Реклама
Реклама
Реклама

Сад "Ермітаж" - як дістатися від метро Чеховська або Кольоровий бульвар, адреса ул.Каретний ряд, буд.3, джаз в саду Ермітаж

Адреса: Москва, ул.Каретний ряд, буд.3

Метро: Чеховська, Пушкінська

Телефон: (495) 699-08-49

Як дістатися: Від станції метро Чеховська через Малу Дмитрівку в Успенський провулок і поворот наліво - на вулицю Каретний ряд. Від метро Цветной бульвар на Садово-Самопливні (ліворуч), у Великій Каретний, в Малий Каретний, з нього в Лихов

Від метро Цветной бульвар на Садово-Самопливні (ліворуч), у Великій Каретний, в Малий Каретний, з нього в Лихов

Територія Саду "Ермітаж", одного з найстаріших місць відпочинку в Москві, не так вже й велика. І як там уміщається стільки всього? Три театру, естрада, фонтан, дитячий майданчик, садові веранди. Взимку Сад перетворюється в найромантичніший каток у всій Москві, а в теплу пору року влаштовуються всілякі фестивалі. І при всій насиченості заходів Сад Ермітаж завжди був і залишається милим, затишним куточком у самому центрі столиці.

Заснований сад "Ермітаж" Я. В. Щукіна, відомим московським театральним підприємцем, меценатом. Вперше для відвідування сад був відкритий в 1894 році. У тому ж 1894 року архітектор В.П.Загорскій прилаштував до будівлі театру одноповерхову галерею і ганок. Архітектор А.У. Белевич справив планування саду і спорудив літні естради та навіси для буфета. Офіційне відкриття саду відбулося 18 червня 1895 року, під назвою - «Новий Ермітаж» (також - «Щукинский»), а через рік, 26 травня 1896 року тут відбувся перший в Москві загальнодоступний сеанс кінематографу братів Люм'єр.

У 50-60 рр. двадцятого століття в саду «Ермітаж» грали в шахи, гуляли, читали, слухали відомих артистів, дивилися кіно (в 1953 році був встановлений екран для літнього кінотеатру), під час Фестивалю Молоді і студентів в 1957 році в саду побувало півтора мільйона відвідувачів.

У 2014 році сад «Ермітаж» відзначав 120 річницю з дня заснування. І хоча сад прекрасний і просто сам по собі, щороку вписує нову сторінку в його славну історію. Тут гарно. Це саме московське місце відпочинку.

В саду щорічно проходив найстаріший московський джазовий фестиваль "Джаз в саду" Ермітаж ".

Як дійти до саду "Ермітаж":

1. Від станції метро Чеховська через Малу Дмитрівку в Успенський провулок і поворот наліво - на вулицю Каретний ряд.

2. Від метро Цветной бульвар вийти на Садово-Самопливні (ліворуч), згорнути в Великий Каретний, потім в Малий Каретний, з нього в Лихов і - перед вами Сад Ермітаж.

Від метро Цветной бульвар вийти на Садово-Самопливні (ліворуч), згорнути в Великий Каретний, потім в Малий Каретний, з нього в Лихов і - перед вами Сад Ермітаж

Залиште свій відгук

І як там уміщається стільки всього?