Реклама
Реклама
Реклама

Нерухомість в США: наскільки вигідна інвестиція і у скільки обійдеться?

  1. Нерухомість в США: покупці, ціни, популярні райони
  2. Нерухомості в США: оренда

Багато хто мріє жити або відпочивати в США. Деякі досягають успіху в цьому, інші продовжують мріяти, а треті перебувають на етапі планування і розглядають можливість купити нерухомість в США. Хто допоможе зробити правильний вибір, яких вкладень це зажадає і які приклади об'єктів доступні вже зараз? Відповідь на ці та інші питання дає Ірена Петкова - керуюча агентства нерухомості "ClassicEstates", яке виступає посередником в здійсненні угод за океаном.

Нерухомість в США: покупці, ціни, популярні райони

Одним з головних аргументів на користь вкладення коштів в нерухомість США, Ірена Петкова називає той факт, що американці знають, як вести бізнес і успішно залучати інвестиції.

Приклади квартир в Нью-Йорку і Манхеттені з портфоліо агентства «ClassicEstates»


Досвід експерта показує, що найбільшими інвесторами у високому ціновому сегменті в нерухомість тут є китайські, російські і турецькі громадяни. У районах за межами мегаполісів ринок не настільки прогресивний і будинок можна купити за $ 250 000 - $ 500 000. Популярні мети придбання - імміграція - люди планують почати нове життя або їхні діти вже живуть в Америці і вони хочуть бути поруч з ними.

Багато хто мріє жити або відпочивати в США Ірена Петкова - Агентство нерухомості «ClassicEstates»: «Якщо говорити про інвестиції з метоюотримання доходу, то цікавими пропозиціями в цьому плані зараз можуть бути апартаменти біля Манхеттена - в тих районах, які до недавнього часу не були добре розвинені, такі як Квінс, Джерсі і Бруклін.Зараз вони зазнають змін.Я маю на увазі той факт, що старі склади і промислові будівлі, типові для цих районів і неліквідні на ринку нерухомості, тепер перебудовуються в житлові будівлі, якієнадзвичайноактуальнимиу покупців.Вони стають цікавішими, ніж новобудови: мають високі стелі, нетрадиційні вікна, величезні кімнати без дверей і нестандартний незвичайний інтер'єр.В даний час найдорожчими об'єктами є т.зв.."Лофти".Вона більшстильна іце підвищують їх вартість ».

Нерухомості в США: оренда

Поняття вартості оренди нерухомості специфічно, тобто вирішальним фактором є не тільки розмір номера, але і місце розташування, тип будівлі, зручності, які воно пропонує - консьєрж, пральне приміщення, панорамна тераса і ін. Ірена Петкова розповідає, що невеликі об'єкти нерухомості можуть приносити щомісячний дохід від оренди в розмірі від $ 1500 до $ 6000, а великі - від $ 15 000 до $ 40 000.

Завантажити безкоштовне додаток DOMAZA

Хто допоможе зробити правильний вибір, яких вкладень це зажадає і які приклади об'єктів доступні вже зараз?