Реклама
Реклама
Реклама

Роберт Брюс: Робота з енергією: секрет зцілення і духовного розвитку. Обговорення на LiveInternet

Вівторок, 07 Мая 2013 р 9:15 + До цитатника

Книга Робота з енергією - збори простих технік, заснованих на сфокусованих діях тілесним усвідомленням Книга "Робота з енергією" - збори простих технік, заснованих на сфокусованих діях тілесним усвідомленням. Починаючи з простих вправ, які допоможуть вам швидко навчитися відчувати енергію, вона крок за кроком виростає в повноцінну систему стимулювання і розвитку енергетичного тіла. Роберт Брюс розробив надзвичайно ефективну і просту методику роботи з внутрішньою енергією. З її допомогою можна: Посилити імунітет;

  • Набратися життєвих сил, підвищити свій енергетичний рівень і позбутися від недуг;
  • Краще контролювати свій апетит і полегшити боротьбу із зайвою вагою;
  • Розвинути духовні і екстрасенсорні здібності;
  • Навчитися зцілювати себе і інших;
  • Значно омолодити своє тіло;
  • Досягти вищого ступеня духовної еволюції;

Методики Брюса легко навчитися, оскільки вона являє собою простий покроковий процес, який відразу ж знайомить читачів з їх енергетичним тілом.
Роберт Брюс: Робота з енергією: секрет зцілення і духовного розвитку

Роберт Брюс робить дуже добру справу в тому плані, що він як би знімає багато з нальоту "Східний" та іншої "езотерічності" з енергетичних практик, вивчаючи їх безпосередньо і даючи всьому, чого можливо, найбільш ясні визначення.
Роберт Брюс каже, що фокусуючи увагу в будь-якій частині тіла, ми запускаємо природний рефлекс: м'яз, палець або ще якась частина тіла, в якій ми фокусуємося, біоенергетично заряджати при цьому, готуючись до приведення в дію.
Коли ж ми переміщаємо усвідомлення, то ця частина тіла біоенергетично розряджається, а заряджається вже наступну ділянку, в який перемістилося усвідомлення.
У підсумку ми відчуваємо енергетичні відчуття, що і є ОСНОВА БУДЬ ЕНЕРГЕТИЧНОЇ РОБОТИ!

Мітки: Робота з енергією

процитовано 21 раз
сподобалося: