Реклама
Реклама
Реклама

У справі Джигарханяна і його колишньої дружини виникли нові звинувачення

Одкровення колишньої захисниці Віталіни Цимбалюк-Романівської: «До мене було застосовано фізичне насильство, тому весь цей час я мовчала»

- Так, я йду в суд свідком звинувачення. Я збираюся оприлюднити інформацію про те, що Цимбалюк підробляла підписи під майновими і фінансовими документами. У тому числі під фінансовими документами бюджетного установи - театру під керівництвом Армена Джигарханяна, де вона була директором.

- Крала з бюджету - це, знаєте, не у чоловіка. Це вже серйозне звинувачення. Як то кажуть, ще довести треба. У вас є конкретні докази? Звідки вам це відомо?

- Про підробку підписів на документах театру мені свого часу стало відомо від самої Цимбалюк-Романівської. Вона розповіла про це, коли їй в грудні минулого року зробили насильницький привід на допит.

Я тоді примчала до неї: вона в коридорі тряслася і плакала, казала, що слідчий ставить їй питання про підписи, а вони-то - підроблені. Я їй порадила нічого не говорити, поки адвокат не приїде. А на наступний день я відмовилася з нею працювати.

А схема була дуже проста: Цимбалюк-Романовська підписувала за Армена Борисовича договори поступки прав нібито з різними постачальниками для театру, яких в природі не існувало.

На себе поступки прав - як на фізичну особу, або на юридичне - «ТОВ Арт Віталіна проджект». Наскільки мені відомо, на електронну обороту документів це не проходило, і таким чином Департамент культури не міг проконтролювати і тим більше перешкодити розкрадання коштів.

За бухгалтера театру проходили документи боргових зобов'язань з постачальниками послуг і товарів з підписом Джигарханяна. У зв'язку з чим в Департаменті склалася стійка думка, що Джигарханян через недбальство допустив розтрату.

- Чому ж ви саме зараз вирішили видати цю інформацію, а не колись, коли тільки лінивий не ліз в життя артиста і не називав його «старим дурнем»?

- Весь цей час я перебувала під жорстоким пресингом спільників Цимбалюк-Романівської. До мене було застосовано фізичне насильство, тому весь цей час я мовчала, побоюючись за себе і своїх близьких.

- А зараз, хочете сказати, загроза минула?

- Ні, але всі документи, що викривають, як мені здається, злочинну діяльність Цимбалюк-Романівської і сприяють їй осіб, передані мною в Слідчий комітет.

- Все-таки виникає питання, і, вибачте, вже підозри: спочатку ви яро захищаєте Віталіну Цимбалюк, офіційно уявляєте всюди її інтереси, а тепер мало не закочує «бідну» дівчинку з Києва під асфальт.

- Мене в цю історію втягнули, досить спритно. Я потрапила на своєму марнославстві - у мене репутація людини, який вирішує питання і разруливает важкі ситуації. І тут була така ж: більше року тому я дізнаюся, що нібито викрали Джигарханяна, і що до цього має відношення вірменська мафія, яка наїжджає на бідну дівчинку, а у неї вигляд дитини ...

Але я мафії не боюся, я - віруюча людина і вважаю, що скривджених треба захищати. Приїхала в театр, і перше, що збентежило: мене запрошували начебто як юриста, а навколо неї достатню кількість юристів і причому юристів з ім'ям. І зокрема, її подруга Ірина Мусієнко - юрист знає, тлумачний. Це вона свого часу здійснила супровід шлюборозлучного процесу Джигарханяна з Тетяною Власової, і вона ж здійснила продаж (це пізніше з'ясувалося) квартири артиста в Староконюшенний провулку.

І що цікаво: один договір купівлі-продажу на квартиру був укладений за один день до весілля, а тільки через два місяці пройшов повну реєстрацію. Причому по квартирі в Староконюшенном багато питань: наприклад, чому при продажу Армен Борисович отримав на руки тільки два мільйони, а все інше - перешвиріваніе папірців. І тут я починаю насторожуватися.

- Але при цьому продовжуєте ходити на телебачення, рвете глотку, як за рідну дочку, обмануту і збезчещену в Москві ...

- Так, продовжую, але саме в цей момент мене починають мучити сумніви. І чим більше я намагаюся розібратися з цією квартирою, тим більше розумію, що факту передачі грошей Армену Борисовичу юридично ніхто підтвердити не може. Тобто нотаріус підтверджує договір на два мільйон. Потрібна виписка з банку - її немає.

І, як мені вдається з'ясувати, сам факт потрапляння довіреності від артиста до Мусієнко - афера. Якась фірма змінювала вікна в театрі, виявилося, що вони встановлені з дефектом. Джигарханян пише довіреності Мусієнко. Чому він написав генеральну довіреність на її ім'я, велике питання, але факт залишається фактом.

