛАТА ЧЕРЕЗ ТЕРМІНАЛ САМООБСЛУГОВУВАННЯ.
УВАГА!!!
ТЕРМІНАЛ З ВАС візьме КОМІСІЮ !!!
2,00грн !!!
Тобто ПОЛУ отримувача ОТРИМАЄ НА 2,00грн МЕНШЕ !!!
І ВАШ ТОВАР НЕ БУДЕ повністю оплачені !!!
І вам доведеться ЗНОВУ БІГАТИ І ДОПЛАЧУВАТИ !!!
(Так що краще відразу внести в термінал суму на 2,00грн більше.)
Зазвичай термінали самообслуговування знаходяться біля великих магазинів, поруч з аптеками, біля відділень банків ... Дані термінали самообслуговування для оплати товарів і послуг іноді можуть приймати картки, але в основному вони приймають тільки готівку.
УВАГА!!! термінали самообслуговування можуть належати різним банкам. Платежі з терміналів ПРИВАТБАНКУ на карту ПРИВАТБАНКУ приходять в перебігу декількох хвилин. А платежі з терміналів ІНШИХ БАНКІВ на карту ПРИВАТБАНКУ приходять в перебігу декількох днів.
УВАГА!!! термінали самообслуговування не здатні видавати здачу, тому перед роботою з ними підготуйте необхідну суму без здачі.
Знаючи суму до оплати, № картки та П.І.Б. одержувача передоплати необхідно знайти найближчий термінал самообслуговування і поповнити зазначену карту ПРИВАТБАНКУ на зазначену суму. Найближчий термінал самообслуговування можна знайти за посиланням: адреси терміналів самообслуговування.
Детальну відео-інструкцію "Як поповнити карту продавця товару через ТЕРМІНАЛ САМООБСЛУГОВУВАННЯ" можна переглянути за посиланням:
ВІДЕО, ЯК ПОПОВНИТИ КАРТКУ ЧЕРЕЗ ТЕРМІНАЛ.
На жаль, термінал самообслуговування не знає вашої Прізвища та Імені, тому одержувач грошей отримає передоплату без супутньої інформації про платника. Щоб одержувач передоплати знав від кого надійшли гроші на карту, після передоплати на карту ПРИВАТБАНКУ ОБОВ'ЯЗКОВО ПОВІДОМТЕ ПРОДАВЦЕВІ:
своє прізвище або № замовлення, суму і точний час платежу (зателефонувавши або надіславши СМС або відправивши повідомлення по електронній пошті).


3
3. ОПЛАТА ЧЕРЕЗ БАНКОМАТ.
Спочатку банкомати були призначені тільки для видачі готівки. Але зараз вони здатні виконувати і ряд інших фінансових послуг. Наприклад, в даному випадку, за допомогою банкомату можна перевести певну суму зі своєї картки на іншу. Тобто, зробити передоплату за мішки для пилососів Ви зможете, тільки якщо у Вас є карта ПРИВАТБАНКУ - з якої і проводиться переказ грошових коштів на картку ПРОДАВЦЯ товарів і послуг.
Знаючи суму до оплати, № картки та П.І.Б. одержувача передоплати, необхідно знайти найближчий банкомат і перерахувати вказану в замовленні суму зі своєї картки ПРИВАТБАНКУ на зазначену картку ПРОДАВЦЯ.
УВАГА!!! банкомати можуть належати різним банкам. Платежі з банкоматів ПРИВАТБАНКУ на карту ПРИВАТБАНКУ приходять в перебігу декількох хвилин. А платежі з банкоматів ІНШИХ БАНКІВ на карту ПРИВАТБАНКУ приходять в перебігу декількох днів.
Найближчий банкомат ПРИВАТБАНКУ можна знайти за посиланням:
адреси банкоматів ПРИВАТБАНКУ по Україні.
Детальну відео-інструкцію "Як поповнити карту продавця товару через БАНКОМАТ" можна переглянути за посиланням:
ВІДЕО ЯК ПОПОВНИТИ КАРТКУ ЧЕРЕЗ БАНКОМАТ.
Так як грошові кошти переводяться з карти покупця мішків для пилососів, то ПРОДАВЕЦЬ отримає передоплату з супутньою інформацією про платника (адже карта з якої здійснюється оплата на кого-то оформлена). Якщо ви робите передоплату з чужої карти, то й інформація про платіж буде не з вашої Прізвищем, а з Прізвищем власника карти. Тому, щоб уникнути непорозумінь і не чекати 2 ... 5 днів поки ПІВАТБАНК надасть виписки одержувачу грошей, необхідно після передоплати на карту ПРИВАТБАНКУ ОБОВ'ЯЗКОВО ПОВІДОМИТИ про це ПРОДАВЦЯ (зателефонувавши або надіславши СМС або відправивши повідомлення по електронній пошті про:
своє прізвище або № замовлення, суму і точний час платежу).


