Реклама
Реклама
Реклама

Тетяна Буланова зняла новий кліп на композицію Михайла Гуцерієва

Прем'єра нового відеокліпу заслуженої артистки Росії Тетяни Буланової відбулася в середу, 28 лютого (https://www.youtube.com/watch?v=nxdL_wDlmOg). Він знятий на нову пісню «В будинку, де живе моя печаль», автором віршів для якої виступив вітчизняний поет Михайло Гуцерієв.

Він знятий на нову пісню «В будинку, де живе моя печаль», автором віршів для якої виступив вітчизняний поет Михайло Гуцерієв


Коментуючи подію, Тетяна Буланова заявила, що їй дуже подобаються пісні Михайла Гуцерієва. Вона нагадала, що раніше вони спільно вже випустили композицію «Не бійтеся любові». Їй судилося знайти культовий статус, і Тетяна Буланова навіть дала таку ж назву свого альбому.
Режисер Рустам Романов став режисером кліпу на пісню «В будинку, де живе моя печаль». За його словами, у нього залишилися винятково позитивні враження від дебютної роботи з Тетяною Буланової. Співачка теж відзначила позитив від зйомок в кліпі під керівництвом Романова. Згідно з сюжетом кліпу, Буланова виконує роль дружини архітектора, який думає тільки про роботу. В результаті все приходить до розриву відносин. Через кілька років жінка приїжджає в старий будинок, щоб воскресити в пам'яті спогади про минуле сімейного життя.

Михайло Гуцерієв, відгукуючись на прем'єру кліпу «У будинку, де живе моя печаль», заявив, що йому дуже сподобалося, як Тетяна Буланова виконала пісню. Він розповів, що вірші для цієї композиції писав серцем і радий бачити, що артистці вдалося передати душевні переживання в своєму виконанні.


Com/watch?