Реклама
Реклама
Реклама

NEWSru.com :: "Комсомольська правда" про те, де живуть в столиці зірки

Загальновідомо, що Москва - світовий полюс дорожнечі. Однак в російській столиці до сих пір немає жодного стовідсотково елітного кварталу. Добра половина зірок влаштувалася в центрі столиці
Олена Ханга влаштувалася на Петрівці (м. "Пушкінська"). Орієнтовна вартість квартири - 700 тисяч доларів.
Валерій Леонтьєв має триповерхову квартиру в старому будинку в Колокольниковому провулку (м. "Сухаревська"). Орієнтовна вартість квартири - 900 тисяч доларів

Загальновідомо, що Москва - світовий полюс дорожнечі. Однак в російській столиці до сих пір немає жодного стовідсотково елітного кварталу. Добра половина зірок влаштувалася в центрі столиці. Тим часом в районі Тверської стандартна трикімнатна квартира з євроремонтом може коштувати 1 млн доларів.

Про те, де проживають столичні артисти і співаки пише "Комсомольська правда" , Звичайно, не вказуючи точних адрес, а тільки позначаючи райони найбільшого скупчення зірок і навіть вулиці. Причому наявність престижної квартири в Москві не заважає російській еліті мати ідентичні дачі в Підмосков'ї.

- Де в'ють гнізда російські олігархи і зірки: будинки, дачі, особисті острови

Квартири дорожче 1 млн доларів

Павло Буре має двоповерховий пентхаус в дорогому новому будинку на набережній Фрунзе (м. "Фрунзенська"). В квартирі у Буре облаштовані спортзал і басейн. Орієнтовна вартість квартири посилання - 1 млн 500 тисяч доларів.

Філіп Кіркоров в квартирі на Земляному валу (м. "Таганська") живе з раннього дитинства. А років п'ять тому він викупив квартиру у своїх верхніх сусідів. Крім шикарною джакузі, в апартаментах у Кіркорова є окрема кімната, в якій зібрано велику колекцію взуття. Орієнтовна вартість 7-кімнатній двоповерхової квартири посилання - 1 млн 250 тисяч доларів.

Крістіна Орбакайте заселилася в квартиру своєї знаменитої мами на вулиці 1-ої Тверській-Ямській (м. "Маяковська"). Орбакайте не стала зберігати дух тих років і зробила ремонт на свій смак. Незайманою залишилася тільки вітальня з каміном. Орієнтовна вартість квартири посилання - 1 млн 200 тисяч доларів.

Алла Пугачова придбала п'ятикімнатних "гніздечко" в новому будинку в Філіпповському провулку (м. "Арбатська"). За деякими відомостями, Алла Борисівна хотіла встановити в своїй новій квартирі фонтан. Але в ході ремонтних робіт по будинку пішли протікання - занадто від фонтану велика вологість. Тоді вона зайнялася облаштуванням каміна. Орієнтовна вартість квартири - 1 млн доларів.

Авраам Руссо має дуже велику трикімнатну квартиру в новому будинку на вулиці Плющиха (м. "Смоленська"). Кухня там суміщена з їдальні в класичному стилі. Там же знаходиться колекція пляшок, які господар звозить з усього світу. У вітальні з білими стінами стоять чорний шкіряний диван, скляний стіл і мармурова скульптура безрукою дівчата на тумбочці. У спальні, крім подружнього ліжка, шафа, набитий величезними плюшевими іграшками. Шикарну джакузі неймовірних розмірів Руссо привіз з Америки. Звідти ж разом з джакузі до нього приїхала і його нинішня дружина. Орієнтовна вартість квартири посилання - 1 млн 200 тисяч доларів.

Квартири вартістю понад 500 тисяч доларів

Валерій Леонтьєв має триповерхову квартиру в старому будинку в Колокольниковому провулку (м. "Сухаревська"). Для збільшення кількості ярусів він в цьому році викупив навіть горище і спорудив там собі кабінет. Справа в тому, що Леонтьєв вірить, що осяяння до нього приходить завдяки зв'язку з космосом. Ремонт в апартаментах йде до сих пір силами гастарбайтерів. Орієнтовна вартість квартири - 900 тисяч доларів.

У п'ятикімнатній квартирі у режисера Андрія Кончаловського на Великій Грузинській вулиці (м. "Білоруська") багато старовинних меблів. Андрій і його дружина Юлія - ​​великі шанувальники антикваріату. Навіть дитяча оформлена винтажно. Орієнтовна вартість квартири - 800 тисяч доларів.

Також на Великій Грузинській (м. "Білоруська") живе Олександр Домогаров. На третьому поверсі "сталінського" будинку Домогаров викупив дві квартири, зніс стіни і зробив одну. У вітальні висить колекція шабель, варто домашній кінотеатр, який актор дивиться, сидячи на кинутих на килимове покриття подушках. У спальні - величезна ліжко і шафа-купе. А ось в коридорі висять кілька портретів його кумира - Аль Пачіно. Кухонька маленька, а холодильник і зовсім крихітний. Тому що Домогаров хоч і сам добре готує, але стежить за фігурою. Зате вражає різноманітністю колекція турків. Окрему кімнату актор виділив під студію, в його будинку є синтезатор. Орієнтовна вартість - 780 тисяч доларів.