4
4. МОБІЛЬНИЙ - БАНКІНГ.
Якщо Ви вже володієте власною карткою ПРИВАТБАНКУ, то Ви можете управляти своєю карткою (блокувати, дізнаватися залишок, перераховувати гроші, поповнювати мобільний зв'язок ...) за допомогою свого мобільного телефону. Зазвичай пластикові карти вже підключені до послуги MOBILE - BANKING.
Для того щоб перерахувати певну суму на іншу картку необхідно, користуючись інструкціями Мобайл-банкінгу, створити СМС повідомлення і відправити на номер 10060 - службовий номер ПРИВАТБАНКУ. Як управляти своєю карткою детально розписано на сайті ПРИВАТБАНКУ, просто натисніть на це посилання.
В даному випадку, щоб зробити передоплату мішків для пилососів - Ви (знаючи суму до оплати, № картки) для перерахування необхідної суми зі своєї картки на картку ПРОДАВЦЯ, правильно формуєте СМС повідомлення і відправляєте його на номер 10060 - службовий номер ПРИВАТБАНКУ. Детальну відео-інструкцію "Як поповнити карту продавця товару через SMS- БАНКІНГ" можна переглянути за посиланням:
ВІДЕО ЯК ПОПОВНИТИ КАРТКУ ЧЕРЕЗ SMS-БАНКІНГ.
Існує велика ймовірність того, що передоплата прийде ПРОДАВЦЕВІ без супутньої інформації про платника. Тому, після того, як Ви зробили передоплату на карту ПРИВАТБАНКУ, не забудьте ОБОВ'ЯЗКОВО ПОВІДОМИТИ про це ПРОДАВЦЯ (зателефонувавши або надіславши СМС або відправивши повідомлення по електронній пошті:
своє прізвище або № замовлення, суму і точний час платежу).


5
5. ІНТЕРНЕТ - БАНКІНГ ( "ПРИВАТ24").
Якщо Ви вже володієте власною карткою ПРИВАТБАНКУ або у Вас відкритий рахунок в ПРИВАТБАНКУ - підключіться до системи інтернет-банкінгу "Приват24" для комп'ютера. Також існує система "Приват24" для мобільних пристроїв. Безкоштовно встановити систему "Приват24" можна за посиланням інтернет - банкінг "Приват24". При цьому ви зможете, не виходячи зі свого будинку, отримувати весь спектр банківських послуг, в тому числі що стосуються вашої картки або розрахункового рахунку.
Для того щоб перерахувати певну суму на картку ПРОДАВЦЯ, знаючи суму до оплати, № картки та П.І.Б. одержувача передоплати, необхідно підключитися до інтернету, увійти в "Приват24" і перерахувати необхідну суму на карту ПРОДАВЦЯ товарів і послуг. Детальну відео-інструкцію "Як поповнити карту продавця товару через ІНТЕРНЕТ БАНКІНГ ПРИВАТ24" можна переглянути за посиланням:
ЯК ПОПОВНИТИ КАРТКУ ЧЕРЕЗ ПРИВАТ24.
Передоплата вироблена через "Приват 24" обов'язково приходить до ПРОДАВЦЕВІ товару з усією супутньою інформацією про платників. Але всю цю інформацію ПРОДАВЕЦЬ може очікувати від ПРИВАТБАНКУ 2 ... 10 днів. (Ця інформація називається банківськими виписками по платежах). Для того щоб ваша оплата була швидко ідентифікована, не загубилася і не переплутати з іншими оплатами - не забудьте
ОБОВ'ЯЗКОВО ПОВІДОМИТИ про свою оплату ПРОДАВЦЕВІ (зателефонувавши або надіславши СМС або відправивши повідомлення по електронній пошті:
своє прізвище або № замовлення, суму і точний час платежу).


