Реклама
Реклама
Реклама

«Дом-2»: Даша і Сергій Пинзарь готувалися до вінчання кілька років

Даша і Сергій Пинзарь переконливо довели всім, що реаліті-шоу « Дім 2 »На каналі ТНТ - реальний шанс побудувати свою любов. На проекті вони зустрілися, одружилися, у них з'явилася дитина. В інтерв'ю Сергій і Даша розповіли про недавній вінчанні, вихованні сина Артема і новосілля в «Домі-2».

- Даша, плануючи прийти в «Дом-2», ви мали намір побудувати відносини з Рустамом Солнцевим ...

- Зараз уже можу зізнатися: я не збиралася будувати відносини з Рустамом. Тоді, в 2007 році, я просто прагнула до того, щоб мене впізнавали. Тому думала, що протримаюся пару-трійку тижнів на «Домі-2», і все. Рустам мені потрібен був лише для того, щоб затриматися на проекті. Але після зустрічі Сергієм я і правда повірила в долю. «Дом-2» - це частина мого життя, я тут вже сім років.

- Сергій, родичі підтримали ваш вибір?

- Звичайно! А коли Даша погодилася стати моєю дружиною, я відразу сказав її сестрі, що Дашу можна привітати: вона потрапила в хороші руки (сміється).

А коли Даша погодилася стати моєю дружиною, я відразу сказав її сестрі, що Дашу можна привітати: вона потрапила в хороші руки (сміється)

- Домовлялися ви до весілля, як будете розподіляти обов'язки по дому, планувати сімейний бюджет? І як справи в реальному житті?

Сергій: Заздалегідь домовленостей не було, та й зараз ніяких обов'язків ми не розподіляємо. Якщо Даша не зайнята, то з Артемом сидить вона, а якщо видалася вільна хвилина у мене, за дитиною пригляну я. Деякі скаржаться, що виховання дитини - це дуже обтяжливо. Не згоден. Мені це приносить радість і щастя. Єдине, Даша трохи балує Артема, я ж намагаюся бути суворішим, роз'яснювати Артему, що таке добре, і що таке погано.

- Хто вибирав дитині ім'я?

Даша: Вибирав Сергій. Ми відразу домовилися, що сина повинен назвати батько. Дівчинці ім'я придумувала б я.

«Син був головним« свідком »нашого вінчання»

- Вашому синові виповнюється три роки. Розкажіть трохи про нього.

Даша: Тема у нас дуже добрий, нікого не ображає, з усіма дружить. Зараз ми віддали його в садок, де у нього з'явилися друзі. Він дуже любить цілуватися і обніматися з мамою і татом, але чужих до себе не підпускає. І я вважаю, що це добре. У нього вже є характер. Я виховую дитину інтуїтивно, і коли потім читаю статті по психології і вихованню, переконуюся, що жіноча інтуїція не підводить - я все роблю правильно.

- Після весілля ви побували на Кубі. Сподобалося?

Даша: Так, було здорово! Ми взагалі любимо подорожувати. Зовсім недавно відпочивали з Темою в Криму, в червні я літала в Мілан, але це була ділова поїздка: я підбирала тканини для нашого магазину (у Даші і Сергія інтернет-магазин одягу та кілька магазинів в різних містах країни. - Прим. Ред.) . Через роботу цього літа відмовилися поїхати до Іспанії і Таїланд, куди нас звали друзі.

- Про що ви мрієте?

Сергій: Я не романтик, тому не мрію дістати зірку з неба. У мене звичайні людські бажання: благо в сім'ї, кохана дружина і син поруч і лапочка дочка в найближчому майбутньому.

Даша: Ми хочемо побудувати успішний бізнес. І звичайно, мріємо, щоб наш син Артем ріс і розвивався: Сергій вирощує з нього великого футболіста ...

- У минулому році ви вінчалися ...

Сергій: Ми готувалися до цієї знакової для нас події кілька років. Ми вирішили вінчатися ще задовго до народження Артема, просто ніяк не могли вибрати відповідний час. Спочатку думали приурочити вінчання до якої-небудь дати, потім задумали зробити велике свято для друзів і родичів. Відповідно, потрібно було назбирати грошей. Можу з упевненістю сказати, що після вінчання ми стали один одному ближче. Прийшло усвідомлення того, що наш союз скріплений не тільки печаткою в паспорті, а й небесами.

- У подарунок до ювілею «Дом-2» отримав нову прописку ...

Даша: Звичайно, з переїздом на іншу Поляну «Дом-2» змінився. Місце просто шикарне! Тому я закликаю всіх яскравих і неординарних людей - тих, хто поки не знайшов свою другу половинку: приходьте на проект! Крім карми холодильника, який всіх нагодує (сміється), у нас тут є басейн і тренажерний зал. А яка природа!

Розмовляла Любов Ільїна

Читайте також: Бізнесвумен з «Дому-2»: Бузова, Бородіна, Пинзарь ... Гобозова

Сергій, родичі підтримали ваш вибір?
Домовлялися ви до весілля, як будете розподіляти обов'язки по дому, планувати сімейний бюджет?
І як справи в реальному житті?
Хто вибирав дитині ім'я?
Сподобалося?
Про що ви мрієте?