Реклама
Реклама
Реклама

Сирні булочки за 15 хвилин

ulcha omsk Кухарчук 3 рівня

  • 11 квітня 2017, 2:53
  • 21309

Дуже рекомендую цей рецепт! Неймовірно швидкі і прості в приготуванні і приголомшливо ніжні булочки !!! Весь процес приготування займає 15 хвилин: від змішування тіста до готових рум'яних булочок. Готувала їх вже не один раз, при наявності гарної потужної духовки весь процес дійсно займає чітко 15 хвилин, якщо потужність духовки замала, дивіться за зовнішнім виглядом булочок, вони повинні стати рум'яними.

приготування:
Змішайте в мисці сир з яйцями і цукром, додавши до них ванільний цукор і сіль, отриману суміш необхідно розмішати до однорідності. До отриманої суміші додати просіяне з розпушувачем борошно і замісити тісто.
Тісто має вийти такий консистенції, щоб злегка прилипати до рук. Щоб вам було комфортно формувати булочки змочуйте руки водою.
Сформовані булочки викласти на деко, застелене пекарської папером, змащеній олією. Я випікаю ці булочки на силіконовому килимку.
Булочки необхідно помістити в попередньо розігріту до 190 ° С духовку приблизно на 12 хвилин.
Потім дістати булочки, змастити теплим молоком (пензликом), посипати трохи цукром і знову помістити в духовку на 3-5 хвилин, до зарум'янювання.
Смачного!
Цей рецепт - учасник акції "Готуємо разом - кулінарна тиждень". Обговорення приготування на форумі - php?f=34&t=6796> http://forum.povarenok.ru/viewtopic.php?f=34&t=6796 Php?