Реклама
Реклама
Реклама

Бунгало на Воді - Журнал Мальдіви

  1. Бунгало на Воді (Overwater Bungalow) Ключовими моментами при виборі водних бунгало є тераса і лагуна....
  2. досконала Лагуна
  3. ІСТОРІЇ НА ТЕМУ

Бунгало на Воді (Overwater Bungalow)

Ключовими моментами при виборі водних бунгало є тераса і лагуна.

Припускаючи, що інтер'єр хороший для грошей, які ви заплатили, це веранда / палуба, яка порадує або розчарує в бунгало / віллі над водою. Тут ви сподіваєтеся проводити багато часу. Отже, критично важливо, скільки часу вона висвітлюється сонцем і наскільки ви усамітнені від своїх сусідів?

Що Робить Терасу Ідеальною

Південна сторона дає Вам сонце протягом більшої частини дня, на заході ви отримуєте захід, і навіть можливо приголомшливий щовечора. Східна облицювання відмінно підходить для ранніх пташок і тих, хто не любить засмагати на сонці, північні веранди не отримують багато сонця, але мають кращий вигляд через сонця позаду них (срібна підкладка).

Більшість водних бунгало розташовані в шаховому порядку, так що ви не бачите більше одного сусіда по обидві сторони від вас, і іноді це дуже добре зроблено, щоб нікого не бачити. Інші бунгало на воді пов'язані один з одним або прямими лініями з дуже невеликим інтервалом. Це може бути добре, але вони не ідеальні.

Ширина тераси важлива, і тоді мова заходить про те, як спуститися в лагуну. Насправді, деякі водні вілли не мають ступенів, але єдиною вагомою причиною цього є те, що ви будете ступати прямо в кораловий сад (наприклад, в Embudhu Village).

Насправді, деякі водні вілли не мають ступенів, але єдиною вагомою причиною цього є те, що ви будете ступати прямо в кораловий сад (наприклад, в Embudhu Village)

досконала Лагуна

Як ідеальний острів для снорклинга, ідеальна лагуна для бунгало не так поширена. Але, знову ж таки, все, що ви робите, майже завжди дає вам величезне задоволення.

В ідеалі ви спускаєтеся по дерев'яним сходам зі своєю палуби в залиту сонцем бірюзову лагуну, з відповідною глибиною для плавання і одночасно комфортної, щоб стояти, скажімо від пояса до глибокої грудей. Дно - самий м'який пісок, але коралові блоки тут і там радують своїм кольором і активністю. Коротке плавання потім приведе вас до звалити домашнього рифу, або над коралів під час припливу, або по проходу.

Мінуси при виборі водних бунгало - це лагуна ніколи не піднімається вище коліна, або дно вкрите обламаними шматками корала, або він зовсім невиразний і неживий. Іноді звалювання знаходиться в декількох кілометрах, або під час припливу протягом стає тривожно сильним. У будь-якого курорту навряд чи є всі ці недоліки, але один або два з цих моментів можуть вплинути на ваш настрій.

ІСТОРІЇ НА ТЕМУ

Водна вілла John Jacob Astor Estate в St Regis Vommuli Maldives є найбільшим розміщенням в архіпелазі Індійського океану. Загальною площею 1 540 кв.м., шикарна вілла розташована біля західного причалу Читати далі Водна вілла John Jacob Astor Estate в St Regis Vommuli Maldives є найбільшим розміщенням в архіпелазі Індійського океану Вся вода в кранах і в душі в кожному готелі опріснюється, і проводиться на власній станції очистки кожного курорту. Це означає, що вона придатна для пиття. Кілька курортних готелів, особливо Читати далі Колись, ще в 1973 році, коли були відкриті перші два курорту, гості на Мальдівах харчувалися рибними каррі, рисом і бананами, і запивали їжу чаєм. Так само, як корінні мальдівці. Тому що - це було все, що було доступно Читати далі

Отже, критично важливо, скільки часу вона висвітлюється сонцем і наскільки ви усамітнені від своїх сусідів?