Реклама
Реклама
Реклама

ᐉ Simple Token: криптовалюта OST. Курс. Графік. огляд

  1. Що таке криптовалюта Simple Token (OST)
  2. Особливості проекту OST
  3. Перспективи криптовалюта Simple Token (OST)
  4. Де купити криптовалюта OST (SimpleToken)
  5. Графік і Курс Simple Token
  6. висновок

Через 5-7 років, після випуску 1-й в світі криптовалюта, блокчейн розробники почали працювати над створенням проектів, здатних змінити структуру роботи підприємств

Через 5-7 років, після випуску 1-й в світі криптовалюта, блокчейн розробники почали працювати над створенням проектів, здатних змінити структуру роботи підприємств. Для цього вони почали розробляти безліч блокчейн проектів, які зробили б більшість бізнес процесів в роботі компанії безпечними і швидкими. Сьогодні, ми поговоримо про криптовалюта Simple Toke (OST), яка працює на цьому ж поприщі.

Що таке криптовалюта Simple Token (OST)

Криптовалюта Simple Token - це цифровий токен, заснований на протоколі EIP20, який є частиною економіки токенов в додатках під назвою OpenST (OST). За допомогою технології EIP20, кожна компанія, яка стане частиною екосистеми OST, зможе випускати власні маркери і реалізовувати їх.

Історія виникнення OST дуже цікава. Розробники Simple Token займалися впровадженням блокчейн проектів в свою компанію. Але, походу цієї роботи, вони створювали багато додатків з нуля, після чого вирішили, що необхідно створити власний проект, який надавав би компаніям необхідний функціонал. Так і з'явився проект OST.

Особливості проекту OST

Проект OST особливий тим, що він дозволяє будь-якому підприємству використовувати спеціальний додаток, за допомогою якого, будь-яке підприємство чи компанія, зможе пропонувати власні рішення іншим учасникам, за певну винагороду. Крім цього, компанії зможуть випускати власні маркери, якими будуть виступати платіжним засобом для придбання своїх розробок.

Перспективи криптовалюта Simple Token (OST)

На перший погляд, може здатися, що рішення пропоноване командою криптовалюта Simple Token дуже цікаво. Але чи так це? По-перше, подібні проекти вже існують на ринку, до того ж, вони мають велику популярність, ніж OST, тому перспективи цього проекту бачаться туманними. Лише після серйозної рекламної кампанії, можна буде говорити про реальний потенціал проекту.

Ми не можемо сказати, що на 100% віримо в те, що криптовалюта Simple Token зможе повністю розкрити свій потенціал.

Де купити криптовалюта OST (SimpleToken)

Токени OST були додані в лістинг на біржі ще в кінці 2017 року, а зараз їх можна купити на 4 відомих майданчиках для торгівлі цифровими грошима. Найбільший обсяг торгів проходить на біржі Binance.

Графік і Курс Simple Token

Представляємо вашій увазі графік Simple Token, на якому зображений курс OST до долара.

висновок

Якщо ви розглядаєте інвестиції в криптовалюта OST, то ви повинні розуміти, що це інвестиції на довгий термін. Самим перевіреним місцем для покупки OST, стане біржа Binance. На цьому все, до нових зустрічей.

ЧИТАЙ СВІЖІ НОВИНИ ЗІ СВІТУ
Криптовалюта І БЛОКЧЕЙН-ТЕХНОЛОГІЙ НА
BITBET.NEWS

Але чи так це?