Реклама
Реклама
Реклама

Як вибрати якісну пляшку для води: корисні поради

  1. Орфографічна помилка в тексті:

21 липня 2016, 15:15 Переглядів: 21 липня 2016, 15:15 Переглядів:   Одноразові пляшки для води придумані для простаків, адже придбати воду в магазині набагато простіше, ніж кожен раз набирати її з бювету або крана

Одноразові пляшки для води придумані для простаків, адже придбати воду в магазині набагато простіше, ніж кожен раз набирати її з бювету або крана.

Фірми - виробники змагаються між собою і стверджують, що їхня продукція проходить різні ступені фільтрації та очищення, і, ніби як би це має вселяти довіру ... Але, напевно, всім добре відомо, що їх бажання продати товар, куди більш високу, ніж забезпечення якості продукції, що випускається.

Але, напевно, всім добре відомо, що їх бажання продати товар, куди більш високу, ніж забезпечення якості продукції, що випускається

Тому, якщо Ви дійсно турбуєтесь про своє повноцінне здоров'я і хочете вберегти себе від вживання неякісної води, Вам всього лише потрібно купити багаторазову пляшку для води.

Сьогодні на ринку представлена ​​величезна кількість моделей багаторазових пляшок. Але, щоб вибрати якісну пляшку для води, рекомендуємо ознайомитися з корисними порадами від Тermoshop .

  1. Вибираємо матеріал пляшки.
  • Пластик. Головною відмінністю пластикових пляшок багаторазового використання від одноразових пляшок для води є використання у виробництві повністю нешкідливого харчового пластику. Особливістю пластикових пляшок для води є їх відносно невелику вагу і доступна ціна.
  • Скло. Це екологічний варіант, але вони важче і схильні до до розколів і биття при падінні.
  • Алюміній. Алюмінієві пляшки для води довговічні, мають невелику вагу, але їх ціна трохи більше пластикових аналогів. Виробляються такі пляшки, як правило, з цільного алюмінію зі спеціальним внутрішнім антибактеріальним покриттям, яке забезпечує зберігання напою протягом більшого часу.

2. Цілі використання пляшки.

Заздалегідь продумайте, для яких цілей буде використовуватися пляшка для води. Наприклад, скляні пляшки для води радиться використовувати в спокійній обстановці, наприклад, вдома або на роботі. Алюмінієві - для занять спортом, в походах і подорожах. Для інших випадків доцільне використання пластикових пляшок для води.

3. Герметичність і гігієнічність.

Важливо перевірити перед покупкою, чи не протікає рідина з пляшечки і чи легко її відкривати. Віддати перевагу краще пляшках із середнім шийкою або "що обертається" коміром. Зверніть також увагу, щоб горлечко або питної носик пляшки закривався спеціальною кришкою від запобігання попадання в рідину пилу і забруднення питного механізму.

Зверніть також увагу, щоб горлечко або питної носик пляшки закривався спеціальною кришкою від запобігання попадання в рідину пилу і забруднення питного механізму

4. Зовнішнє покриття.

Слід звернути особливу увагу, ковзає чи пляшечка для води в місцях обхвату рукою. У якісних пляшках для води виробники роблять спеціальні вм'ятини для пальців, розкривають вироби антіскользяшімі покриттями або одягають пластиковий або гумовий чохол.

Ми постаралися Вам підібрати найкорисніші поради щодо правильного вибору якісної пляшки для води. А далі справа за Вами, вибирайте ідеальний варіант для себе - і зробіть найціннішу інвестицію в своє здоров'я!

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Як вибрати якісну пляшку для води: корисні поради". інші Останні новини України дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.