Реклама
Реклама
Реклама

Готель Золота Бухта, Анапа - ціни, готель з басейном в Анапі

  1. Готель Золота Бухта з пляжем, ціни
  2. Відпочинок в Анапі: опис номерів готелю біля моря
  3. Переваги відпочинку в готелі з басейном в Анапі

Показати ціни

Адреса: Анапа, Провулок Кордонний 1А

Відпочинок в Анапі в готелі з басейном Золота бухта - один з найрозкішніших і затишних готелів категорії 3 * на Чорноморському узбережжі. Готель знаходиться в першій пляжної лінії, на самому березі моря. Обладнаний власний пляж готелю Золота бухта ідеально поєднує в собі комфорт і гармонію.

Краса соснових дерев і квітів зливається воєдино з безмежним блакитним морем і підкорює з першого погляду. Ресторан і бари, басейн, кімнати відпочинку, яхти і катери - далеко не повний перелік можливостей для відпочинку. А професійний персонал завжди готовий виконати будь-яке бажання, щоб Ви могли відпочити без турбот і відчути теплоту південного гостинності.

Готель Золота Бухта з пляжем, ціни

Готель Золота Бухта з пляжем, ціни

Послуги в номері: обслуговування в номерах, щодня поповнюється міні-бар, туалетна кімната - душ еврокабіна, туалетні приналежності (продукція індивідуального користування), фен, телефон, вафельні халати, безкоштовний доступ в Інтернет, міні-сейф, клімат контроль, безкоштовна доставка пошти .

Послуги готелю: служба консьєржів, послуги пральні та хімчистки, замовлення і покупка ж / д і авіa квитків, замовлення VIP-залу (аеропорт), замовлення і покупка квитків на концерт, замовлення і покупка квитків в кінотеатр, покупка і доставка квітів, екскурсії, послуги няні, фрахтування яхти, рибалка на катері у відкритому морі, парковка.

Відпочинок в Анапі: опис номерів готелю біля моря

Номерний фонд готелю представлений бунгало на березі моря в 50 метрах від води. У бунгало є всі необхідні зручності, включаючи меблі та сучасну сантехніку. Будиночки збудовані з натуральної деревини, екологічні і безпечні для здоров'я. Бунгало стоять на лінії з власним галькові пляжем готелю, упорядкованим не тільки для пляжного відпочинку, але і приємного дозвілля на свіжому повітрі. Територію прикрашають елементи ландшафтного дизайну, зелені зони, тінисті куточки.

Сам пляж обладнаний для повноцінного відпочинку під привітним курортним сонцем. Для гостей є лежаки, парасольки від сонця, навіси, душові. Для гостей готелю Золота бухта працює ресторан 27 причал і кафе Узбецька кухня, де завжди можна перекусити або повноцінно пообідати вміло приготованими стравами.

Харчування організовано за системою шведський стіл. Смачні та якісні страви з широким вибором страв на всі смакові переваги, пропонує ресторан 27 причал. В обід, для хорошого настрою, Вам обов'язково запропонують, келих хорошого вина.

Переваги відпочинку в готелі з басейном в Анапі

Великий відкритий басейн з прісною водою стане ще одним місцем для відпочинку. У басейні можна не тільки поплавати, а й розслабитися під впливом гідромасажу. Завдяки підігріву, вода в басейні завжди комфортна для тіла. При басейні працює бар з алкогольними та безалкогольними напоями. Вся територія готельного комплексу знаходиться під цілодобовою охороною, що гарантує гостям безпеку і спокійну, яке сприяє розслабленню обстановку.

Для клієнтів готелю організовуються морські прогулянки на білосніжних яхтах і швидкісних катерах. При готелі Золота бухта працює Дайв-Центр, де можна пройти навчання дайвінгу. Для дітей працює ігровий комплекс, який займе їх увагу не на одну годину.

Для дітей працює ігровий комплекс, який займе їх увагу не на одну годину

Показати ціни