Лариса Долина живе на Митній вулиці (м. "Серпуховская"). Співачка придбала семикімнатна квартиру площею в двісті житлових метрів відразу після весілля і в'їхала туди зі своїм чоловіком Іллею Спіциним. Раніше тут була звичайна комуналка. Орієнтовна вартість квартири - 750 тисяч доларів.

Андрій Макаревич живе на Ленінському проспекті (м. "Ленінський проспект"). Лідер групи "Машина часу" прикрасив своє житло кумедними табличками - вивісками радянського періоду. Наприклад, як "Квартира зразкового утримання" або "Куряща жінка кінчає раком". Орієнтовна вартість квартири - 750 тисяч доларів.

Олександр Буйнов живе на Волоколамському шосе (м. "Сокіл"). Головна особливість житла - підлоги. Замість стандартних килимів або ковроліну Буйнов розкидав по квартирі шкури різних тварин. Орієнтовна вартість квартири - 720 тисяч доларів.

Альона Апіна живе в Петровському провулку (м. "Тверська"). Кажуть, на шикарний ремонт співачка гримнула все нажиті непосильною працею заощадження. Олена вважала, що на сценічні наряди грошей можна витрачати менше, а ось на "гніздечку" економити ніяк не можна. Дизайнера не наймали, все придумували разом з чоловіком. А інтер'єр дитячої кімнати намалював її чоловік Олександр Іраті. Орієнтовна вартість квартири - 700 тисяч доларів.

Олександр Збруєв живе на Тверській вулиці (м. "Охотний ряд"). Актор не став робити новомодний ремонт. Подейкують, що на вікнах квартири Збруева немає навіть фіранок. Орієнтовна вартість квартири - 700 тисяч доларів.

Олена Ханга влаштувалася на Петрівці (м. "Пушкінська"). Телеведуча оформила колишню комуналку в стилі модерн. Дизайном займався її чоловік Ігор, дуже заможний бізнесмен. Він розійшовся не на жарт - велів знести стіни в квартирі, прибрати старі перегородки. Вийшло єдиний простір чисто умовно розділили на різні зони. Зате в ньому прекрасно виглядає антикварні меблі та інтер'єрні предмети (на кшталт розкішного грамофона), які захоплено збирають подружжя. Орієнтовна вартість квартири - 700 тисяч доларів.

Людмила Зикіна живе на Котельнической набережній (м. "Таганська"), в легендарна "висотці" у великій трикімнатній квартирі, в якій господиня збирається робити євроремонт. У королеви "російської пісні" в будинку є велика колекція різнокольорових ниток, п'яльці та полотен всіх розмірів. Орієнтовна вартість квартири - 500 тисяч доларів.

Квартири до 500 тисяч доларів

Ірина Аллегрова живе на вулиці Цюрупи (м. "Нові Черемушки"). У трикімнатній квартирі у співачки простора їдальня. Обстановка скромна, але затишна. До ванній "прибудована" маленька сауна. Кухня красива, і видно, що господиня любить готувати. Аллегрова відмовилася від послуг кухарки і вважає за краще готувати сама. Вечорами за великим столом співачка збирає на чаювання колег по цеху. Орієнтовна вартість квартири - 440 тисяч доларів.

Земфіра живе в старому будинку на Хамовницькому валу (м. "Фрунзенська"). Як не дивно, співачка робила ремонт своїми руками, в її будинку - багато гітар. Земфіра колекціонує музичні інструменти. Орієнтовна вартість квартири - 400 тис. Доларів.

Ірина Салтикова живе на вулиці Пречистенка (м. "Кропоткинская"). Має невелику двокімнатну квартиру в старому будинку, але з якісним євроремонтом. Ось тільки сантехніку господиня вибрала недорогу. І в кімнаті дочки Аліси відмовилася від шпалер, щоб потім не переклеювати. Стіни пофарбували в жовтий колір. До речі, саме в цій квартирі знімалися сцени з фільму "Брат-2". Орієнтовна вартість квартири - 400 тисяч доларів.

Лоліта Мілявська живе в трикімнатній квартирі в старому будинку в Лялін провулку (м. "Курська"). Нещодавно Лоліті довелося зробити терміновий ремонт. Співачку затопили сусіди. Вітальні немає, тому що тепер для зустрічей і прийомів у зірки є окрема квартира, яку подарував чоловік. Зате вдома у артистки з'явилася гардеробна кімната - під сценічні костюми. Орієнтовна вартість квартири - 400 тисяч доларів.

Анжеліка Варум переїхала з чоловіком Леонідом Агутіним в заміський будинок. В її невеликій квартирі в будинку на Смольний вулиці (м. "Річковий вокзал") зараз живуть батьки співачки. Орієнтовна вартість квартири - 180 тисяч доларів.

Дмитро Дюжев на гонорар від серіалу "Бригада" купив скромну "однушку" на вулиці Велика Академічна (м. "Войковська"). У планах актора зробити в ній хороший ремонт. Поки в квартирі у зірки мінімум меблів: ліжко, диван і невеликий столик, на якому стоїть старенький самовар. Перевіз цю фамільну реліквію з Астрахані - в пам'ять про батьків. Дмитро любить пити з нього чай. А ще в квартирі багато ікон, оскільки актор дуже віруюча людина. Орієнтовна вартість однокімнатної квартири артиста - 80 тисяч доларів.

Солістка групи "Блестящие" Анна Семенович живе на вулиці Правди (м. "Білоруська"). Дівчина знімає однокімнатну квартиру. Але це не заважає Ганні мати велику кількість дзеркал, саме значне з яких висить в спальній кімнаті.