- Скажіть, ви жадаєте крові? Прямо як Тарас Бульба - я тебе породив, я тебе і вб'ю?

- Ні, мені плювати. Але є моє спілкування з Богом, є старий і приниження його. Так, визнаю, що я доклала до цього руку, але я ж виправила, гріх свій закрила. Я відновила справедливість тим способом, що повернула Джигарханяну квартиру на Новій Ризі - в Глухово, і зробила це законним шляхом. Як - розповідати не стану. Я могла б таким же чином повернути квартиру і в Староконюшенном, і на Молодогвардійській, але оточення Армена Борисовича цього стало проти.

- А що це за новина з Прохором Шаляпіним, з яким тепер у Віталіни ніжні почуття? вони разом прийшли на прощання з Кобзоном ... Так погані справи у Шаляпіна, що і йому потрібно підігріти до себе інтерес на кістках Армена Борисовича?

- Це чергова спроба Цимбалюк увійти в другий сезон на телебаченні. Придумали історію - ось вона така бідна-нещасна, і ось у неї нове кохання. Але авторство не моє. Ніхто з нею не погоджувався навіть зіграти в любов, а цей милий хлопчик ...

- Напевно, не безкорисливий.

- Думаю, абсолютно не безкорисливий.

- І який же порядок цін за лавсторі? Скільки заробила Цимбалюк за всю кампанію?

- Не скажу про лавсторі, але за всю кампанію, думаю, Цимбалюк мільйонів 20-25 заробила. І тепер бачу, як знову пішла тенденція до відродження цієї історії.

Одкровення колишньої захисниці Віталіни Цимбалюк-Романівської: «До мене було застосовано фізичне насильство, тому весь цей час я мовчала»   - Так, я йду в суд свідком звинувачення

Всі думають, що весь скандал почався через те, що Віталіна випустила якийсь спектакль без відома Джигарханяна - дурниця, справа в іншому. У минулому році якось вона три дні не з'являлася вдома.

А він емоційний, вірменин, він, коли вона з'явилася вдома, проорал, а потім сказав: «Ну зателефонувати то ти могла? Що мені думати було - тебе вбили, пограбували? »А вона була в клубі з мужиком, якого я ж сама потім і придумала зробити героєм-коханцем, нареченим, який помирає від пристрасті до Цимбалюк-Романівської. Можу зізнатися - я сама породила це чудовисько.

- Яка у Віталіни оманлива зовнішність, і на цю дитячу зовнішність попалися багато, в тому числі і я. Але, може бути, вона дійсно дитина, який наробив дурниць і тепер не знає як виплутатися?

- Вона зовсім не дитина. Дуже розумна, залізобетонний розрахунок у всьому, людей січе наскрізь, як рентген. Розуму аж понад голову, хитра, ушлая, моторошно цинічна, безпринципна.

Ну, здається, розбила шлюб - куди далі, немає, стала доконувати Власову в соцмережах. Вона Армена Борисовича годувала таблетками весь час.

Коли ми якось були в квартирі в Глухово на Ризі, вона мене попросила витягти коробку: «Еліночка, ось там стоїть коробка, прихопіть, будь ласка». Причому щирість у всьому.

А я беру і бачу - там медичні препарати: феназепам, а до нього - галоперидол. Так що всі ці роки вона глушила його ліками, тільки юридично довести це неможливо. Можу підтвердити, що викинула цю коробку, ну і що з того?

А камера в театрі? Вона стояла там бог знає скільки часу, а потім вони з татом ще й другу поставили. А законом це заборонено - стаття 137, частина перша.

І потім з'ясувалася така штука: до Армену Борисовичу ходили друзі - люди високого порядку - і вона якось сказала мені: «У мене на них є такий матеріал, що ці люди на все життя будуть мене любити, цінувати і пил з мене здувати» . І все це з ангельським виглядом.

В продовження теми: "Екс-адвокат Цимбалюк-Романівської пообіцяла показати скандальні документи"

а також репортаж з суду: "Цимбалюк-Романівка стежила за Джігарханяном півроку: новий поворот у справі"

У вас є конкретні докази?
Звідки вам це відомо?
Чому ж ви саме зараз вирішили видати цю інформацію, а не колись, коли тільки лінивий не ліз в життя артиста і не називав його «старим дурнем»?
А зараз, хочете сказати, загроза минула?
Скажіть, ви жадаєте крові?
Прямо як Тарас Бульба - я тебе породив, я тебе і вб'ю?
А що це за новина з Прохором Шаляпіним, з яким тепер у Віталіни ніжні почуття?
Так погані справи у Шаляпіна, що і йому потрібно підігріти до себе інтерес на кістках Армена Борисовича?
І який же порядок цін за лавсторі?
Скільки заробила Цимбалюк за всю кампанію?