Реклама
Реклама
Реклама

Молодіжні дебати «Невська битва 2.0»

29.01.2018 Молоді представники політичних партій обговорили найгостріші проблеми 29

У Санкт-Петербурзькому університеті технологій управління і економіки 25 січня 2018 року відбувся другий етап турніру з дебатів між молодіжними організаціями парламентських партій «Невська битва 2.0».
Організаторами даного заходу виступили молодіжні крила парламентських фракцій: Санкт-Петербурзьке регіональне відділення Загальноросійської громадської організації на підтримку молодіжних ініціатив «Ленінська комуністична спілка молоді України», Санкт-Петербурзьке регіональне відділення Всеросійської громадської організації «Молода Гвардія Єдиної Росії», Молодіжна організація «Ліберально демократична партія Росії », Загальноросійський громадський рух« Соціал-демократичний союз молоді Сп аведлівая сила ».
Дебати пройшли в два раунди. Перший складався з 6 ігор, в кожній брали участь 2 команди: відповідно до жеребкування гравці команди повинні були виступити з промовою - висловлюватися за або проти за певним гострого питання. На дебатах були обговорені актуальні політичні та соціальні проблеми: «Розмір має значення. Чи допоможе укрупнення регіонів поліпшити інвестиційний клімат? »,« Можливість висловлення вотуму недовіри і переобрання депутатів більшістю голосів населення округу, на якому він був обраний »,« Жінки в політиці »,« Націоналізація ресурсів - панацея від бідності? »,« Олімпійські ігри: правильно чи йти під нейтральним прапором? »,« Тероризм в XXI столітті: чи потрібно жертвувати анонімністю в інтернеті заради безпеки? ».
У другому раунді спікери всіх команд відстоювали позицію своїх політичних організацій, фінальна тема звучала так: «Політичне майбутнє Росії».
У журі були члени всіх політичних партій, молодіжні організації яких представляли учасники дискусії: А.Н. Цивільов - депутат Законодавчих зборів Санкт-Петербурга, член Комітету з законодавством і постійної комісії з питань правопорядку і законності, член фракції «Єдина Росія»; І.В. Іванова - депутат Законодавчих зборів Санкт-Петербурга, заступник керівника фракції КПРФ, член Бюджетно-фінансового комітету та постійної комісії з питань промисловості, економіки і підприємництва, член профільної комісії з туристської індустрії; .Н.Г. Тихонова - депутат Законодавчих зборів Санкт-Петербурга, заступник керівника фракції «Справедлива Росія», голова профільної комісії з екологічної захисту населення Санкт-Петербурга, член постійної комісії з екології та природокористування і постійної комісії з питань промисловості, економіки і підприємництва; .Е.В. Наріжний - перший заступник керівника молодіжної організації ЛДПР в Санкт-Петербурзі. До складу журі також увійшов представник приймаючої сторони: керівник Наукового студентського цента Е.І. Хайбулін.
Перемогу в дебатах, які проходили вже вдруге, здобула команда «Справедлива сила» - представники молодіжної організації політичної партії «Справедлива Росія».

Чи допоможе укрупнення регіонів поліпшити інвестиційний клімат?
»,« Олімпійські ігри: правильно чи йти під нейтральним прапором?
»,« Тероризм в XXI столітті: чи потрібно жертвувати анонімністю в інтернеті заради безпеки?