Реклама
Реклама
Реклама

Запрошуємо на «Іпотечну суботу» в ЖК «Кирило і Дарина»

ГК "КВС"

Захід відбудеться 15 вересня з 11.00 до 17.00 в офісі продажів ЖК «Кирило і Дарина» за адресою: Санкт-Петербург, проспект Маршала Блюхера, 12.

На квартири в ЖК «Кирило і Дарина» діють різні іпотечні пропозиції. Житловий комплекс акредитований провідними банками країни. Ряд партнерських програм передбачає використання коштів материнського капіталу. Крім того, діють особливі умови для зарплатних клієнтів банків.

У ЖК «Кирило і Дарина» можна вибрати повністю мебльовану квартиру. Ціна меблів і техніки входить у вартість квартири, а значить, ці витрати можна включити в іпотечний платіж, заощадивши при цьому на додаткових витратах.

Квартири в ЖК «Кирило і Дарина» передаються покупцям з повною чистової обробкою, виконаною за авторським дизайн-проекту. У житловому комплексі представлений широкий вибір типів квартир і планувальних рішень - від студій до чотирикімнатних. Всі квартири готові до проживання з моменту отримання ключів.

Фахівці відділу продажів допоможуть підібрати підходящу квартиру, а також забронюють її безкоштовно на термін схвалення в банку, співробітники відділу іпотечного кредитування докладно розкажуть про оптимальні умови покупки. Ви зможете подати заявку в цей же день.

Поспішайте на «Іпотечну суботу» в офіс продажів ЖК «Кирило і Дарина».

Довідка про компанію ГК "КВС"

ЖК «Кирило і Дарина» (забудовник ТОВ "КВС-Південь", проектна декларація і дозвіл на будівництво на сайті http://www.kvsspb.ru/obekty/jkkid/dokumenty/ )

Розмістити "Новина компанії" онлайн