6. ЧЕРЕЗ БУДЬ-ЯКІ ІНШІ банку (не ПРИВАТБАНК).
Якщо Ви є клієнтом іншого банку (НЕ ПРИВАТБАНКУ) і Ви бажаєте зробити передоплату за мішки для пилососів зі свого банку - то Вам будуть потрібні реквізити ПРИВАТБАНКУ повністю. Реквізити для безготівкового поповнення карти через інші банки (НЕ з ПРИВАТБАНКУ) наступні:
Одержувач: ПРИВАТБАНК
Найменування банку: ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ПРИВАТБАНК"
Номер рахунку: 29244825509100
МФО: 305299
ЄДРПОУ: 14360570
Призначення платежу: Замовлення № ...., Кулаков Олег Геннадійович, інн 2652011811, КАРТА № 5168755632007247
Звертаємо вашу увагу на те, що Ви зможете зробити передоплату за мішки для пилососа тільки, якщо будете точно знати все вище зазначені реквізити. Тому запишіть або роздрукуйте їх, інакше оператор банку, який буде використовуватись для здійснити оплату - не прийме ваш платіж. ЗВЕРНІТЬ УВАГУ!!! Платіж не пройде і повернеться назад, якщо ви не правильно вкажіть призначення платежу. Не змінюйте текст призначення платежу, так як оператор ПРИВАТБАНКУ - не знатиме, на карту з яким № перераховувати гроші і хто власник цієї карти. Ще раз зверніть увагу !!! У призначенні платежу при оплаті на карту ПРИВАТБАНКУ через інший бланк: вказується не платник, а ПОЛУЧАТЕЛЬ грошей. Після того, як Ви зробили передоплату на картку ПРИВАТБАНКУ, не забудьте ОБОВ'ЯЗКОВО ПОВІДОМИТИ про це ПРОДАВЦЯ (зателефонувавши або надіславши СМС або відправивши повідомлення по електронній пошті:
своє прізвище або № замовлення, суму і точний час платежу і назва банку з якого був здійснений платіж).
Зазвичай при русі грошей між клієнтами ПРИВАТБАНКУ (з карти на карту, з рахунку на карту, з терміналу / банкомату на карту ...) ПРИВАТБАНК гарантує надходження грошей на картку протягом декількох годин (від декількох хвилин і не більше 24 годин).
При перерахуванні грошей на карту ПРИВАТБАНКУ з інших банків - надходження коштів на картку може розтягнутися до 2-х ... 3-х діб.
Але головна проблема при платежах на карту: як визначити ЧИЇ ЦЕ ГРОШІ? Тому просто перерахувати гроші ПРОДАВЦЕВІ - НЕ достадочно.
Потрібно ОБОВ'ЯЗКОВО ПОВІДОМИТИ ПРОДАВЦЕВІ про свою оплату товару (зателефонувавши або надіславши СМС або відправивши повідомлення по електронній пошті:
своє прізвище або № замовлення, суму і точний час платежу і назва банку з якого був здійснений платіж).

Для того щоб переглядати товари на сайтах, оформляти замовлення і доставку а так само проводити оплату товарів і послуг "не виходячи з дому" - Вам напевно знадобляться наступні послуги від ПРИВАТБАНКУ:
1. Підключіться до PEOPLEnet - найбільшому інтернет провайдеру.
2. Відкрий свій РОЗРАХУНКОВИЙ РАХУНОК в ПРИВАТБАНКУ.
3. Замовте собі ПЛАТІЖНУ КАРТКУ ПРИВАТБАНКУ "Миттєва".
4. Замовте собі КРЕДИТНУ КАРТУ ПРИВАТБАНКУ.
5. Замовте ПЕНСІЙНУ КАРТУ ПРИВАТБАНКУ.
Більш докладно про те, як стати клієнтом ПРИВАТБАНКУ читайте в статті:
Як стати клієнтом ПРИВАТБАНКУ?
Звертаємо Вашу увагу на те, що зрозвитком інтернету в Україні, а так само зі збільшенням обсягів продажів і надання послуг через інтернет, цей сегмент ринку стає привабливим для недобросовісних підприємців та інших осіб з шахрайськими намірами. Як же в величезній кількості оголошень, форумів і сайтів не «потрапити на гачок» шахраїв? Як визначити сумлінного підприємця? На що необхідно звернути увагу, щоб не втратити свої гроші?
Всі відповіді читайте в статті: КОМУ ДОВІРЯТИ В ІНТЕРНЕТІ?
Будьте уважні і вдалих Вам покупок.

Уточнити ОТРИМАЄ ПОЛУЧАТЕЛЬ ПОТРІБНУ СУМУ ?
Але головна проблема при платежах на карту: як визначити ЧИЇ ЦЕ ГРОШІ?
Як же в величезній кількості оголошень, форумів і сайтів не «потрапити на гачок» шахраїв?
Як визначити сумлінного підприємця?
На що необхідно звернути увагу, щоб не втратити свої гроші?
Уточнити ОТРИМАЄ ПОЛУЧАТЕЛЬ ПОТРІБНУ СУМУ ?
Але головна проблема при платежах на карту: як визначити ЧИЇ ЦЕ ГРОШІ?
Як же в величезній кількості оголошень, форумів і сайтів не «потрапити на гачок» шахраїв?
Як визначити сумлінного підприємця?
На що необхідно звернути увагу, щоб не втратити свої гроші?