Реклама
Реклама
Реклама

Подарунки на 23 лютого коханому: купити подарунок коханій на 23 лютого в Києві - bodo

  1. Персональний фітнес-тренер або спортивні майстер-класи
  2. Подарунок коханому на 23-е: без романтики не обійтися!

Нехай і не єдиний день у році, але один з небагатьох, коли ваш обранець отримує від вас подарунки без особливої ​​причини. Всього-то й приводу в тому, що він чоловік. Зовсім молодий або цілком відбувся, значення не має. Свято зрівнює всіх представників сильної статі у виключному праві відпочити в День захисника Вітчизни. Потрудитися ж по справедливості доведеться милим дамам. Приєднуєтеся, ми як раз вибираємо оригінальні подарунки для коханого на 23 лютого!

Що ж це може бути? Банальні презенти на 23 лютого хлопцеві набридли, та й вишукувати їх в вітринах, проштовхуючись між роззявами, не боляче хочеться. Ми пропонуємо випробувати на практиці формат сюрпризів, замовлених через інтернет. Тим більше, що мова йде про подарунки-враження. З їх допомогою ваш обранець зможе вперше зануритися під воду з аквалангом, продегустувати кращі м'ясні стейки в місті або взяти в руки професійну електрогітару. Такі подарунки коханому чоловікові на 23 лютого перетворяться для нього в цінні спогади і підкреслять його значимість у вашому житті. Про кращих ідеях сюрпризів, не тільки на День захисника, а ще й День народження коханому поговоримо далі.

Але ж, дійсно, коли емоції досягають межі, відношення до світу змінюється. Сильніше боїшся і моментально - міцніше тримаєш, довше чекаєш, ніжніше любиш. Примусьте все почуття загостритися в один день, презентувавши свою половинку дивовижне екстремальна пригода. Як тільки він сіганет вниз по тролейних спуску над Дніпром, вам неодмінно захочеться стрибнути слідом. А це і є найщиріше підтвердження ваших почуттів. Роздумуючи, що подарувати хлопчикові на 23 лютого, не виключайте сюрпризи з екстремальним забарвленням. Їх може бути маса:

  • екстрим на дорозі - на авто, квадроциклах, баггі, байках, картах, тачках, спортивних колісницях та ін.
  • в повітрі - польоти в аеродинамічній трубі, тролейні спуски
  • на землі - чоботи-скороходи, зорбінг і т.п.

Найсильніші враження легко відшукати і на захоплюючих майстер-класах. Наприклад, ваш обранець зможе призвичаїтися метати ножі по мішенях або влаштувати власне фаєр шоу, жонглюючи вогнем. Новий досвід точно запам'ятається надовго.

Персональний фітнес-тренер або спортивні майстер-класи

Поки ви роздумуєте над ризикової покупкою, запропонуємо альтернативи. Прикольний подарунок другу на 23 лютого завжди можна підібрати спортивний майстер-клас: перший урок тенісу або сквошу, боксу або фехтування, гольфу або більярду. Навіть стрілянина потрапляє під цю категорію. Вашої близької людини навчать поводитися зі зброєю і без промахів вражати мішені в тирі. Подарувати начальнику на 23 лютого подібне враження також не буде зайвим.

Якщо вже завгодно, то весь наступний рік можна перетворити в вправність в тренажерному залі. Такі презенти користуються особливою популярністю, адже не кривлячи душею варто відзначити їх практичність. Так, ваш близька людина зможе отримати безлімітний абонемент в спортзал на 3 місяці, півроку чи навіть рік. А при бажанні - його на тренуваннях буде супроводжувати персональний фітнес-тренер. Чи не правда, ще й відмінний подарунок на Новий рік коханому?

Подарунок коханому на 23-е: без романтики не обійтися!

Ваш захисник завжди поруч, і в особливий день хочеться висловити йому за це подяка. Зробити це можна за допомогою романтичного сюрпризу, який все пояснить за вас. Відмінною ідей для такого подарунка стане релаксація для двох. Ви разом відвідайте інфрачервону сауну, а після розслабитеся на приємні сеансі масажу. А татові подарувати на 23 лютого можна і вишуканіше спільне СПА, куди вони можуть піти разом з мамою: по-турецьки, з японським колоритом або традиціями Русі. Погодьтеся, відмінна ідея для подарунка і на 14 лютого своєму чоловікові.

Прекрасним рішенням також стане заміська прогулянка на конях. Це недорогий презент другій половинці на День захисника Вітчизни, але при цьому дуже милий і запам'ятовується. Цікавим варіантом для спільного проведення часу стане і катання на електроскутері сігвеї, а напередодні весни непогано буде подарувати «круїз» улюбленими вуличками в велотадеме. Велосипедом потрібно управляти разом і насолоджуватися прогулянкою теж удвох. Подарунковий сертифікат буде діяти півроку, а значить, ви зможете вибрати для незвичайного побачення будь-який погожий день.

Не забувайте і про самому сімейному святі в році - Різдво. Дивіться підбірку топових Різдвяних подарунків коханому.

Що ж це може бути?
Чи не правда, ще й відмінний подарунок на Новий рік коханому?