Реклама
Реклама
Реклама

Collistar Bust Firming Cream-Gel - відгук про Тім кремі для грудей

  1. Що обіцяє виробник
  2. Що маємо насправді

До вибору кремів для грудей я підходжу дуже відповідально - ретельно перечитую склад, щоб не знайти там чогось суперечливого

До вибору кремів для грудей я підходжу дуже відповідально - ретельно перечитую склад, щоб не знайти там чогось суперечливого. Зазвичай вибір ускладнюється ще й мізерним вибором засобів по догляду за цією делікатною частиною тіла.

Раніше я вже писала про знаменитого маслі Bio-Oil (відгук читайте тут ), Яке я, крім усього іншого, використовувала і в якості основного догляду за шкірою грудей. Масло, на жаль, виявилося абсолютно не чинним і нічого, крім зволоження, не давало.

Тому наступним засобом мало бути щось, що спеціально розроблено для догляду за шкірою грудей. Я довго вибирала між зміцнює кремом для грудей з миттєвим підтягаючий ефект Collistar Bust Firming Cream-Gel і кремом для збільшення об'єму грудей Guam Breast Cream "Push Up". Але Collistar я довіряю більше, тому зупинилася на ньому. Про що жодного разу не пошкодувала 🙂 Чому - читайте далі.

Що обіцяє виробник

Collistar Bust Firming Cream-Gel ідеально підходить для всіх типів грудей, в тому числі і для великої. Крем працює за трьома напрямками:

- утворює на поверхні шкіри плівку, яка підтримує бюст, як невидимий косметичний бюстгальтер;

- інтенсивно зміцнює, сприяючи поліпшенню форми грудей;

- бореться з недоліком колагену і еластину, допомагає запобігти утворенню розтяжок.

Ідеально підходить для будь-якого віку.

Що маємо насправді

Відразу зазначу, що я користуюся кремами для грудей виключно з метою уникнути появи розтяжок і підтримки форми. І ніколи не повірю, що крем здатний збільшити груди (хоч я за цим і не ганяюся). Тому основними критеріями вибору є склад кошти і заявлені доглядають властивості.

Раніше я перепробувала вже велика кількість всіляких брендів, і жоден з кремів не справив на мене незабутнє враження.

Але крем Collistar Bust Firming Cream-Gel став винятком. Це реально той крем, який працює і результат від дії якого бачиш після пари застосувань.

Я не знаю, яким чином це виходить, але шкіра грудей моментально підтягується, а її форма поліпшується. Виробник пише, що це відбувається завдяки плівці, яка утворюється на поверхні шкіри, підтримуючи груди. На ділі ніякої плівки не відчувається, але ефект просто приголомшливий. І, як і обіцяє виробник, працює засіб навіть на не маленькі груди.

Мене особливо радує наявність в складі колагену і еластину, тому що через їх нестачу шкіра стає в'ялою і з'являється схильність до розтяжок на шкірі.

Collistar Bust Firming Cream-Gel має гелеву текстуру середньої щільності. З упаковки без натискання на тюбик не випливає, тому користуватися ним зручно. Завдяки гелевою текстурою, витрачається засіб дуже економно. Тюбика в 150 мл при застосуванні 1 раз в день вистачає місяці на три точно.

У Collistar Bust Firming Cream-Gel відмінна вбираність. На відміну від згаданого вище масла Bio-Oil, з цим кремом вам не доведеться довго чекати, поки засіб вбереться, тому що це відбувається менше, ніж за півхвилини. Як я вже згадувала, після вбирання на шкірі не залишається жодної плівки і не виникає почуття дискомфорту.

Розтяжок при використанні даного крему у мене теж не з'явилося, але і причин їм з'являтися теж не було 🙂

Мій вердикт: це перший крем для грудей, від використання якого я побачила значні поліпшення і ефект. Тому можу рекомендувати абсолютно всім.

Обсяг - 150 мл

Вартість - близько 53 USD

Де купити (всі посилання клікабельні) - в інтернет-магазині Feelunique

Умови доставки, дисконтні купони і акції в інтернет-магазинах дивіться за цим засланні .

Схожі записи